Različiti obrt

Različiti obrt

“Sunny” – jedna od najpopularnijih tema za obrt u školu ili vrtić. Kada se stvara, obično se koriste samo osnovni alati i materijali, a ne uzrokuje poteškoće ni s najmlađom djecom.

Kako napraviti papir?

Učenici mlađe skupine vrtića često su pozvani da ruke s dlana. Njegovo stvaranje počinje s činjenicom da će na žutoj kartonu olovka zaokružiti tanjurić, staviti na dno, što je rezultiralo krugom. Ako farma ima jednokratnu plastiku ili kartonsku ploču, upravo se može uzeti kao osnova, prije bojenja u svijetlo žuti nijansi. Nadalje na žutim i narančastim listovima papira nekoliko puta od dječje dlanove ili sve članove obitelji bit će spaljeni. Svaki “ray” je izrezan s malom makazom s malom naknadom potrebnom za lijepljenje. Alternativno dlanove su fiksirane na unutarnjoj strani temelja. “Lico” je najpogodniji za izračun osjetljivih metara.

Sličan okrugli lilter od žutog papira može se prilagoditi za stvaranje jesenskih obrta. Zrake su stvorene od drvenih krpelja obojenih akrilnim bojama žute, crvene i svijetle narančaste boje nalik šarenim lišćem. Osušene štiblire nisu potrebne, oni će se jednostavno lako popraviti oko perimetra okruglih osnova. U gornjem dijelu proizvoda vrijedi piercing rupu u kojoj će se konac trgovati za viseće sunce.

Za implementaciju druge izvorne radionice, formatu u boji kartona A4, fluorescentni papir, škare, ljepljive olovke i markeri. U prvoj fazi žutog kartona, krug od 8 centimetara s promjerom je izrezan, a od fluorescentnog papira prikladne nijanse – 20 traka. Širina praznina za zrake treba biti 1 centimetar, a duljina je 12 centimetara. U načelu, svi ovi novčanici mogu napraviti drugu veličinu. Zatim se krug okreće, a zrake su zalijepljene unutra. Zatim će se utrke morati saviti, što se može učiniti na nekoliko načina.

Čitaj više  Recepti soli tijesta za obrt modeliranja

Prvi zahtijeva korištenje jednostavne olovke, s kojom su zrake zategnute prema istoj udaljenosti. Kao rezultat toga, treba dobiti iste kovrče.

U drugom slučaju, ista olovke savijaju se na različitim udaljenostima: dio je uvrnut gotovo u potpunosti, a drugi – samo na kraju. Mudro izmjenjuju male i velike kovrče.

Konačno, treći način podrazumijeva curling jednu zraku naprijed, a drugi natrag.

Na zahtjev traka također savijaju harmoniku ili su omotani oko olovke na takav način da je ispalo proširena kovrča.

PIKE se drže završeno sunce, lice i hrpu.

Obrt iz tkanine

Za proizvodnju složenijeg obrta “sunčanog”, zaklopke tkanine, resice i žute niti su potrebni, karton, pamučni disk, drveni skeletni ili tanki štapić, kao i titanov ljepilo. Umjesto pamučnog diska, nije zabranjeno koristiti komad sinteta ili pjene gume. Prva stvar iz kartona je izrezana krug potrebne veličine. Tada je lik istog oblika već izrezan iz žute tkanine, ali njegov radijus bi trebao biti veći od 1-1,5 centimetra. Karton je postavljen na pamučni disk koji je nakon prekrivenog žutom krpom.

Prevrtanja obratka, bit će potrebno popraviti sa svijetlim nitima, prvi slijedeći rub u krugu od materije, a zatim igla s jedne strane na drugu čvrsto stegnuo rubovima. Naravno, to će biti lakše samo lijepljenje rubova na pogrešan način, rezanje krajeve tkanine oko 0,3 centimetara i stavljajući ih jedni na druge. Zrake sunca mogu biti izrađene od gotovog rubu, fiksni sa offline u krug. A iznutra, drveni štapić je fiksna, koja je nakon zatvorene kartonskoj krug, malo manje od baze. LICO Sunca će jednostavnije crtanje akrilnim bojama.

Proizvođač od djevojke

Da bi djecu dobili zračenja zimsko sunce, koji će biti čak i većina tmurno dan, postoji nekoliko starih CD-a, papir u boji, PVA ljepila ili titan, i vladar, markeri i olovke.

Čitaj više  Cocktail cijevi obrt

Plahte žutih i narančastih boja A4 format se režu na istoj traci od 1 centimetra široko.

Rubovi diska nedostaju ljepilo, a na njima su naizmjenične, papirne zrake zalijepljene.

Zatim su već fiksne pruge dva puta, a njihov slobodan kraj je također fiksiran na ljepilo s druge strane diska.

U ovom trenutku, drugi disk će biti spaljen olovkom na žutom papiru i odmah izrezuje. Na njemu, sunce će biti ariš, nakon čega je papir prazan na vrhu diska s zrakama. Usput, to se može učiniti nešto manje od diska, a time i da se formira pjenušav rub oko lica.

Djeca će vjerojatno biti zainteresirana za eksperimentiranje s različitim materijalima, izmišljanjem, od kojih još uvijek možete dobiti utrke i temelj sunca. Na primjer, prilikom stvaranja aplikacija, zrake će biti u mogućnosti stvoriti od suhog lišća, makarone prikladnog oblika, vunenih niti, plastičnih cijevi za piće, vrpce i vrpce. Krug se također može zaslijepiti od plastelina, nakon čega će biti potrebno držati “krila” sjemena, na primjer, javor. Originalni će biti vježba, dobiva od stare gume i plastičnih boca slikano u blagom žute hladu.

Kako napraviti sunce iz papira, pogledajte u video ispod.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: