Reportaža s izložbe u vezi s oceanom&Objet-2011

Dekoraterka Tatjana Ljapneva prošetala je s nama kroz štandove pariške izložbe az & aza-2011 i ukazala na najupečatljivije trendove ove jeseni.

A la naturel

Tko je sudjelovao? Kao Baier mogu reći da mi se izložba svidjela: pojavile su se mnoge talijanske, Nizozemske marke. Oni su dobra konkurencija Francuzima i Belgijancima. I zahvaljujući ovoj zdravoj konkurenciji, cijena i kvaliteta se zadržavaju na tržištu. Iako je šteta što ovaj put na izložbi nije bilo" visokih " izvornih francuskih maraka —

Tko je sudjelovao? Kao Baier mogu reći da mi se izložba svidjela: pojavile su se mnoge talijanske, Nizozemske marke. Oni su dobra konkurencija Francuzima i Belgijancima. I zahvaljujući ovoj zdravoj konkurenciji, cijena i kvaliteta se zadržavaju na tržištu. Iako je šteta što ovaj put na izložbi nije bilo" visokih " izvornih francuskih maraka-Sakrij

Moda prirode. Oni koji u navikli na Talijan ke boje u dizajnu interijera žale e da je trenutna izložen— tužno. Nered boja ostao je u prošlosti: sada je u modi najprirodniji, prirodni stil & # 40; u boji, u kvaliteti stvari & # 41;. Ako su prije čak i "visoki" francuske marke mogle su izaći u javnost sa svijetlo zelenim ili narančastim stvarima, postojala je moda za Marokanski stil, a sada prirodna shema boja dominira na štandovima.

O materijalnom

Dobro zaboravljeni stari. Drvo se aktivno koristi u svojoj prirodnoj boji: ako je naznačen materijal"orah", onda izgleda kao orah, ako je "hrast" — hrast. Za zidne ploče često se koristi filc. Od njega se izrađuje namještaj. Međutim, za razliku od materijala drevnih nomada, Moderni filc i filc su obojeni.

Diskretna elegancija

Panjevi i drveće. Trend je jasno označen prošle jeseni— "korijenje". Rezovi drva korišteni su kao stolice, kao podnožja kreveta i noge stolova. Sada se ova tehnika koristi samo onim markama kojima je rad s kuglicama uvijek svojstven. Na primjer, model ama iz Tvornice Amapa.

Čitaj više  Vinski pribor

Stilski detalji.
Primjetno je manje dopadljivih etničkih dodataka. Opet, to se uklapa u opći trend— povratak na neutralnost. Prije je gotovo svaki štand imao ili orijentalni pribor ili otmjenu školjku— prirodni elementi korišteni su nekako "frontalno", a sada se ti elementi recikliraju i postaju"ugrađeni" the opći stil.

Monokrom

Boje neba i trave. Mnogi proizvođači odustaju od otisaka i uzoraka u korist monokroma. Koriste se sve nijanse bijele, sive, smeđe, crne. Aktivno se koriste plavi tonovi; Indigo, puno nijansi zelene. Ali narančaste i crvene boje izblijedjele su u pozadinu. Ljubičasta boja, donedavno tako moderna i raširena, napušta kolekcije. Iako, na primjer, IPA 'IPA ima boju"IPA" ( šljive & # 41; u zbirkama. Ta ista nijansa je i u areni, Azipa, Azipa.

Krpa

Povratak u modu. Na mnogim su štandovima prostirke upadale u oči u svojevrsnoj krpnoj tehnici. Zanimljivo je da je u ovom, Da tako kažemo, "krpa" komadići mogu biti ili blizu boje ili kontrastni, šareni. I svi oni s ostarjelim učinkom— to je obavezno.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: