Prilagodite kauč

Novi koncept modularnog namještaja od asa do asa – 2013.

Modularni kauč na Internetu nema standardne parametre. Sve veličine u rasponu od širine i visine sjedala, kao i broja modula, varijacija presvlaka i mekog "punjenja" kupac sam bira. Svaki takav model je jedinstven. Postupak se može usporediti s naručivanjem krojenja odijela u ateljeu. Prije su samo proizvođači skupih sustava za pohranu pribjegavali sličnoj praksi u poslu s namještajem…

Talijanska tvornica za proizvodnju tapeciranog namještaja više od 50 godina. Posebnu pozornost posvećuje ergonomiji i udobnosti svojih sofe i fotelja. Ova je ideja postala glavna stvar za projekt asa koji je Marka predstavila na Asa. Novi kauč Toana Nguena & # 40; internet )– njegov vodeći brod.

Francuski dizajner je u prošlosti bio poznat kao koautor Antonio Citterio & # 40; internet & # 41;, živi klasik modernog dizajna. Kao samostalni dizajner, Toan Nguen postao je poznat po svom radu za Ace, Ace, Ace. Zagovornik je jednostavnih rješenja složenih problema. Jedan od njih je odlučio za tvrtku.

Na slici: dizajner Toan Nguen.

Razmislite o drugim kolekcijama iz Interneta.
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: