Pokupimo kape ispod kaputa

Pokupimo kape ispod kaputa

U garderobi svakog ženskog kaputa je verzija odjeće za pobjedu. Ali, s obzirom na hladnu sezonu, žestoka je često potrebna za kaput. Ne smijemo zaboraviti da je glava važan dio slike. Ispravno odabrani dodatak će napraviti sliku svijetle i atraktivne, a nažalost odabrani model može pokvariti sve.

Odabir glava za kaput – zadatak koji nije iz pluća, morate obratiti pozornost na takve parametre: ovalna lica, rast, boju i dužina kose, modela i boje kaputa na koji je odabran glava.

Odabiremo na Styxu i stilu

Prvo pokušajte odrediti oblik osobe, jer prije svega šešir treba pristupiti ovalnom licu. Visoka mlade dame, vlasnici lice ovalnog tipa, postoji mnogo različitih opcija s trendi rasutih kape na klasične elegantne šešire.

Djevojke s okruglog lica ne stane previše dolikuje modela i kape s malim poljima, ali kapa – kapa vizualno će produžiti okruglo lice i da će izgledati vrlo skladan. U slučaju trokutastog oblika lica, to je poželjno odabrati modele zatvaranja čelo, visoko susjedne šeširi se ne preporučuju, kape – the Ushanki, s uši visi na razini jagodica, sakriti usku bradu i osvijetliti donji i gornji dio lica.

Žene s kvadratnom tipa lica je bolje da ne zatvorite glavu šeširom, i pokušati ga nositi malo pomaknut na stražnjem dijelu glave, pažljiva kape će pobijediti s malom asimetriji.

Djevojke nisu visoki rast i vlasnici malih obilježja lica nije poželjno odabrati kape velikih parenja te širok okvir kape. Dame s velikim značajki lica neće odgovarati male kape.

Boja kose je također važno pri odabiru frizura, tamne kose djevojke bolje odabrati svijetle ili svijetle tonove i izbjeći crne, ali crni šešir će biti vrlo sličan plavuša i dodati sofisticiranost.

S obzirom na oblik lica, rast i boju kose može biti premještena u odabiru frizura za beton modela kaputa.

Klasični kaput

Klasični slika u odjeći je bitno uvijek i svugdje, a glavna stvar je pogodan za svaku ženu. Elegantan šešir u kombinaciji s klasičnim kaput okrenuti domaćica u prava dama. Klasična kaput će uvijek izgledati dobro s beretki. Takva kombinacija je pogodan i za mlade žene, i zrele dame.

Strogi kaput će ukrasiti elegantan krzneni šešir, još bolje ako je kapa će nadopuniti krznenim ovratnikom ili pupoljak od istog krzna. Uz kaput klasičnog stila, možete sigurno nositi svijetle i originalni šešir sa zanimljivim i neobičnim završiti, u ovom slučaju naglasak će biti napravljen na frizura.

Oversiz

Moda posljednjih godina na kaputu – Overseas ne blijede, mnoge žene podržavaju ovaj opušteni stil. Prepoznatljiv Šteta Oversiz Moda – besplatan RAK, udoban i osigurati. S kojim frizura nosi ovaj neobičan stvar?

Sa kaputa – Oversiza će izgledati dobro kapu – čarape (čarapa). Prednosti ovog modela su da je zbog produženog oblika kapa može se postaviti na različite načine, izmišljanje novih slika. Nevaljao kape sa pompoms i krzna otvora u Ushanki s ušima zavezana savršeno nadopunjuju Oversiz stil.

Nisu svi polovice su usklađeni sa premazom tom stilu, ali ako uzmete u obzir muške kape s uskim područjima, to može ispasti zanimljiv i moderan slike.

Kaput s kapuljačom

Kapuljačom kaput – Idealno praktičnost. Jedna od prednosti takve prevlake je da kapa ne može se nositi na sve, jer je napa u većini slučajeva može zamijeniti. Ako je sve isto pokupiti kapu sa kaput s kapuljačom, onda je bolje da razmislite o najjednostavnija pletene modele.

Kako odabrati šešir kaput u boji?

Prilikom odabira ogrlicu od frizura, to je poželjno da se rukovoditi nekoliko zajedničkih pravila. Uz tamno uvijek usklađuje svijetlo ili svijetlo. Šešir iste boje s grbom nešto s njim, a kostim dobiva u neizraziv ili suprotno je presvijetla. Pod boji kape, poželjno je da se pokupi pribor za slike, moguće je torba, marama ili rukavice, ali u umjerenim količinama, dovoljno dva-tri.

Na kaput od tkanine sa svijetlim tintom ili bogatim završnim završetkom, bolje je odabrati ne svijetli, monoton model bez dekoracija. Ako kaput materijal nije monofon, i sadrži nekoliko različitih nijansi, tada se na glavu treba odabrati na ton koji je najmanje.

Do plavog kaputa Različite nijanse bež, zlatne i smeđe, sive i srebro. Svijetlo plavi kaput izgleda sjajno s tamno plavim ili crnim šeširom. Tamni plavi kaput bit će plemenit da izgledaju mliječne i bijele boje. Blijedo plava, nježna koralja i različite nijanse ružičaste će dati sliku romantike.

Smeđi kaput Ukrasite glavu crvene, narančaste ili tople žute boje. Bijele i lagane bež nijanse su uvijek bili izvrsni drugovi za smeđe. Luksuz će biti kombinacija smeđe i zlatne.

Univerzalni crni kaput Pruža domaćice ogroman izbor i široku paletu boja kape. Možete kupiti kapicu bilo kojeg svjetla, pastel ton na crni kaput. Velike nijanse crvene, narančaste, tirkizne, plave, žute ili senfa.

Crna boja je stroga i poželjno je razrijediti svijetle boje, neobičnog dizajna i zanimljive teksture. Crni šešir s crnim kaputom može biti poderan da nosi dugo kose i razmazivanja plavuša ili djevojčica s jarkom crvenokosu dugu kosu.

Odabirom šešira do sivog kaputa Pokušajte uzeti u obzir zasićenje sive boje, tamnija nijansa, upaljač možete odabrati glavu. S tamnim sivim kaputom kombinira blagi plavi ili ružičasti šešir. Crvena, Burgunday, Cherry će izdati sivi kaput. Tamni višnje šešir s malim poljima se smanjuje na pozadini svijetlog sive kapute. Hladna siva s plavim likom šešir daje ekspresivnost i boju.

Sa zelenom kaputu Crvenokosa je savršeno u kombinaciji, lagana pješčana boju i razne nijanse smeđe. Postoje mnogi nesporazumi oko kombinacijom crvene i zelene boje na odjeći, ali kombinacija tamno zelene kaput s crvenom beretkom, tamnocrvena ili garnetic traje izgleda dobro i izvanredne. Na slici zelena Drapet dva grudi kaput je lijepo sklad s jarko crvenom beretkom, slika je dopunjena kožne rukavice od iste sa ton ton.

crveni kaput s crnim šeširom ili traje, kao da je stvorena za svaki drugi. Ova kombinacija će stvoriti šik sliku za svaku ženu, glavna stvar je da ih pravilno pokupiti međusobno oblika i tekstura. Crvena nataložiti je svijetao i izražajan, tako da ne preopteretiti sa svijetle i previše dekorativne frizura. Bijela, mliječni proizvodi i sve nijanse sive od svijetlo sive do boje mokrog asfalta pogodne su za crvene.

Bež boja Već odavno prepoznali klasično na Roven s crnom. Bež kaput ima jedinstvenu sposobnost da u potpunosti kombinirati s različitim modnim nijansama i grafika. Uz bež koralja, svijetle koralja, odlicno narančaste i crne boje izgledaju. Plemeniti kombinacija svijetlo bež kaput s tamne čokolade pribor boja će stvoriti „dragi” Žena sliku. Za bež kaput možete odabrati uspješne kape za dva tri tona tamnije ili svjetlije dlake.

Svijetlo senf kaput Izražajan par će biti crno ili bijelo šešir u kombinaciji s maramom ili rukavice od iste boje. Fantastično stane u kombinaciji s senf boje Emerald nijansama i močvarnom zelene. Možete zaustaviti izbor na neutralne bež nijanse ili stvoriti svijetlu sliku s mržnjom za zasićenom kukuromnom tijestom.

Kombinacija materijala

Osim kombinacije boja kaputa i uklanjanja glave, preporuča se obratiti pozornost na teksturu materijala. Ako je kaput izrađen od teksturiranog tkanina, na primjer – slovo, onda prilikom odabira glavne plovice, morate dati prednost glatkim modelima. Pokrivala za glavu od sličnih materijala i pletene kape s različitim dekor su pogodni za Drapa i kašmir.

Uz kožni kaput organski koegzistirati šešire izrađene od krzna, antilop ili proizvoda od kože. Kožne kape, kape napravljene od uske drape, šešira muškog stila, krzneni šeširi – kubanka.Glava se koristi u hladnoj sezoni i pri odabiru modela ne smije zaboraviti na funkcionalnost.

Glava bi trebala biti topla i udobna u odabranom šeširu. Dakle, prije kupnje potrebno je uzeti u obzir njegove individualne karakteristike, na primjer, alergija kože na prirodan krzna ili vune.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: