Primjena sorta Apple

Primjena sorta Apple

Studiranje s djecom teme “Voće” rijetko košta bez stvaranja odgovarajućih aplikacija. Najčešći voće je jabuka. Gledajući ovaj proizvod, djeca mogu napraviti mnoge mogućnosti za obrt iz različitih materijala.

Kako napraviti papir?

Stvaranje papirnih jabuka je bolje početi s najjednostavnijim aplikacijama koje ne zahtijevaju posebne tehnike. Na primjer, prvi može biti rad pod nazivom “Vintage”, prikazuje voće u kutiji. Kreativni proces će zahtijevati uporabu papira smeđe, crvene, zelene i plave, ravnale, olovke, škare i ljepilo.

Sve počinje stvaranjem kutije: 4 trake od 21 centimetra duga i 2,5 centimetra široka su izrezana iz smeđeg lista i. Jedan od njih je odmah izrezan na pola kako bi dobio dizajn bočne stijenke. Sklop kutije se provodi na plavom papiru. U dugim trakama ljepilo su samo rubovi, nakon čega su paralelno pričvršćeni. Kratki praznine u potpunosti su fiksirane na rubovima.

Voće sami su izrezani od crvenih listova 7 za 8 centimetara. Svaka prazna je presavijena na pola, i na njemu je olovka označena konturom polovice jabuke. Izradom rezanja na planiranoj liniji, ostat će samo da dodate stabljiku i letke iz zelenog papira na fetus. Nakon što je stvorio još nekoliko jabuka, trebat će se ukloniti u kutiji, to jest, popraviti pod labavim dijelovima spremnika. Vrijedno je spomenuti da prema sličnoj shemi možete stvoriti “velike i male jabuke na tanjuru” Appliques “, jabuke na stablu”, “Jabuke u banci” i drugi.

Mozaik

Publicial aplikacija na temu “Apple” može se izvesti i na kartonskoj podlozi u obliku fetusa i na ploči za jednokratnu upotrebu. Iu tome, iu drugom slučaju, bit kreativnog procesa je korištenje rastrganog papira. Površina jabuke, lista i grana ispunjeni su komadima papira pogodne boje dok je bijela baza skrivena (papir je pričvršćen na ljepilo). Također možete unaprijed pretvoriti ove fragmente u kvržicama uopće koristiti narežene kvadrate od tri boje: crvena, zelena i smeđa.

Ako je osnova kartonsku jabuku, djeca će morati pokušati ne izlaziti za svoje konture, ali kada se koristi jednokratna jela, malo ometanje granica, naprotiv, bit će plus.

Štetan

Da biste stvorili jednostavnu Apple Apple applique “Apple”, pogodan za momke srednje grupe, to će se gusti bijeli papir, gouche crvene, narančaste i žute, obojene papirne i zelene nijanse, zelene osjetljivog olovke, škare, ljepilo i vladar. Da slijedite upute, morat ćete početi s bijelim papirnim bojama. Pozadina je bolja napraviti crvenu boju, i žutu i narančastu uporabu za inkluzije, ali općenito dijete može slikati kao što želi. Dok radni komad stvara, možete stvoriti letak. Za to je ploča lista izrezana iz papira zelene nijanse, a zatim je nacrtana na njemu. Upotreba olovke omogućit će vam da date list malim valnim zavoj.

Čitaj više  Appliques izrađene od geometrijskih oblika

Voćna grančica će doći iz malog smeđeg pravokutnika, valjati cijev. Kada je osnova fetusa je suha, cijeli list će morati smanjiti traku 3 centimetra široka. Prvi od njih morat će se srušiti u prsten i zaključati ljepilo. Od druge trake, prsten je također uvrnut, ali već treba biti na vrhu prethodnog. Na isti način, svi višebojni praznine su pričvršćeni, ali važno je osigurati da su njihova mjesta lijepljenja na jednoj strani. Posljednja traka morat će sakriti mjesta lijepljenja. Na kraju rada na rasutom jabuku, zalijepljen je list i grančica. Cijeli sastav je fiksiran na kartonsku podlogu.

Ova glavna klasa može se pojednostaviti na takav način da će biti dostupan za malu djecu od 3-4 godine. List je ogreban na isti način, ali tada će biti potrebna samo jedna traka. BillTet je sklopio harmonič, koji, zauzvrat, zatvara ljepilo u prsten. Grančica obrva iz smeđeg pravokutnika, a par lišća se izrezati iz zelene.

Na kraju, ovi detalji su zalijepljeni na voće.

Još jedna zanimljiva glavna klasa omogućit će djetetu da se upozna s elementima origami tehnologije. Popis potrebnih materijala i alata uključuje obojeni papir, bijeli karton, škare i ljepljivu olovku. Prva stvar iz papira u boji iz ruke ili na predlošku je tri simetrična jabuka i jedan list. Osim toga, morat ćete pripremiti par žute trake, čiji će širina biti 1 centimetar, a dužina – 29 centimetara.

Zatim su sva tri jabuke presavijene na pola. Polovica jednog detalja označena je ljepilom i pola dijela je zalijepljen. Također biste trebali učiniti s trećim detaljem. Ako je sve učinjeno ispravno, onda se odvijala prazna oblikuje skupno voće. Da biste dobili nabore crva na pola, formirajući kut od 90 stupnjeva.

Čitaj više  Appliques na temu kišobran

Dalje, jedan dio se savija, a drugi je na strani. Izmjenjuju ove dvije akcije s drugima ne bi trebale dobiti minijaturni harmoniku. Crv je lijepljen ili oslikan lice, nakon čega prolazi na jednoj od jabuka “stranice”. Druga traka je presavijena na isti način i zalijepljen na drugi dio fetusa, kao da je insekt razbio rupu i proklet. Prekrasan okvir za aplikaciju oblikovan je od obojenog papira, tretiran s kovrčavim škarama i kovrčavim graničnim komponitom.

Na A5 list formata sa svih strana, linije s udubljenjem od ruba 2 centimetra. Trake su odsječene s kovrčavim škarama i ukrašene komponijom. Dobiveni detalji postavljeni su na rub pozadine, a jabuka je zalijepljen u njegovom centru s letkom.

Proizvodnja tkanine

Loskuts napustili su nakon stvaranja jednog globalnog proizvoda također se mogu prilagoditi za Apple aplikacije. Na primjer, u radu možete prikazati dvije feta: jedan će biti u crvenim tonovima, a drugi u zelenoj boji. U fazi pripreme, morat ćete odabrati prikladne komade materijala, kao i pripremiti par predložaka s detaljnim slikama i dobro navedenim granicama para jabuka.

Odabrana tkanina također se može uzorkovati pomoću web – posebnu netkanu traku iz poliamidnih vlakana koja daje glavni materijal.

Kreativni proces počinje s činjenicom da su svi detalji numerirani na papirnatom predlošku, koji bi trebao biti obojen u različitim bojama, nakon čega su rezani. Drugi uzorak se koristi za crtanje slike na komadu guste tkanine, koji bi trebao biti osnova. Dalje, odvojeni dijelovi su izrezani iz papira praznine iz različitih zaklopka, a zatim se voće sastavljeno u fazama. Detalji se preporučuju najprije pričvršćivanje na igle za procjenu, skladno je boja. Tek tada bi trebali biti zalijepljeni ili šivani. Bit će dovoljno da hoda zbne konture.

Čitaj više  Appliques na temi jesen tepih

Ostale ideje

Čini se vrlo originalnom primjenom u obliku košare s jabukama iz pamučnih diskova. Za rad, trebat će vam gouche, voda i čaše-uzole. U šalicama razvedenoj boji, neophodno za bojenje voća, na primjer, žute, zelene i crvene. Svaki disk (budućnost jabuke) umočila je u odabranu boju i odgođena na krpe dok se ne osuši. Nakon sušenja izratka, morat će oprati četke ljepilom i popraviti na papiru u iznosu u kojoj želi. Što se tiče košarice, može se pre-crtanje s bojama, izrezati iz obojenog papira ili se sastaviti od nekoliko slojeva pamučnih diskova lijekova praktički bijeli.

U drugoj glavnoj klasi, sastav se prvi put formirao na papiru, a zatim rezultate. Da bi ga stvorili, dijete će trebati list valovitog kartona kao temelj, pamučne diskove, škare, PVA ljepilo, gouche, kušalice, vodu s vodom i markerima. Napraviti košaru, 7 pamučnih diskova morat će se smanjiti na pola. Polukruga u količini od 14 komada je pričvršćen za bazu na takav način da nema odobrenja, ali ispalo je košaru. Na primjer, tri reda mogu se napraviti kao osnova: u gornjem i prosjeku bit će tri praznine i na dnu – dva. Zatim na vrhu rangira dva sloja moraju distribuirati preostale polukruge.

Ručka za košaru se dobiva rezanjem 9 polukruga na pola. Da biste stvorili ovu stavku, morat ćete lijepiti samo dijelove samo zaobljenim jahanjem. Jabuke su izrezane od krutih pamučnih diskova: voće, letci i grančice. Opcionalno, mogu se nadopuniti drugim plodovima. Odmah su fiksirani unutar košare. Konačno, svi dijelovi su obojeni bojama pomoću metode voska.

Ako je potrebno, rad leži u okviru kartona druge boje.

O tome kako napraviti punch Apple “Apple”, pogledajte u sljedeći video.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: