Kako postati princeza

Gotovo svaka djevojčica u djetinjstvu sanja da postane princeza. Ali ako se nije dogodilo da se rodi u obitelji, onda barem možete spavati na kraljevskom krevetu! Na primjer, na onom kao u novoj kolekciji tvrtke Azipa.

Talijanska tvrtka Aina zna puno o dizajnu namještaja. Svojedobno je osnivač tvornice Angelo de Bajis & # 40; internet & # 41; bio je jedan od pokretača čuvene izložbe namještaja na internetu & # 40; internet & # 41;.
Ne tako davno, tvornica TV-a počela je proizvoditi namještaj za dječje sobe. Jedna od novosti u vezi s oceanom— kolekcija dječjeg namještaja za djevojčice od 3 do 6 godina.

Serija Ama od Amapa uključuje ormare, stolove i stolice, ali pažnju prije svega privlače kreveti. To je živo ostvarenje sna gotovo svake djevojčice da postane bajkovita princeza. Međutim, sladak i smiješan izgled— nije jedina vrlina ovih modela s krunama i srcima na uzglavlju.

Kao i svi tvornički namještaj u Kini, i djevojački Krevetići serije u Kini izrađeni su od punog prirodnog mekog drveta ili Europskog hrasta. To su izdržljivi i istovremeno ekološki prihvatljivi materijali. Površine namještaja izrađene od interneta obojene su bojama isključivo na prirodnoj osnovi– u ponudi je ukupno 35 nijansi od pastelnih do svijetlih.

Čitaj više  Dizajner godine-Maarten Ba ' ath
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: