Izrada DIY SWAN

Izrada DIY SWAN

Obrtnici “Swan” jedan je od najpopularnijih domaćih modela. Može se izvesti u različitim tehnikama i različitim stupnjevima složenosti. Spremni majstori su pogodne za ljubitelje i ljubitelje rukotvorina. Elegantne ptice simboliziraju lojalnu ljubav i gracioznu ljepotu.

Kako napraviti papir ili karton?

Da bi se najjednostavniji plovilo u obliku labuda, potrebno je platiti kreativni proces za nekoliko minuta. Takve ptice obično su ukrašene turističkim tablicama. Korak-po-korak izvršavanje upute, možete dobiti pticu u origami tehnici.

 • Preklopite kvadratni list u dijamantnom obliku. Ako postoji list A4, možete odrezati dodatni dio.
 • Spojite suprotne kutove tako što ćete ih prebiti dijagonalno kako biste oblikovali nabore. Rubovi moraju biti oštri.
 • Savijaju se unutar lijevog i desnog kuta kako biste spojili rubove u središtu.
 • Podignite ekstremne unutarnje kutove slike.
 • Okrenite se na drugu stranu i sklopili radni komad na pola.
 • Ošći kut je sklopljen okomito gore kako bi se formirao vrat.
 • Da biste napravili glavu, morate pobijediti gornji kut.
 • Oblik kljuna i repa.

Od debelog papirnatog bijelog, možete napraviti vlažno od vertikano. Da biste to učinili, bit će potrebno smanjiti praznine u obliku ptice s oslikanim krilima, sklopivši list na pola. Donji dizajni moraju biti glatki. Savijanje obrta prolazi u području vrata, a ostatak ljepila za ljepilo. Tako je dizajn stabilan, trokutasti kutija treba postaviti između krila.

Krila se preporuča ukrasite srebrni papir.

Ako želite stvoriti par koji se sastoji od crno-bijelih labudova, morate pripremiti kartonu odgovarajućih boja. Da bi lakovi na ribnjaku s vlastitim rukama, trebat će vam neke materijale: karton, ljepilo, pripisi i škare. Dodatnih uređaja, ovalne ploče, umjetne školjke ili cvijeće i druge stavke dekor.

Čitaj više  Izrada neobične obrt

Za proizvodnju labudova na uzorku morate slijediti upute za upute. Priprema predloška, ​​nacrtajte labud u konturama na kartonskom listu, savijenom na pola. Slično drugoj ptici. Izrežite štapove škarama preko linija.

Povežite se zajedno s dojkom i repom za ljepilo, pomoću isječke za pričvršćivanje. Zalijepite oči (možete kupiti u trgovini za kreativnost) i crvenom kljunu. Da biste stvorili jezero, morate izrezati oval od plave kartona. Zatim ga zalijepite na dno sela.

U završnoj fazi treba postaviti stanište kartonskih ptica, tamo postavljanje ukrašenih ukrasa. Pričvršćivanje sedam do baze ribnjaka, rukotvorina “Swan Creek”.

Proizvodnja osjetljivog

Materijal tkanine može biti osnova za proizvodnju umjetne igračke u obliku lijepe broševe. Da biste to učinili, pripremite bijele niti, škare, šivanje igle i pištolj za ljepilo. Kao ukrasni elementi, možete koristiti šljokice, perle ili rhinestones. Za šivanje obrti, učinite nekoliko koraka.

Napravite likov od Feed: Rezati na predlošku Glavni dio kućišta i krila, a zatim prenesite sliku na tkaninu. Krila bi trebala biti volumetrijska, pa ih treba ispuniti malim komadima osjetljive. Tijelu krila treba zalijepiti ljepljivim pištoljem.

Počnimo dešaviti ptice. Na rubovima krila možete šivati ​​male šljoke. Vrat bi trebao biti ukrašen bijelim perlicama. Taj dio koji je ostao bez nakita, može biti izvezena dvostrukom niti pamuka. Umjesto glaziranja, možete koristiti crnu kuglicu.

Uz pomoć boja i tassola nacrtati izražajnu njušku. Nakon sušenja pokriti lak od kljuna. Zatim morate smanjiti uzorak suprotnu stranu obrta. Da biste to učinili, morat ćete uzeti komad umjetne kože. Nanošenje materijala odostraga, zašijte kožu na glavni dizajn.

Možete koristiti još jedan majstorski razred i napraviti meku igračku iz osjećaja. Slijed akcija je sličan prikazanoj opciji, ali suprotna strana ne treba pokriti kožu. SingyPrc će se koristiti kao punilo. Tada je skupna figura šivanje duž rubova.

Za dizajn njuške možete koristiti poseban marker za tkaninu.

Proizvodnja plastične boce

Nepotrebne boce mogu poslužiti kao izvrstan materijal za uklanjanje labudova za ukrašavanje vrtne parcele. Da biste stvorili osobno funkcionalni model, morate se zališiti s 5-litarskim bocama, gustom žicom, kitom, zavoj, kao i metalna mreža koja će igrati ulogu krila. Kao alati, morate koristiti lopaticu, tassole i škare.

Čitaj više  Obrt u školu

Dajmo upute korak po korak. Plastična boca se mora rezati zajedno s škarama ili tiskarskim nožem. U nastalom spremniku možete sletjeti cvijeće ispunjavajući ga plodnim tlom. Budući cvjetni krevet mora biti volumetrijski. U iskrivljenom poklopcu, vijak žice, sagnuo ga je na takav način da oponaša oblik labudnog vrata. Priprema kit, nastavite do premaza dna. Da biste to učinili, stavite materijal na polietilen i pritisnite površinu boce.

Okrećući se na stvaranje vrata, morate uzeti kit s mokrim rukama i oblikovati valjke pritisnuti iz njega, propisani. Uz pomoć zavoja omotaju depresivne valjke. Da bi se dobila prirodna imitacija vrata, preporuča se formirati zadebljanje na mjestu vezivanja s torzom. Na kraju žice morate izrezati labudovu glavu, stvarajući oblik ravnog kljuna.

Torzo se zatim kuha s kitom. Da biste sakrili nepravilnosti, površinske zaglavice navlažene u vodi. Metalna mreža se pritisne u srodni kit sa strane tijela. Buduća krila treba držati čvrsto, tako da vrijedi čekati neko vrijeme dok se ne drže površine.Moching tvoje ruke, možete napraviti ukras krila. Da biste to učinili, potrebno je staviti kit na rešetku na prednju stranu, a iza ručne prevlake.

Da biste napravili rep, morate koristiti grid kutak, djelujući na slično načelo. Obrt mora biti potpuno zamrznut, tako da morate čekati nekoliko sati. Lagano prenosite proizvod na tamno mjesto, trebali biste ga ostaviti tamo dva dana za postizanje konačne skrućivanja. Nakon toga, površina treba obraditi pomoću mrežnog papira.

Tada bi trebao pokriti labud premaz, drugi sloj primjenjuje fasadnu boju ili caklinu. I također možete staviti lakiranje. Korištenje crne i crvene boje, crtati oči i kljun. Odabir prikladnog mjesta, stavite pticu u vrt.

Obrt iz niti

Za vrtić, možete napraviti zanimljivu primjenu u obliku gracioznog labuda. Osnova će poslužiti vunene niti bijele. Korišteni materijali uključuju: crnu kartonsku listu, četku, škare, ptičju matricu, jednostavnu olovku i PVA ljepilo.

Čitaj više  Napravimo poziv na Halloween to učiniti sami

Glavni razred za djecu sastoji se od uzastopnih koraka.

 • Na kartonskom listu kako biste cirkulirali predložak s jednostavnom olovkom.
 • Prema navedenim krugovima pomoću četke za primjenu ljepila.
 • Pritisnite prst na liniju do linije, poboljšavajući ljepilo.
 • Ukrasiti ljepilo ostatak obrta.
 • Odrezivanje sa škarama pređe željene duljine, stavite ga na površinu ljepilom.
 • Čekajući popravak niti na površinu, aplikacija se može smatrati završenim.

Proizvodnja obrta neće potrajati mnogo vremena i sila, a rezultat očito zadovoljava djecu i njihove roditelje. Da bi proces bio još ugodniji, morate napraviti cijelu obitelj.

O tome kako napraviti labud papira vlastitim rukama, pogledajte u sljedećem videozapisu.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: