Appliques iz konusa

Appliques iz konusa

Aplikacija je kolijevka koju djeca puzaju iu vrtiću iu osnovnim školama. Lijepe kompozicije mogu se simulirati ne samo od kartona, papira ili plastelina, već i iz prirodnih materijala. SILUS IZ CUSS izgledaju vrlo originalno. U ovom članku ćemo naučiti kako napraviti takvu aplikaciju.

Priprema materijala

Materijal predstavljen samim prirodom, potrebno je ispravno pripremiti. Ne smijemo zaboraviti da se čudovi obično skupljaju iz zemlje, tako da ih je nemoguće koristiti za simulaciju obrta.

Za kompetentnu pripremu, ove prirodne komponente moraju se dobro pojaviti kako bi se riješili svih dostupnih kontaminanata.

Beher je poželjno da se najizrazitiji što je više moguće da ne postoje ostaci prljavštine. Zatim će se sve ljuske prirodnog materijala morati očistiti koristeći malu četku. Kada će bumps proći sve navedene faze, morat će staviti ubrus iz pamučnog materijala ili na frotir. Bumps ne moraju sušiti sušilo za kosu ili druge slične uređaje. Oni moraju potpuno sušiti na prirodan način.

Čim će pahuljice konusa biti potpuno čiste i suše, možete nastaviti s obrezivanjem pojedinačnih elemenata za daljnju proizvodnju izvornih aplikacija. Prikladno je izvršiti podatke za manipulaciju, koristeći konvencionalno polaganje ili sekateursi. Ako se rad provodi s mrljicama tanke, onda će biti dovoljno oštrih škaraca. Vage treba izrezati do vrlo baze – debla. Ovaj element je čvrsta grana koja se nalazi u sredini. Obično se izbacuje i u kreativnim radovima ne koriste.

Ideje za proizvodnju životinja

Od prirodnih materijala pred-sastavljenih u parku ili u šumi, vrlo lijepe primjene koje prikazuju različite životinje. Na primjer, dijete to može učiniti sami Simpatički jež, Pregovaranje rezervi.

Čitaj više  Značajke za zemljište aplikacije

Učimo kako je takva znatiželjna aplikacija ispravno obavljena.

 1. Trebat će mnogo vremena za stvaranje takve plovila, pa je poželjno da bi bilo moguće učiniti djecu u dobi od 6 do 7 godina. Prvo na papiru potrebno je crtati (ili ispisati) jež. Ova stavka mora biti pažljivo izrezati točno konturom.
 2. Rezani lilter je zalijepljen na kartonsku bazu svijetlih boja. Zatim, naslon šumske životinje nedostaje s gustim plastiničnim slojem. Debljina bi trebala biti takva da su iglice u obliku ljusaka iz konusa pouzdano požurile, bez pada s baze.
 3. Kada se plastilinska masa razmazuje na stražnjem dijelu izvučenog ježenja, trebate početi popraviti prirodne komponente. Vage će morati biti što bliže u razmaženom sloju, stavljajući blizu jedan drugome. Plastininski ne bi trebao biti vidljiv.
 4. Na vrhu improviziranih igala bit će moguće pričvrstiti jabuke, kruške, grožđe ili gljivice, zaslijepljene od plastinske mase.

Izvorni Applique može se nadopuniti drugim dekorativnim komponentama. Načini ukrašavanja takvog proizvoda, nevjerojatno puno!

Obrtništva na temu “jesen”

Koristeći prirodne čunjeve, možete napraviti mnogo lijepihJeseni pripravci. Većina njih je simulirana vrlo jednostavno i brzo, ali se istovremeno dobivaju skladni i atraktivni.

Na primjer, možete koristiti tako izvrsnu majstorsku klasu.

 1. Trebali biste se zaliha s nekoliko kukova, kao i prirodnih listova, čija je boja već počela postati žuta ili crvena. Nešto lišće bilo kojeg drveća, bilo da se to javovi, breza i tako dalje. Vrijedi dionica i nekoliko bobica viburnuma ili Rowan.
 2. Trebate uzeti kartonsku osnovu. Mora nacrtati žuti čistiju i sivo-plavo jesensko nebo. U središtu slike treba postojati bačva stabla, koja odvija tanke grančice postavljene na ljepilo. Nedavni podaci mogu se prikupljati u šumi ili najbližem parku.
 3. Na grančice će morati lijepiti prikupljenim listovima drveća. Redoslijed svih elemenata odabran je pojedinačno. Osim lišća, grančice su dopunjene viburnom bobicama fiksirane na vrhovima.
 4. Nekoliko “pahuljastih” konusa treba fiksirati na dnu osnovnih slika, kao da su pali s oslikano stablo na tlo. U kombinaciji s tim komponentama bit će moguće staviti drugu gomilu viburuma.

Aplikacija bi trebala biti vrlo lijepa i svijetla, jer u njoj ima mnogo velikih detalja. Dijete će biti vrlo fascinirano simuliranjem tako lijepe jesenske kompozicije.

Ostale ideje

Koristeći prirodne materijale, možete omogućiti mnogo kreativnih aplikacija koje izgledaju zanimljive i atraktivne. Dijete bilo koje dobi moći će prikazati različite likove vlastitim rukama.

Čitaj više  Appliques na temi vazi s cvijećem i

Na primjer, od suhih konusa može biti vrlo smiješno“Fluffy” sova, koji sjedi na grani, držeći se njezinim šapama. Ovaj obrt je jednostavno, ali ima cool izgled.

  Učimo korak po korak, kako se može modelirati.

  1. Prvo morate uzeti odgovarajuće temelje. Kao takav, bolje je koristiti gusti kartonski format A4.
  2. Pripremljena kartonska baza morat će ispuniti određenu boju pozadine. Za to su prikladne spektakularne preljeve svijetlozelenih i tamnih zelenih nijansi, oponašajući šumsku zamku iza kašike. Moguće je provesti tako lijepu pozadinu pomoću ravnomjerno razmažene plastinske mase odgovarajućih boja.
  3. Na dnu temelja kroz smeđu plastininu, morat ćete prikazati granu, koji će tada simulirati noćnu pticu.
  4. Sada se možete preseliti na proizvodnju samog sova. Da biste to učinili, unaprijed pripremljene skale iz konusa treba umetnuti u plastičnu bazu, prianjanje na određene konture.
  5. Ptičji torzo se može zaokružiti i gubiti, glava će imati malu veličinu. Na stranicama tijela, morat ćete prikazati krila i na dnu – klečeći šape.
  6. Da biste simulirali sve navedene stavke, Vage će se morati dosljedno pričvrstiti, popravljajući ih redovima s malim slojem. Svaki sljedeći red treba malo pokriti prethodnu.
  7. Oblik kandže Uspjet ću, iskoristiti ne samo skale, već i kratke korijene od konusa.
  8. Ne zaboravite na oči i vikcu originalne ptice koja sjedi na plastilini. Trebaju biti pokopane dvije ravne bijele kugle. Preporučljivo je učiniti ih većim, budući da se oči pravih sova razlikuju u velikim veličinama. Na bijeloj bazi bit će potrebno uživati ​​u učenicima od crne plastininske mase.
  9. Kuvik se može izraditi iz bilo koje prikladne stavke. To može biti korijen iz konusa ili mali drveni dio s šiljastim vrhom.
  10. Potrebno je ponovno pojaviti gotova primjena od plastelinske mase i konusa. Možete koristiti razne ukrase, ali druge prirodne komponente uklopit će se u ukupni sastav. Na primjer, može biti tanki jele grane sa zelenim igalima. Jedna grančica može se pričvrstiti na smeđe grane i drugo mjesto tako da je Sova drži u svom krilu.
  Čitaj više  Izrada voćnih aplikacija

  U proizvodnji, ova rukotvorina neće biti vrlo teško, ali vrijeme će zahtijevati mnogo, pa je bolje da mladi majstori u dobi od 5-6 godina.

  O tome kako obojiti ječeve za aplikacije, izgledaju sljedeće.

  Ocijenite članak
  ( Još nema procjena )
  Dodaj komentare

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: