Baguette za TV

Marka "Lauranmebel" predložila je način "pretvaranja" običnog u slikarsko platno uokvirujući ga izrezbarenim okvirom.

Tvrtka "Lauranmebel" poznat je prije svega kao proizvođač ormara i tapeciranog namještaja u modernom i klasičnom stilu. Među kolekcijama marke su predmeti za dnevni boravak, spavaću sobu, blagovaonicu, kuhinju, radnu sobu. Predstavljeni su i dodaci, čija je linija Nedavno nadopunjena neobičnom novošću.

Marka je predstavila kolekciju bageta za… plazma ploče. Prema tvorcima, takav će pribor pomoći da se televizor bolje uklopi u unutrašnjost & # 40; posebno dizajniran u klasičnom stilu & # 41; i učinit će ga elementom dekora, poput slike. Bagete se također predlažu da se koriste za ukrašavanje ogledala, postavljanje diploma i certifikata.
Glavni materijali za stvaranje bageta su čvrsti hrast, ukrašen ručno rezbarenim rezbarijama. Moguće je nekoliko završnih obrada: rustikalni hrast, trešnja, slonovača ( može se kombinirati s pozlaćivanjem ili patiniranjem & # 41;, crna boja sa srebrnim elementima.

Saznajte adresu salona "Loranmebel".

Baguette "Milan Suite" ( crno sa srebrom & # 41; iz tvrtke "Lauranmebel".

Baguette "Verdi Suite" iz tvrtke "Lauranmebel".

Čitaj više  Kako odabrati ogledalo
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: