Izrađujemo obrt od riže

Izrađujemo obrt od riže

Rice je izvrstan materijal za razne obrta: je jeftin, gotovo uvijek je uvijek pri ruci, slika se bez problema i drži se i na ljepilo i traku ili plastiniku. Štoviše, interakcija s rižom ima blagotvoran učinak na razvoj djeteta.

Kako i što može slikati rižu za obrte?

Dobiti obojenu rižu za kreativnost na nekoliko načina.

  • Za rad odijela za gouche ili boju. Gouche je bolje uzeti na temelju prirodnih komponenti ili sadrži prirodne pigmente.
  • Omogućiti i banalno zeleno.
  • Potrebni rezultat dopuštaju boje hrane.
  • Konačno, možete koristiti takve prirodne boje poput soka za špinat i repu, šafran i kurkuma.

U svim gore navedenim slučajevima, u fazi miješanja može se dodati nekoliko kapi eteričnog ulja i dobiti ugodan miris.

Prilikom slikanja riže gouache, sapi je raspršena u nekoliko nepotrebnih spremnika, nakon čega se u svakome dodaje debelo rješenje boje i male količine vode, omogućujući vam da dobijete maca tvar. Sadržaj zdjele ili šalice temeljito se miješaju i ostavljaju u takvom stanju pola sata.

Višak vlage koja se neće apsorbirati u riži, morate se spojiti, a sami riža preliti na bijeli papir i pustiti se danima. Da li je materijal spreman za korištenje, bit će moguće odrediti uzimajući ga u ruci: ako sagoni ne pristaje kožu, onda možete premjestiti na stvaranje obrta. Čuvajte boju riže prikladnije u staklenim staklenima.

Raditi s zelenim. Par-trokrevetne kapi otopine dodaje se u plastičnu vrećicu s rižom, koja se zatim zatvori na zatvarač i dobro se protrese. Miješajući komponente, žitarica treba staviti na bijeli papir i ostaviti za spavanje. Nakon 15 minuta materijal će biti spreman za uporabu, pa čak i njegov neugodan miris će nestati bez traga. Ipak, treba pamtiti da Greenstone ima visoku osjetljivost na svjetlo, i stoga će svijetle žitarice blijedjeti tijekom vremena.

Rad s bojama za hranu počinje s činjenicom da su stupovi postavljeni u plastičnom spremniku. Postoji i nekoliko kapi boje, kao i pola žlice octa. Ako postoji samo suha boja dostupna, to će ga unaprijed dati u nekoliko kapi vode. Boks se zatvara s poklopcem, a sadržaj se trese dok ne postane homogeni. Tada je riža postavljena na papir ili hranu, nakon čega se prirodno osuše. Također ih možete ukloniti u pećnici i zagrijati 45 minuta na 170 stupnjeva. Zasićenu svijetlu boju takva će žitarica ustrajati dugo vremena.

Čitaj više  Drugi životni žarulje: razne obrta

Treba napomenuti da je za rukotvorine bolje koristiti dugu bijelu rižu, koju karakterizira tvrdoći i trajnost.

U nedostatku dodatnog vremena, može se pomiješati u krpu ili gazu sa suhom bojom, nakon čega se spušta na kipuće vode nekoliko sekundi. Kada se zrna ohladi, trebat će malo brusiti prstima. Još jedan neobičan način bojenja zahtijeva spoj žličice etilnog alkohola i veliku količinu boje hrane. U dobivenoj smjesi, oko 3/4 čaša od riže zaspati, a sve se dobro miješa. Po završetku žitarica ostaje na foliji da se osuši.

Kako napraviti apliciju na temu “jesen”?

Svojim vlastitim rukama djeca će biti vrlo zainteresirana za stvaranje posla pod nazivom “jesen vjetar”. Za rad, uz rižu, bit će potrebna gusta u boji kartona, gouche, PVA ljepila, četka i nekoliko malih spremnika, na primjer, naočale. Prva stvar žitarica je raspršena na šalicama. Njihova količina se određuje ovisno o tome koliko se boja riže mora dobiti. Za jesen rad trebat će vam minimalna žuta, zelena, crvena i narančasta nijansa.

U svakom spremniku dodaju se gouche željene boje i mala količina vode. Sadržaj je pomiješan na homogenu boju i postavljena za sušenje.

U ovom trenutku, linija horizonta i jednostavno selo s granama nacrtano je na listu u boji kartona. Crna gouche. Cijelo područje ispod linije horizonta ravnomjerno je označeno ljepilom i ispunjenim rižom u boji: na primjer, može biti zelena trava, prepuna s višebojni list. Po završetku pozornice, žitarica će morati biti neznatno pritisnuta papiru za bolju fiksaciju.

Slično tome, obrada i kruna drva. U početku, prostor oko grana se ispere ljepilom, a zatim uredno zaspati s mješavinom preostale riže. Nakon formiranja krune je suptilni objekt grapple, morat ćete se malo odbiti kako biste vidljive grane. Nekoliko kapljica ljepila nanosi se na kartonu, za koji je Rixinki.

Utisak bi trebao nastati da listovi nestaju iz stabla.

Kako napraviti gljive?

Povezivanjem rižom s heljdom bit će moguće napraviti prilično jednostavan aplicirati na temu “gljiva”. Kreativni proces će se provesti ne samo sapi, već i list guste kartona, plastelin koji odgovara nijansi kartona ili nijanse žitarica, markera ili boja. Korak po korak slijedeći upute, morate početi s crtežom petlje za gljive na listu. Nadalje, svi unutarnji prostor je napunjen plastininom.

Čitaj više  Mogućnosti za obrt ježevi

Ako je stvorena obična gljiva, njegov šešir se sastoji od heljde, a noga je dugotrajna riža. Magic biljka može biti zamijenjena mjesta heljde s rižom, a potonji se također učvršćuje svijetlom bojom. Carnat Zrna trebaju biti pažljivo s malim pritiskom.

Frekvenci i boja pomoći će da iznesete pozadinu tako što ćete napraviti aplikat dovršen.

Kutije za dodir

Oslikana riža idealna je za organiziranje osjetilnih kutija – obrazovne igračke koje omogućuju djeci da prošire taktilno iskustvo i razvijaju mali motor. U kutiji, jedan ili više vrsta sapi obično spava, kao i male figure, šljunak, školjke i druge male stvari koje se mogu dirati, kopati ili istražiti. Senzorne kutije i za odrasle i zanimljivije za dijete tematske. Na primjer, zajedno s plavom rižom u transparentnom boksaku moći će smjestiti ribu iz polimerne gline, plastične podmornice i šljunak – tako da ispada marinski razvoj. U istom spremniku, možete izgraditi malo brdo pravi pijesak i dodati razne školjke.

Kutija na temu “Insekti” sadržavat će žitarice obojene u zelenoj nijansi, setu gumenih bugova, pravih grančica i nekoliko listova rezanja od filca. U Uskrs, nakon što je dao ružičastu nijansu, možete dodati ukrasne elemente za Uskrs, figurice zeko i pilića, plastičnih testisa, velikih perli i kovrčava gumbe.

Obrt za dekor

Bočice dekor ispunjene rižom, heljde, leća, grah i druge sapi često se koriste za ukrašavanje kuhinje. Rixinki se može preraditi u prikladnoj nijansi. Prekrasan kontejner – boca neobičnog oblika ili banke – ispunjen različitim slojevima gotovo do vrha. Vrat je vezan za preklop od burlapa i komad šipke ili pletenice.

Prikladne žitarice i za dizajn okvira za fotografije i stvoriti neobičan svijećnjak od ispunjenih staklenih staklenki.

Ostale ideje

U principu, uz pomoć boja riže ispada da bi bilo koju sliku. U tom slučaju, crtež sa velikim elementima je nacrtana na bijelom listu papira ili kartona, te pojedini dijelovi toga naizmjence s oznakom debeli sloj ljepila i potpuno ispunjen rizika različitih nijansi. Usput, umjesto ljepila, bilateralna viski ne odvijaju.

Dizalica može biti zalijepljen i samo u nekim mjestima u boji kartona. Na primjer, moguće je dobiti posipati za krafne ili sladoled rog.

Obrti su vrlo originalni, što su slike od žitarica na plastelina bazi. Koristite ekološki siguran materijala i za ukrašavanje božićnih igračaka. Za rad u ovom slučaju, akrilni lak će biti potrebno, heljda s rižom, četkom s PVA ljepila, trake, za jednokratnu ploča i plastičnih lopti.

Čitaj više  Obrt iz Wati

Kruh smjesa se izlije u spremnik, a igračka je prekrivena debelim slojem ljepila. Akcija je propala u zrnu dok ostaju praznine. Višak pažljivo protresite, a igračka je lijevo za spavanje za oko dan. Na kraju, lopta je prekriven akrilnim lakovima i visi na božićno drvce s vrpcom.

Isto tako, ispada da ukrasite jaja za Uskrs. Svaki je prekriven ljepilom pomoću četke i pada u smjesi više sapi. Možete odmah prekriti površinu ili ispunite rižu samo slika već primjenjuje osjeća-tiper, a ostatak prostora je napunjen sa semoliant. U drugom slučaju, jedan dio jajeta se nalazi u žitaricama i smiješno lice se oslanja na druge.

Kako napraviti letjelicu od riže, pogledajte sljedeći videozapis.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: