Sve o obrtu iz foamerana za djecu

Sve o obrtu iz foamerana za djecu

Razmišljajući u onome što s djetetom radi s djetetom, ima smisla skrenuti moju pozornost na obrt iz foaamunaca. Rad s ovim materijalom je jednostavan i fascinantan, a broj ideja moguća za implementaciju nije ograničena na bilo što.

Osobine

Obrt iz Foamyrana idealni su za razvoj djece. Zanimljivo je raditi s takvim materijalom čak i najmanjim, jer, osim neobičnog izgleda, podsjeća na poroznu gumu, Dobro se proteže, a također jednostavno stječe traženi obrazac. Grijanje ga, osim toga, ispostavilo se da daje gotove proizvode. Listova lako izrezati, probušene rupe i obojene konvencionalnim bojama.

Fomian, biti netoksičan, apsolutno je siguran za zdravlje i lako za rad. Njegova zanimljiva imovina je da se gotov rad može oprati s običnom vodom.

Kampiranje s djecom, možete im ponuditi stvaranje aplikacije, okvira za fotografije, dekoraciju ili igračke. Popravite pojedinosti iz foaamerana se uzimaju na uobičajeni ljepilo PVA ili vruće ljepilo. Ako zrakoplov zahtijeva uporabu željeza, proces se javlja samo pod kontrolom odraslih osoba.

Da bi se pojednostavilo rad za djecu, kartonski uzorci su unaprijed proizvedeni, koje će tada riješiti različite boje na Phoamirane i izrezati škare. Na primjer, na taj način dijete će moći sastaviti aplicinu u obliku životinje.

Ideje za kreativnost

Rad s foameiran preporučuje se djeci od 4-5 godina, koji se već mogu nositi s reznim dijelovima i pouzdanim lijepljenjem pojedinih elemenata. Na primjer, Možete napraviti buket cvijeća, dekorativne mlaznice za olovke i ručke ili lagane oznake za knjige i bilježnice. Tematska primjena pogodna je za natjecanje u vrtiću, a jednostavni okviri za fotografije s slikom voljenih unučadi će doći kao darovi za djedove i bake. Zajedno s djetetom bit će zanimljivo ukrasiti dječje dnevnike likova omiljenih likova.

Čitaj više  Tehnologija proizvodnje maslačka iz foamerana

Djevojke će zasigurno uživati ​​u oblacima, vijencima ili ukosnicama iz ovog neobičnog materijala.

Na primjer, kupoprodajni češalj, kosa ili rub će lako ukrasiti luksuzni cvjetni raspored antilop papira. Za starije djece, već postoje složeni obrti, na primjer, stalak za ručke i olovke, olovku izrađenu od Phoamyrana ili čak pune lutke. Naravno, porozni papir je pogodan za stvaranje raznolikog sezonskog dekora: zimske igračke na božićnom drvcu, jesenskim vijenicama ili proljetnim dekoracijama za prozorsko staklo.

Stvaranje master klase

Za početnike, bit će prikladno za stvaranje slatka božićno drvce koje je odgovorno za novogodišnje raspoloženje. Za posao, trebat će vam: komad zelenog nijansa Phoamyran, škare, kartona, PVA ljepilo, ravnalo i male perle koje se koriste kao dekor. Za formiranje temelje, bit će potrebno zalijepiti kartonsku konus na takav način da je njegova visina iznosila 12 centimetara. Tada je foaamuran izrezana dugačkim trakama debljinom od približno 2 centimetra, koja će obaviti ulogu igala. Sljedeće na svakoj traci morat će napraviti rub. Rezovi su stvoreni na takav način da je ostao negdje za 3-5 milimetara.

Da bi se igle voluminozna, bit će potrebno pričvrstiti svaku traku za nekoliko sekundi do željeza. U završnoj fazi igla je učvršćena na kartonskom konusu u donjem dijelu. Makushka i grane završenog božićnog drvca ukrašene su perlema

Ekstrakt na novogodišnju tsevu može postati igračka za božićno drvo iz foaamurana u obliku bogatih cvijeta. Da biste ga stvorili, bit će potrebna 2 listova ovog materijala zelenih i bijelih boja, kao i nekoliko komada pamuka. Tijekom posla ne možete učiniti bez helij superclay, kao i akrilnu boju plavih i tamno zelenih boja. Rad počinje s činjenicom da su pravokutnici sa strane jednakih 3 centimetara izrezani iz bijelog antilop papira. Svaki od njih će obaviti ulogu latica, pa se njegovi rubovi preporučuju slikanju plave.

Čitaj više  Kako napraviti sovu od foamyrana?

Stvaranje pupoljaka zahtijevat će oko 13 takvih gredica. Zagrijavanje svake na željezu ili iznad svijeće, ispostavit će se da se predmeti daju prekrasan zavoj.

Letci buduće igračke su izrezane iz zelenog Phoamyrana. Možete ih napraviti različite veličine, ali isti oblik. Rubovi praznina su obojene zelenom bojom.

Kao osnova buda koristi pamučni disk, natopljen ljepilom i formiran u obliku lopte. Prvo, vrhovi prvih latica su fiksirani na izradak, a onda su ostali zalijepljeni u provjeru. Druga pamučna lopta je zalijepljena usred cvijeta, a desno pokraj njega postoje zeleni letci, tako da se igračka može objesiti na božićno drvce.

Kako napraviti dječju novogodišnju svjetiljku, pogledajte video ispod.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: