Internet poziva na udobno sjedenje

Naslon za stolice od tvrtke asa-i rotira se i masira.

Bavarska Marka asa predstavila je liniju novih naslonjača za asa na izložbi asa 2015 u Milanu. Glavna ideja serije– skladno i diskretno Integrirajte funkcije u dizajn naslonjača. Stolica Star– jedan od modela linije Interneta, čiji je lakonski izgled teško prosuditi široku funkcionalnost.

Stolica ima naslon za leđa i uvlačivo sjedalo. Njihov položaj regulira Upravljačka ploča ugrađena sa strane u kućište. Naslon ima ugrađeni masažer i podesivi naslon za glavu, dok metalna baza omogućuje okretanje naslonjača za 360 stupnjeva. Ustajanje sa stolice je povjetarac– morate ponovno pritisnuti gumb i leđa će zauzeti vodoravni položaj.

Naslonjač za sjedala dostupan je u širokom rasponu presvlaka od kože, tekstila, mikrovlakana. Dekorativni šav na leđima i naslonima za ruke može se uskladiti s tonom presvlake ili kontrastne boje za veći vizualni efekt. Također možete birati između pet opcija metalnih nogu u različitim završnim obradama.

Čitaj više  Internet predlaže čuvanje knjiga u bijelom
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: