Kriška Venecije

Philippe Starck sudjelovao je u neobičnoj akciji iz tvornice namještaja u 1920. Dizajner je predložio vlastitu mogućnost recikliranja za venecijanske stupove briccole.

Talijanska tvrtka 1920. u svojim projektima neprestano koristi neobično drvo. Za kolekciju je glavni materijal bio venecijanski stupovi koji su služili-Briccole & # 40; it. – briccole ). Označavaju koridore za kretanje vodnog prometa. Obično su stupovi 5-10 godina u vodi, nakon čega se zamjenjuju novim.

Namještaj i pribor za stupove dizajnirala su 22 dizajnera. Među njima Antonio ( Antonio Citterio ), Matteo Thun ( Matteo Thun ), Enzo Mari ( Enzo Mari ), Paola ( Paola Navone ), Karim Rashid ( Karim Rashid ), Luka ( Luca Scacchetti ) i mnogi drugi.
Sudjelovao je u projektu i Philippe Stark & # 40; internet ). On je"rezao" stupovi na komade– predstavio seriju vrućih podmetača za internet & # 40; eng. – «komad brikkole" ). Dizajner se nije "oprao" tragovi vremena– predmeti ukrašavaju pukotine i prolaze šumskih buba.

Na slici: podmetači za podmetače iz tvrtke asa 1920.

Set od šest podmetača dizajniran je za izložbu na internetu koja se održava od 26. kolovoza do 26. rujna u venecijanskom arsenalu. Sav prihod ostvaren prodajom podmetača za podmetače za čaše za vrijeme trajanja izlaganja donirat će se Zakladi za čaše & # 40; centar za zaštitu djece & #41;.

Čitaj više  Prva sofa s interneta
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: