Florian Bausch o porculanu za zimske praznike

Po čemu se božićne kolekcije porculana razlikuju od ostalih? Kakav porculan i ukrase staviti na novogodišnji stol? I može li se Premium posuđe koristiti svaki dan? Kaže stručnjak tvrtke asa & Aposition.

O božićnoj kolekciji. Svake godine& Internet stvara novu božićnu kolekciju. Zimske i božićne kolekcije iz Interneta& Animacioni postavljaju pomalo nostalgično, ugodno raspoloženje kod kuće, uvijek su vrlo popularni u cijelom svijetu. Ove godine to je, na primjer, kolekcija Aina ' s. Od ostalih zbirki pogodnih za zimske praznike, proslavit ću se na TV-u— godinama kasnije uvijek će biti povezana s praznikom. Njezina crvena boja naglašava klasičnu božićnu atmosferu i može se nadopuniti zlatnim ili kristalnim dodacima.

O dvije vrste porculana. Sve naše posuđe izrađeno je od vrlo finog porculana— to je ili klasični ili koštani porculan, koji se odlikuje karakterističnom prozirnošću kada se pogleda svjetlost. Budući da imamo posebnu formulaciju, u nazivu našeg porculana koristimo riječ NASA. Na primjer, od klasičnog porculana, izrađene su kolekcije azipa i azipa. Od kostiju— Anmut, Amazonia i Samarkand. Unatoč finoći materijala i ručnom slikanju, preporučujemo ovaj pribor za svakodnevnu upotrebu.

Na slici: predmeti Kolekcije Ace & #40; serija Ace ) tvornice Ace &Ace.

O bijelom porculanu. Naravno, apsolutno bijeli porculan može biti vrlo svečan i elegantan, pogotovo ako se kombinira s posuđem i priborom u tradicionalnoj božićnoj crveno-zelenoj shemi. Uzmimo, na primjer, našu kolekciju izrađenu od koštanog porculana, koja nije ukrašena ničim— ovo posuđe sa sobom nosi ekskluzivni, ali nepretenciozni luksuz.

O blagdanskom dekoru stola. Na Božić se tradicionalno biraju crveni i zeleni dekor. Srebro u kombinaciji s bijelim porculanom izgledat će vrlo moderno i istovremeno elegantno. Da biste postavili ton boje, dovoljno je koristiti svijetle salvete ili stolnjak. "Biserne niti" također izgledaju vrlo elegantno i elegantno, od kojih možete postaviti zamršene uzorke na stol i kristalne ili srebrne svijećnjake.

Čitaj više  Internet nudi trendovske dodatke ovog ljeta

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: