Origami ideje za Valentinovo

Origami ideje za Valentinovo

U Japanu, gdje je umjetnost origami nastala, uobičajeno je dati jedni drugima papirnate obrte za sreću. Zašto ne usvojiti tu tradiciju i ne čine vaše voljene osobe neobični dar za 14. veljače. Trebat će vam samo papir i malo strpljenja.

Ovaj članak pruža detaljne fazni upute s shemama, zahvaljujući na koji ćete naučiti kako napraviti poklon kutiju, Valentinovo origami, lotosov cvijet, omotnicu s ukrasom srca i bulk modularna ruža. Takve ideje će biti zainteresirane za djecu koja žele ugoditi svoje majke sa šarenim obrtima i odraslima koji žele dopuniti svoj dar sa slatkim sitnim stvarima.

Kako napraviti kutiju?

Da bi vaš dar Valentinovo zaista zapamtio i izgledao originalan, morate smisliti koliko je lijepo spakirati. Ako, pri odabiru poklon kutije u trgovini imate poteškoća – ne nevolja, jer je moguće napraviti takav paket. Pogotovo jer je vrlo jednostavno i trajat će najviše 5 minuta vašeg vremena.

Dakle, trebat će vam 2 kvadratna list papira – jedan za kutiju, a drugi za poklopac. Možete koristiti običan bijeli i posebni papir za scrapbooking s elegantnim uzorkom.

Veličina Odaberite bilo koji, ovisno o tome koju okvir želite napraviti.

Jedno stanje – list za dno kutije treba biti 1 centimetar manji nego za vrh, tako da poklopac slobodno stavi na dno. Na primjer, neka jedan kvadrat bude 30×30 cm, a drugi – 29×29 cm.

  • Prije svega, napravite dijagonalu, sklopivši suprotne kutove trga. Zatim preklopite suprotne strane, izvanredne dvije više redaka. Mora dobiti crtež nalik na pahuljicu.
  • Savijte sve 4 kvadratni kut, spajanje krajeva na mjestu gdje se namjeravaju namjena. Pokazava se nešto poput kvadratnih konverzija.
  • Utvrde strana pretvorbe na prethodno namijenjene srednje linije. Zatim otvorite i ponovite isto za drugu stranu.
  • Sada podignite gornji i donji trokuti omotnice, preklopite radni komad za dva prikazana dugačka crta sa strane i nestati na željenoj strani kao što je prikazano na dijagramu.
  • Pomažući vašim prstima, povucite obje strane izratka jedni drugima, formirajući letove buduće kutije – zbog opisanih linija je lako. Latice savijanja i ispravljaju se unutar dna kutije. Da biste ih popravili, možete primijeniti neki ljepilo. To je sve. Jedan komad kutije je spreman, drugi se radi na isti način.
Čitaj više  Sklopiv origami iz bijelog papira

O tome kako ispravno presaviti okvir, pogledajte u sljedeći video.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: