Raznolikost oblika

Proizvođač namještaja i rasvjetnih tijela za ovu godinu, proizvođač namještaja i rasvjetnih tijela, kladio se na neobične obrise predmeta. Primjer su novi predmeti prikazani na izložbi u Milanu 2011.

Tvrtka Azipa donijela je niz predmeta na Milanski tjedan dizajna, uključujući originalnu zidnu vješalicu i stol za blagovanje.

Vješalica Za Vješalice– umjetničko djelo dizajnera Roberta pravata & # 40; internet ). Model je izrađen u obliku rotirajućeg nazubljenog diska sa zakrivljenim kunaovima prema gore. Predlaže se objesiti odjeću na rezultirajuće kuke ili koristiti proizvod kao držač ručnika. Materijal je bio čelik obojen grafitom ili mat bijelom bojom.

Ažurirani Trpezarijski stol– novo od dizajnerice Emanuele Zenere & # 40; internet ). Za izložbu 2011. model je dobio novu podršku. Ako je ranije noga"krpelj" izrađen je od masivnog drveta, a cilindar koji ga podupire– samo od mramora, sada sam nosač može biti izrađen od bijelog Carrara mramora, a čelik se počeo koristiti za cilindar. Ploča stola u obje verzije izrađena je od prozirnog stakla.

Povezane poveznice:
Istražite druge predmete tvrtke Aisneas.
Razmotrite sve novosti na sajmu 2011.
Čitaj više  Zimski vrt
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: