Obrtne opcije Mill

Obrtne opcije Mill

Mlin – Ovo je zanimljiva verzija obrta koja se može napraviti zajedno s djecom. Zanimljiv raspored može biti izvrstan ukras za dječje i ljetne vikendice. I možete napraviti i originalne mlinove, na primjer, od zrna kave koje su prikladne kao dar.

Kako napraviti karton?

Za vrtić, vjetrenjač iz papira postat će relevantna. I to je moguće Napraviti aplikaciju, skupnu opciju ili origami. U svakom slučaju, takav obrt je jednostavan za izradu vlastitih ruku, a cijela obitelj je također zabavna. Za najjednostavniju varijantu u obliku aplikacije, dovoljno je smanjiti sve dijelove mlin, a zatim ih staviti na list papira. To je posebno prikladno za najmanji.

Starija djeca trebaju ponuditi opciju – Volumetrijski papir Rukovanje “Mlin”. Da biste to učinili, trebali biste pripremiti kartonu, listove papira, rukava, ljepilo, škare, štapiće, boje, žica.

Za više gusti dizajn možete koristiti karton.

Prikupiti mlin može se voditi jednostavnim uputama.

 • Morate početi s listom papira crvene boje, koji je presavijen u nekoliko slojeva u obliku trokuta.
 • Onda na rukav s obje strane čine rosters pravokutnika.
 • Nakon toga, rukavac treba postaviti u plavi papir.
 • Dvije trake izrađene su od kartona, na rubovima koje su fiksirani narančasti valovitati kvadrati. Obje pruge moraju biti spojene pomoću ljepila poss poss, a zatim napravite rupu u središtu.
 • S dvije strane rukava s škarama treba napraviti rupu.
 • Koktel cijev s jednog kraja uhvaćen je na dva mjesta. Trebat će preskočiti sve rupe kroz.
 • Nakon vjetrenjače potrebno je usmjeriti rezove na cijevi tako da popravljaju noževe.
 • U bočnim otvorima umetnite crveni trokut i popravite ljepilo.
 • Na dnu mlin zalijepi traku narančastog papira.

Ako dijete treba jesen za rukotvorinu od povrća, onda se može skladno dodati u mlin napravljen u origami tehnici.

 • Veličina A4 treba napraviti kvadrat, koji je presavijen na pola, a zatim se odvija.
 • Bočni dijelovi lista moraju biti savijeni u središte, koji se može označiti s isprekidanom linijom.
 • Vrhovi trebaju biti okrenuti u središte, a zatim implementirati.
 • Donjim kutovima trebaju biti raspoređeni kako bi dobili brodove, a zatim zauzimaju vrh. Slične aktivnosti treba obaviti s gornjim kutovima.
 • Svi rezultirajući trokuti oko rubova trebaju biti savijeni. U isto vrijeme, moraju malo implementirati iznutra.
 • U sredini njih treba spojiti pomoću igala ili gumba. Ako želite takvu vjetrenjaču, možete pričvrstiti štapić.
Čitaj više  Stvaranje hlapljivih miševa na Noć vještica

Proizvodnja cvjetnih posuda

Za davanje izvrsno rješenje će biti svijetle i zanimljiv mlin od najjednostavnijih saksije. Sa svojim rukama, možete napraviti takvu letjelicu, naoružan s:

 • Tri plastične posude za boje različitih veličina+
 • Speats+
 • Plastični štapići za jelo od sladoleda+
 • Par vina prometa+
 • leptir viski+
 • vruće ljepilo+
 • akrilne boje.

Prikupiti mlin je najviše odgovara, sljedeći je korak-po-korak upute. Top felge na sva tri saksije su krivi sa bijelom akrilnom bojom i suši. U sljedećem koraku, oni moraju biti zapečaćene uz pomoć slikanja traku, boje ostatak posude, i dati suho.

Kada su lonci su spremni, unutar njih morate oprati s vrućim ljepilom, a zatim instalirati piramidu na jednom drugom. Na njezine površine treba nacrtati upotrebom prozor boje, vrata i ostale detalje.

Krila za mlinova se sastoji od tri drvene zvučnike. Od toga, treba ostati dugo, a druga dva su kratki. Od dva štapića ispod sladoleda, morate ugristi jedan okrugli rub.

Sada svi brodovi moraju biti presavijeni, poravnavajući tupi rubove. Vruće ljepilo na vrhu za njih štapiće za sladoled tako da se njihovi glatki krajevi okreću jedan drugome.

Do rezultirajućeg komada lopatica trebala bi biti okomita na ljepilo kratke komade brodova, a zatim na njihove rubove – još jedan ražanj. Na isti način još tri krila mlina. Oslikana krila su pričvršćena na vino čep. Mora biti okomita na povezivanje s drugim šiljastim utikačem pomoću ražnjiće.

Na katu piramide trebaju napraviti rupu, čiji će promjer biti manji od šiljastih vinskih pluta. U njemu je umeće dizajn s krilima.

Opcije prirodnih materijala

Ukrasni mlin može biti izrađen od različitih prirodnih materijala. To je osobito istinito ako trebate puzati na temu “jesen”. Međutim, to je za korištenje školskih djece. Neuobičajeno i zanimljivo izgleda mlin od jute. Važno je napomenuti da je to učinjeno vrlo jednostavno. Dovoljno je napraviti prikladne oblike kartona, koji je tada umotan s konopcem. Noževi su prikladni za obavljanje od swipes.

Takva vjetrovita ljepota izgledat će još bolje ako ga dodate minijaturnim vrećicama, kola i prozorima i vratima kako bi naglasili beoline ili druge odrisnosti jeseni.

Zrna kave

Mlin žitarica će biti izvorna verzija obrta za školu. Neka takva mirisna ljepota je jednostavna s vlastitim rukama. Međutim, unaprijed će morati zalihe svih potrebnih, uključujući bazu u obliku boce ili kutije, uže, male drvene mrlje, žitarice kave, žice, tkanine za vrećice i travu, boju, laka, vlaknasti ploču. Iz alata poželjno je imati četke, ravnalo, olovka, ljepilo, pincete, škare, igle i niti. Da biste napravili mlin za kavu od gore navedenog, dovoljni su brojne faze.

 • U prvoj fazi krov je izrađen od kartona. Da biste to učinili, krug je izrezan, koji je zatim lijepljen u konusu, obojen smeđe i preplavljen kave žitarica.
 • Zidovi su izrađeni od boce ili kutije koja je omotana užetom. Sada se mogu ukrasiti kavom, po mogućnosti oponašajući opeku.
 • Najjednostavnija vrata mogu biti izrađene od tankih drvenih mrlje, a zatim ih obojiti i ukrasiti na vlastiti zahtjev.
 • Mlinske oštrice rade dobro od tankih tračnica ili drvenih zvučnika. Oni su dovoljni za ljepilo jedni drugima.
 • Ako želite, nakon instalacije mlin, može se nadopuniti biljem, vrećicama i drugim elementima.
Čitaj više  Napravite zanat

Iz drva

Millings iz drva skladno gledaju u malu količinu. Na primjer, dizajn brojila postat će izvrstan dodatak svakoj vrtnoj parceli. Za obrt u školu možete napraviti još manju opciju. Prije izrade drvenog mlina, morat ćete pripremiti clapboard blok kuću, dvostranu sluznicu, vijke, vijke, drvene daske, stire s nizom, antiseptičkim, ležajevima, bojom ili lakom, bušilica, markera, ruleta, ruleta, ruleta, rulet.

Vrijedi razjasniti da se stvaranje takvog dizajna mora obaviti nužno zajedno s odraslima. Počevši od označavanja i rezanja materijala na potrebnim detaljima. Dakle, da se sve događa, preporučljivo je unaprijed napraviti crtež mlin i primijeniti sve veličine na njega. Kada su svi dijelovi spremni, onda bi trebali biti obrađeni. Na primjer, neki će možda morati pijesak, antiseptički premaz, slikanje ili lak premaz. U sljedećoj fazi, mlin se sastavlja. Isprva se kreira krov, a zatim se montira baza strukture, a vjetrenjač je montiran na kraju.

Nakon instalacije mlina na stalno mjesto, može se dovršiti na zahtjev zanimljivih elemenata.

Kako napraviti mlin za uređenje vrta?

Vrt se može ukrasiti raznim skulpturama ili ukrasnim elementima, a jedan od najpopularnijih je mlin. Među brojnim idejama privlače kamene ljepotice s drvenim oštricama. Čak i unatoč njihovim malim veličinama, izgledaju vrlo impresivno i mogu se nadopuniti kao sastav u blizini spremnika i postati dio jedinstvene rasvjete. A ako želite, možete nešto sakriti ispod njega.

Kada se crte skica, možete početi građevin. Za strukturu opeke, cement-pješčana temelja s armaturom. Nakon njegovog potpunog sušenja, baza cigle se izrađuje u obliku trapezoidnog ili konusa. Osnova dizajna treba unaprijed ulagati na navojnu iglu na koju će se pričvrstiti drvene oštrice. Mlin završava dvostruki krov pločice ili bilo koji drugi materijal.

Čitaj više  Kako napraviti Craft Hedgehog sjemenke?

O tome kako napraviti ukrasni mlin vlastitim rukama, pogledajte u sljedeći video.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: