Koje se aplikacije mogu učiniti s djecom?

Koje se aplikacije mogu učiniti s djecom?

Stvaranje aplikacija – fascinantno i istovremeno korisno zanimanje za djecu, što vam omogućuje da razvijete male motilitet i kreativne sposobnosti. U ovom članku, ponudit ćemo aplikacije za najmanji i ne samo.

Proizvodnja životinja

Kartice u dobi od 1 do 2 godine, olakšajte svoju prvu aplikaciju iz različitih geometrijskih oblika. Od njih, možete napraviti gotovo svaku životinju: mačku, medvjed, žaba, konja, tigrova, otvarača, kolača ili žirafe. Raditi na kolijevci, trebat će vam list papira, kartona, ljepljive olovke, markera i krupa. Pitamo se kako napraviti psa. Za početak, crtamo 4 kruga istog promjera pomoću cirkulacije 4 i izrežite. Dvojica od njih ostavili su po strani, a dva druga – savijaju se strogo na pola, zaglađuje duž linije zavoja. Na istoj liniji napravimo rez, čime se dobiva nekoliko dijelova odjednom za aplikacije: rep, dva uha i noge.

Sada postavite detalje u željenom slijedu. Dva cijela kruga su tijelo i glava, pričvršćene su na rep i šape. Mi lijepi dijelove, temeljito ih nedostaju ljepilom, nakon čega crne olovku. Ako želite, njuška se može izrezati iz istog papira. A možete kupiti plastične oči u trgovini – u ovom slučaju, aplikacija će izgledati smiješno. Pas je spreman! Po analogiji s njim, bilo koje druge životinje su stvorene. Takav aplicirano će biti u mogućnosti da čak i najmanji dijete.

Po želji, kreker može biti raznolik drugih geometrijskih likova: ovali, quadriclers, trokuta i ostalih. Dakle, moguće je da se formira cijeli sastav s nekompliciranog parceli.

Stvaranje sredstvo za kretanje

Dečki uglavnom će napraviti aplicirano u obliku sredstvo za kretanje. To može biti parna lokomotiva, autobus, kamion, vlak ili čak i cijeli brod. Za najmanji lakše, to aplicirano također će napraviti geometrijski oblik. Besplatno papir, jednostavna olovka, škare, ljepilo i kartona.

Čitaj više  Sve o aplikacijama

Uzmi kamion. Da biste to učinili, izrežite nekoliko pravokutnika: jedan veliki – za tijelo, jedan manji – za svoj donji dio, dva – za kabinu, dok netko mora biti kraći, a jedan kvadrat – za prozor. I također trebate izrezati dva kruga istog promjera – to će biti kotači.

Sada postavite pojedinosti na kartonsku osnovu u pravom redoslijedu i zategnite. Ako želite, nacrtajte pojedinačne dijelove koristeći feel-s kiperi i nadopunjuju apliciju s različitim bojama papira, na primjer, možete izrezati drveće, ptice, sunce ili oblake. Sve se to radi po vašem nahođenju.

Postoji još jedna mogućnost za stvaranje takve aplikacije. Za to, morat ćete dodatno ispisati i izrezati uzorke za koje će biti napravljene pojedinosti. Predlošci moraju zaokružiti papir u boji, izrezati i ljepilo u željenom slijedu.

Za stariju djecu, postoji složeniji, ali u isto vrijeme je najfascinantnija verzija stvaranja takvog obrta je aplikacija sloma. Ovaj neobični rad obavlja se vrlo lako, a materijali za njega trebat će isti: papir, ljepilo, škare, jednostavnu olovku i karton. Prvo morate crtati na list kartona; jedan ili drugi način kretanja. Ako su problemi nastali s crtanjem – a ne nevolje. Možete ispisati uzorak s dizajnom koji trebate i zaokružite, ili čak jednostavno ljepilo.

Zatim, tijek rada je vrlo jednostavan: papir željene boje mora se razbiti na male komadiće. Tada se ti komadi ispunjeni praznim područjima crtanja. Svaki od komada papira temeljito je označen ljepilom i lijepljenim, tako da bi trebala biti slika u boji. Ako želite, aplikacije se mogu dodati s različitim crtežima.

Kako napraviti povrće i voće?

Učiniti povrće i voće za djecu od 2-3 godine neće raditi. Može biti repka i kupus, i jabuke i limun. Ako želite, možete napraviti aplicinu u obliku cijele zdjele s različitim voće i povrće. Postoji nekoliko načina za stvaranje takve aplikacije. Prvi je najjednostavniji. To zahtijeva ispis predložak, izrezati, kružiti na papiru željene boje i ljepila. Ova je opcija pogodna za obrt u mlađoj skupini vrtića.

Čitaj više  Appliques za dan učitelja

Za starije djece preporučuje se odabrati složeniju opciju. To podrazumijeva crtanje voća i povrća sa svojim naknadnim rezanjem. U isto vrijeme, pojedinačni elementi za prijavu, bilo da je to rep ili stabljika voća, dijete bi također trebalo smanjiti ili nacrtati.

Najteža verzija je stvaranje volumetrijske primjene. Za takav rad možete koristiti već spremne predloške i napravite vlastite praznine.

Da biste stvorili volumetrijske plodove, bit će potrebno smanjiti nekoliko identičnih detalja odjednom. Radi udobnosti, papir je bolji preklopiti nekoliko puta u harmonici i izrezati joj siluetu voća ili povrća – tako da možete napraviti nekoliko identičnih detalja odjednom. Kao rezultat toga, trebalo bi postojati 4 detalja željenog voća ili povrća.

Smarimo svaki od dijelova strogo na pola, ispiremo ih ljepilom duž linije i ljepila zajedno, formirajući voće ili povrće koje trebate tako da ispadne glasnoću. Nakon toga slijepimo rezultirajuće plovilo na karton. Ako želite, možete napraviti cijeli sastav, dodatno izrezati druge voće i povrće, kao i košaru ili zdjelu za njih.

Ostale ideje

Postoje mnoge druge opcije za stvaranje vlastitih ruku dječjih aplikacija. Možete ih učiniti pomoću već gotovih obrazaca ili nacrtanih crteža. Ako želite, možete koristiti tehniku ​​za doručak – to će aplicirati zanimljiviji i originalniji. Zanimljivo je da će dijete napraviti aplikaciju u obliku heroja iz knjiga: Na primjer, u obliku Kolobke, Repka ili čak u obliku cijele Teremke sa svojim stanovnicima.

Cartoon Heroes također može poslužiti kao inspiracija za stvaranje aplikacija, biti to popravci, Cheburashka, SMESHARIKI ili Luntik. Prirodni fenomeni također mogu poslužiti kao osnova za stvaranje zanimljive primjene: kiša, snijeg, sunce s oblacima – čak i malo dijete može učiniti sve od papira, a ne pribjegavaju odraslima.

Čitaj više  Raznovrsne aplikacije iz pamučnih diskova

U sljedećem videozapisu naći ćete dječju rastrganu primjenu za najmanji.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: