12 keramičkih vaza

Prekrasne keramičke vaze izgledaju aristokratski i impresivno. Možete ih koristiti ili kao samostalni ukras ili za izlaganje cvijeća i voća.

Keramičke ljepotice

Keramičke vaze transformiraju interijer– s njima postaje plemenit, profinjen, u njemu nastaje uzvišena, veličanstvena atmosfera. Vaze možete organizirati na podu, na policama i na stolovima, odabirom proizvoda odgovarajuće veličine i oblika.

Keramičke podne vaze obično su monumentalne– visoki, skulpturalni, postaju svijetli vizualni naglasak u okruženju i ne trebaju takav ukrasni dodatak kao hrpa cvijeća. Najviše što možete staviti u visoku podnu vazu– grančica suhog cvijeta ili nekoliko klasova.

Ako želite koristiti vazu posebno za cvijeće ili voće– na usluzi su vam modeli u obliku boca s uskim vratom koji će dobro držati buket ili vaze-zdjele u koje možete staviti jabuke, grozd grožđa.

Neke su vaze toliko neobične i izražajne da se mogu koristiti kao ekskluzivni umjetnički predmet. Oni privlače pažnju fantastičnim oblicima, bojama, kreativnim dizajnom, dekorom u obliku zlatnih listića, pa čak i biserima. Skupina vaza, objedinjena nijansama dizajna, izgleda vrlo slikovito– boje istog raspona, zajednički oslikani dekor, jedinstveni stil.

Čitaj više  O čemu razmišljati pri odabiru vunenog tepiha
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: