Izrada voćnih aplikacija

Izrada voćnih aplikacija

Mnoga djeca vole raditi lijepe i sjajne aplikacije. Postoji veliki broj različitih ideja za stvaranje takvih proizvoda. Zanimljiva opcija će biti te obrti u obliku plodova. Danas ćemo govoriti o tome kako se takva prijava može učiniti da će biti potrebno za to.

Jednostavne opcije za djecu

Za početak, pogledat ćemo najlakše mogućnosti za malu djecu 2 godine u rasadniku. U tom slučaju, trebate pripremiti nekoliko predložaka u obliku bilo kojeg voća.

 • U boji nosači papira za predloške. U ovoj fazi, gotovi uzorci se primjenjuju na papir u boji i pažljivo izrezati. Zatim, ako je potrebno, nepravilnosti se režu na rubovima. Leaf i repovi rade opcionalno – mogu se lako nacrtati olovke ili markerima u boji.

 • Pamuk praznine. Ovi elementi u početku imaju zaobljeni oblik, tako da se mogu uzeti kao osnova nekih voća. U isto vrijeme, obojeni su bojama odgovarajuće boje.

 • Praznine plastelina. Ovaj materijal omogućuje formiranje volumetrijskih aplikacija. U isto vrijeme, mali komadići se izlaze iz plastelina prikladne boje, a zatim uz pomoć hrpe i prstiju im daju potreban oblik. Ploče i repovi mogu se također nacrtati odvojeno na papiru.

Svi detalji dobiveni naizmjence postavljaju na listu papira. Papirni elementi i pamučni diskovi trebaju biti zalijepljeni. Ako se želi, gotovi voćni sastav može se nadopuniti različitim ukrasnim objektima (kuglice, rinestones, perli). Svi nestali dijelovi su izvučeni olovkom u boji.

Dobra će opcija biti applice u obliku voćnog sastava u banci. U tom slučaju, bit će potrebno najprije izrezati iz papira željene boje, u obliku spremnika. Mora imati pravokutni oblik, s krajevima lagano širiti kako bi joj dali prirodniji izgled.

Nakon toga, na vratu papira banke ljepilo mali komad drugog papira, pre-zgužvani u uredan harmoničan. Tada možete nastaviti proizvoditi elemente u obliku voća. Neobično i lijepo će gledati na skupnu sastavu. U tom slučaju, stvoriti svaki detalj obojenog papira, izrezati nekoliko baza odjednom koristeći gotove uzorke.

Dobiveni papirni elementi zalijepili su samo na središnjoj liniji. Bočni dijelovi lagano fleksiraju kako bi se dobilo volumen voća. Postoji nekoliko različitih detalja odjednom. Svi su fiksirani adhezivnim sastavom.

Plodovi na tanjuru

Takve će se aplikacije moći pristupiti djeci 3-4 godine. Da bi vaše vlastite ruke učinili, vrijedi pripremiti sljedeće materijale:

 • Karton (crveno i bijelo)+
 • Obojeni papir (žuta, zelena, ružičasta, smeđa, lila i crvena)+
 • škare+
 • Sastava ljepila+
 • Probijač rupa+
 • Frekvenci.
Čitaj više  Raznovrsnost applica na temu životinje

Kada je potrebno sve što trebate, možete početi raditi. Za početak, smanjite pozadinu za budući sastav. Učinite to iz bijelog kartona. Nakon toga, uzimajući list žute boje, ona je sklopljena na pola dva puta, a zatim se primijeni uzorak u obliku kruške. Pokreće se jednostavnom olovkom i pažljivo izrezati.

Na isti način, izrežite jagode, šljive i grožđe od papirnatog materijala drugih boja. Apple praznine morat će se sastojati od dvije boje: ružičasta i žuta. Podaci listovi bojenja na pola i također rezati element predložkom.

Kao rezultat toga, četiri elementa svakog voća trebaju biti uklesani. Svaki od njih mora biti uredno presavijen na pola. Kasnije je potrebno detalje svakog pojedinog liketa, ljepljiva olovka se nanosi na jednu polovicu, druga polovica će ostati slobodna. Tako dolazi sa svim papirnim voćem.

Kada formiraju jabuke bit će potrebno izmjenjivati ​​žuti i ružičasti materijal. Letci su presavijeni na pola kako bi se osiguralo da se svi plodovi ispostavi u rasutom stanju. Tada trebate pripremiti uzorak odgovarajuće veličine, primjenjuje se na papir (boja može biti bilo koja) i kontura je izrezana.

Nastala ploča je zalijepljena na kartonsku osnovu. Zatim se svi plodovi ponovno odvijaju tako da postanu bujni, a zatim naizmjence popravljaju karton. Jedna polovica listova je zalijepljena na drugu.

Uz pomoć smeđeg metar, trebali biste nacrtati na temelju grančice svih voća. U završnoj fazi ploče se nastavljaju. U tom slučaju možete učiniti uz pomoć rupa malo cvijeća bilo koje boje. Oni su fiksirani na jelo. Aplikacija spremna je najbolje smjestiti u okvir.

Kako napraviti voćnu vazu?

Zanimljiva i lijepa izgledat će Obrt u obliku cijele vaze s voćem. Prvo, koristeći gotove uzorke papira izrezati praznine u obliku raznih plodova. U isto vrijeme, možete podnijeti gotove proizvode za rukovanje s škarama kako bi imali jezgru u obliku spirale, to će im omogućiti da im daju veći volumen.

Na taj se način izrezuje nekoliko vrsta ploda. Oni će biti zalijepljeni na temelju njihovog vanjskog ruba. Nakon toga nastavite s formiranjem vaze. Također se može lako smanjiti na gotovom uzorku. Tako da postane skupno, treba pažljivo presaviti na malu traku u gornjim i središnjim dijelovima. Spreman Vaza je također zalijepljen na bazu (bolje je uzeti kartonski materijal).

Čitaj više  Različiti predmeti za djecu 4-5 godina

Također je vrijedno napraviti stolnjak. Za to, duga traka je izrezana bijelom papirom sa škarama, ona je presavijena u obliku harmonike, a zatim se malo širi. Billet se može dodatno ukrasiti rupom. Proizvod je fiksiran na kartonu ispod vaze.

Ako želite, možete dodati rezultirajući voćni sastav s malim cvjetovima s granama. Oni su rezani na uzorcima papira ili kartona, a zatim pričvršćuju do baze. Mogu biti i ravne i volumetrijske. U potonjem slučaju, nekoliko praznina se uzima odmah kako bi se stvorio svaki cvijet za još uvijek život, koji su dalje spojeni na središnji dio.

Sve stavke mogu se odmah odrezati iz obojenog papira. Također je dopušteno učiniti sve to iz jednostavnog materijala, a zatim boju boje.

Ostale ideje

Postoji veliki broj drugih ideja za stvaranje podataka iz voćnih sastava. Razmotrite neke od njih odvojeno.

 • Applique plodovi u košari. Da biste stvorili takvu plovicu, najprije uzmite dva kartonska pravokutnika žutim i smeđim bojama. Podiže se koristeći vladar i jednostavnu olovku na traci širine ne više od 1,5 centimetara. Svi su rezani, a zatim uzimaju jednu traku svake boje, jedan od njih je okomito, a drugi – vodoravno formira kut. Tada se trake počele držati naizmjenično tako da se tkanja dogodilo, nastavlja raditi u kontroli. Kao rezultat toga, mora se ispostaviti karton “tepih”, okreće se s drugom strani i temeljito propusti ljepljivu masu. Sljedeće na poleđini crnog filca-tippera nacrtajte košaru, na poleđini potrebno je privući njezinu ručku. Kasnije na ovim oznakama iz tkanog temelja, dijelovi željenog oblika su izrezani i zalijepljeni na list jednostavnog bijelog papira. Zatim možete početi izraditi voće. Za to postoji nekoliko listova obojenog papira i uzoraka u obliku plodova. Nanose se na bazu i stavljaju ga s jednostavnom olovkom, izrezati. Odvojeno, treba napraviti male letke i grančice. Sva smještaja je bolje crtati crnom filmu.

Također možete dodati rezultirajući sastav s različitim ukrasnim predmetima.

 • Aplikacija u tehnici probijanja. U tom slučaju najprije uzmite list jednostavnog papira. Na njemu, uz pomoć jednostavne olovke, napravite obris budućeg sastava voća. Zatim pripremite nekoliko listova papira prave boje. Sve njihove opterećenja na malim komadima tako da je mozaik na kraju. Kada se naprave takve praznine, oni se počeli izlagati na označenim krugovima i bit će potrebno osigurati da se pojedinačni oštri elementi ne strše. Inače će ploviti za doručak postati ružan.
Čitaj više  Raznovrsne aplikacije iz pamučnih diskova

 • Primjena u tehnici nadizanja. Ova opcija će biti prilično dugotrajna, ali u isto vrijeme može se savršeno moći pristupiti razvoju ručno pokretljivosti djeteta. Da biste napravili ovaj puzavac, morate pripremiti kartonsku osnovu, uzeti nekoliko listova obojenog papira, od kojih će svaki od njih morati izrezati na trake iste veličine. Unaprijed možete pripremiti obrasce voća ili napraviti obris na kartonskom materijalu. Kada su sve trake spremne, počeli su se uvrnuti u gustu spiralu, dok fiksiraju kraj ljepila. Nakon što su napravljene sve potrebne upletene praznine, na jednu stranu se nanosi mala količina ljepila, a zatim početi naizmjenično ljepilo, formirajući svako voće zasebno.

Ako želite, u istoj tehnici možete napraviti grane i lisnate ploče, koje će također biti smještene u blizini ostatka kompozicije.

 • Ispisana slika Applique. Da biste stvorili takav zanimljiv zanat, bit će potrebno poduzeti prirodne plodove, izvrsna opcija će biti jabuke. Oni su rezani na pola, a zatim jedna od rezultirajućih polovica umočiti u crvenu boju, a drugi – u zelenoj boji. Nakon toga ostavljaju otiske na papir ili kartonsku osnovu. U isto vrijeme vrijedi početi napraviti košaru s voćem. Da biste to učinili, možete uzeti karton ili papir, od kojih se formiraju trake istih veličina, od kojih možemo letjeti proizvodom, postavljajući dijelove u redoslijedu.

Takva će aplikacija moći pristupiti djeci viših skupina.

Često, prilikom stvaranja takvih dekorativnih proizvoda koristi se samo jedan veliki uzorak bilo kojeg voća. U isto vrijeme, nekoliko praznina papira je izrezan odjednom kako bi se formiralo rasutim i bujne radionice. Svi elementi su zalijepljeni na kartonsku osnovu bilo koje boje. Sve lisnajske ploče i drugi dodatni dijelovi trebaju biti nacrtani tamnom olovkom ili olovkom.

O tome kako napraviti volumetričnu primjenu u obliku voća, pogledajte u sljedećem videozapisu.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: