Kuhinja za ljetnu rezidenciju: gotova kuhinja

Kupnja jeftine gotove kuhinje je jednostavna, jeftina, a takva će kupnja potrajati malo vremena. Ujutro je još uvijek u trgovini, a navečer već kod vas. Prednosti su neporecive. Vrijedi li biti u iskušenju?

Zašto kupiti gotovu kuhinju?

Za ljetnu rezidenciju, za iznajmljeni stan. U tim situacijama nema smisla naručiti skupu kuhinju opremljenu najnovijom tehnologijom, dizajniranu da traje najmanje desetak godina i postane ponos vlasnika. Skromna, ali moderna i moderna proračunska opcija može se kupiti u bilo kojem građevinskom megamarketu ili naručiti u internetskoj trgovini, štedeći nekoliko desetaka tisuća kuna.

Dvije mogućnosti

Set ormara ili gotov set. Ovako se prodaju gotove kuhinje– ili skupljate gotove gornje i donje ormare u asortimanu, samostalno sastavljajući konfiguraciju duljine koja vam je potrebna, ili uzimate gotov set. U potonjem slučaju, proizvođači u pravilu ne dopuštaju izmjene, uklanjanje ili dodavanje određenog ormara. U oba slučaja, ormari se isporučuju već sastavljeni– morat ćete ih samo raspršiti i objesiti na mjesta.

Konfiguracija

Linearni ili kutni. Složeniji raspored u slučaju proračunskih kuhinja nije predviđen. Duljina linearne slušalice varira u prosjeku od 120 do 260 cm, iako svaka tvornica ima svoj raspon veličina. Ako Regrutirate kuhinju iz zasebnih gotovih ormara, ovdje je izbor modula u širini najčešće predstavljen s tri standardne veličine– 40, 60 i 80 cm. Ali ako imate sreće, možete pronaći ormare drugih dimenzija. Dimenzije kutnih gotovih modula najčešće su 120 ili 150 cm.

Čitaj više  18 trendovskih kuhinja: Izbor urednika

Kompaktne veličine & # 40; doslovno za tri ili četiri ormarića & # 41 — – to je ono što razlikuje gotove kuhinjske setove.

  • Kuhinjski set simple 2100 iz Tvornice Borovichi-namještaj
  • Kuhinjski set LODIA 1,8 metara od tvrtke "kuhinje ovdje"
  • Kuhinjski set Liana-Ekonomija IPO-1500 iz tvornice Megaelaton
  • Kuhinjski set obrok-Prestige plastika 2400 mm iz Tvornice Borovichi-namještaj

Kuhinjski set simple 2100 iz Tvornice borovici-namještaj.

Materijali

U pravilu, Iverica. Najjeftinije gotove kuhinje u potpunosti su izrađene od ovog materijala. U svakom slučaju, okvir ormara u takvim kuhinjama uvijek je izrađen od iverice. Fasade su također izrađene od MDF-a– skuplje su ili izrađene od plastike– ovdje možete odabrati vrlo svijetlu modernu verziju. Važno je obratiti pažnju na to kako se obrađuju kunaovi ploča. Ako ih tvornica reže na modernoj opremi za kunane trake, tada se kuhinjski namještaj ne deformira od vlage i trajat će prilično dugo.

Countertops i aparati

Ovisi o cijeni. Jeftine kuhinje za ljetnu rezidenciju ne pružaju niti jedan countertop & # 40; svaki ormar ima svoj zasebni vrh, a između ormara– pukotine & # 41; ni manje skupi ugrađeni uređaji. Skuplji setovi mogu uključivati jedan countertop, zidnu ploču i ormare za ugradnju. Prisutnost takvih opcija Automatski povećava troškove kuhinje za najmanje 10-15 tisuća. Osim toga, u gotovim kuhinjama obično se koriste najjednostavniji okovi, a unutar ormara nećete pronaći moderne sustave za pohranu– samo obične police.

Gotov set kuhinjskog namještaja često se nudi u neobičnom dizajnu — ljepota garnitura gotovo ni na koji način nije inferiorna od namještaja koji je izrađen po narudžbi određenog klijenta.


Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: