Sarong – Spektakularni Plaža Ormar element

Sarong - Spektakularni Plaža Ormar element

Na plažnoj modi postoji mnogo mogućnosti za odjeću iz cijelog svijeta. Ako je Pareo postao uobičajeni dio ljetnog garderobe, onda se Sarong i dalje brine.

U svojoj domovini, može se nazvati drugačije, uključujući “Munda”.

Sarong je roba kvadratnog ili pravokutnog oblika s prilično dugom strani – oko 2 m.

To je njezina dužina sarong koja se razlikuje od pareo, koji je već čvrsto ušao u naš život. Najduža strana pareo, u pravilu, je 1,4 m.

Postoji mnogo načina za povezivanje sarong, tako da jedan takav šal može zamijeniti nekoliko stvari. Za turiste, multifunkcionalnost je vrlo važna, pa savjetujemo vam da obratite pozornost na to!

Osobine

Za autohtono stanovništvo, Sarong je punopravna odjeća, znači između suknje i haljine. Različiti narodi su samo ženski ili samo muški dio garderobe, a drugi se nose. Ovisno o održivosti nacionalnih tradicija, Sarong se pretvorio u svečane i vjerske kostime, koji je uobičajeno nositi u iznimnim razlozima, ili je postao prepoznatljiv element aboridžina, koji predstavlja sastavni dio svakodnevne odjeće.

Autohtoni ljudi koriste rupčiće iz praktičnih prirodnih tkanina tradicionalnih boja, a turisti biraju pluća, poslušne i leteće sarongs od pamuka, svile, šifona, satena. Posebni prstenovi i kopče popraviti sarong, koji je vrlo pogodan za čarape. Thais često pričvršćuje platno na tijelu, oponašajući harees.

Posebna milost koja odjeća daje ženama, glatkim pokretima i sposobnost da lako promijene svoj oblik napravio sarong objekt interesa dizajnera. Dakle, ljetni garderobu je nadopunjen univerzalnim i lijepim detaljima, dajući mistiznost. Neuobičajene boje, njihove kombinacije i bizarni uzorci također su izumljeni u korist modne.

Pored tradicionalnih metoda bojenja i tkati niti, počeli su koristiti i slikanje na tkanini (primjerice, za batik ili ikata).

Dovođenje sarong dom, to može biti učinjeno od strane umjetničkog objekta (torba, glave ili vrata maternice maramicu) ili čak predmet interijera (u obliku zastora, prekrivač, ploča, stolnjake). A možete staviti u kofer, čekajući nove putovanja.

Kako vezati?

Sarong ima veliku veličinu, pa u prisustvu mašte možete stvoriti romantične ili etničke slike. Najčešće sarong je promatrana na bokovima ili struku kao suknja.

Uzmite u obzir uobičajene načine sarong vezivanje. Mnogi od njih su jednostavne i neće potrajati dugo vremena.

Karibi

Omogućava vam da odaberete visinu maramicu na tijelu: na bokovima ili visoko pod grudima. Omotan šalom, morate početi repove pred čvor (može ih se ostavi kao slobodni i kože). Više elegantan način karakterizira činjenica da je čvor je učinio pomaknut: uzeti jedan kraj, a kao drugi rep za čvor samo presreli komad tkanine na vrhu. Preostali dio tvari sastavljen je kao miris, nježno je pretvaranje na struk unutar i maskiranje tako čvora.

Tajlandska opcija

Imaju tkaninu okomito, okreću se kratkim rubom oko tijela i vezati ispred. Dno ruke je iskrivljeno s jedne ili obje strane, podignite krajeve do struka i skrivaju prvi čvor na ovaj draper. Možete provesti tkaninu od dna između nogu, tako da se kuglice dobivaju. Ova opcija je pouzdana i jednostavna za uporabu.

U Burmi

Stick Sarong duž kratkih ruba, ostavljajući kroz rupe. Stavljanje “cijevi”, presret na gornji rub “repova”, spoje ih ispred, nabori koji gledaju unutra se dobivaju. Unutar. Ova metoda će pomoći pretvoriti šal u suknji ili u haljini.

Najjednostavnije opcije se nude za presaviti tkaninu, zamotati materiju oko kukova i povezati gornji rubovi. Tako će biti spremna mini suknja. Lijepa asimetrične suknje će rezultirati dodavanjem kvadratnom sarong.

Glavne klase će pomoći da napravite haljinu u sekundi:

  • Ako preskočimo platno iza leđa, prijeći gornje krajeve na prsima, uvaljati ih u orme i čine leđa na vratu.
  • Ostavite jedan rub sa strane, podizanje sarong preko grudi, provesti šal iza leđa i zaokrenuti tijelo, na leđima će biti masna tkanina. Pokušajte donji kut šal da biste ostavili iznad tkanine. Drugi gornji kut također može biti na strani. Ovi krajevi će poslužiti kao trake: podići ih prema naprijed na kat ispod pazuha, kravatu na vratu stražnjicu.
  • Slično kraći maramica može se vezati na jednom ramenu: usred sarong je orijentirana na jednu stranu, s druge strane čine okuse tkanine s pazuhom, uglovima rupčića nakon ovog raskrižja presavijeni su u pojaseve, podižući ramena i vežu odozgo. Ispada asimetričnu haljinu u antičkom stilu.

To su najpopularniji načini. Vrijedi eksperimentirati pronaći svoju verziju, jer kompetentno odabrani uzorak i ispravno vezani sarong će dodati eleganciju lik.

Na primjer, dame s bujnom poprsjom je bolje slušati sarong kao suknju, a s minijaturnim – da bi čvorove na prsima. Ispravite puninu pomoći će ispravnom vertikalnom ili dijagonalnom uzorku. Dodajte rast rupčića, vezan iznad struka. Od ramena, to je veći sarong trebao biti.

Što odjenuti?

Autohtoni narodi oblače ove suknje s posebnim bluzama. No, ostatak svijeta preferira koristiti Sarong kao dio haljine na plaži, kombinirajući s odvojenim i monolitskim kupaćim kostima, vrhovima i svjetlosnim cipelama.

Elegantni i ekskluzivni šalovi mogu se staviti na ljetne zabave kao haljina, nadopunjavajući sendviče s odjećom na petu ili platformi. Konvencionalni vijetnamski i šala će dovršiti bilo koju sliku sa sarong. Zanimljive će biti varijacije s cipelama na žicama, kada vrpce, trake “zagrljaju” noge.

Pribor

S obzirom na specifičnosti takve ljetne odjeće, možete ostati na priboru na šeširima, naslovima i šalovima. Svijetli ukrasi će pronaći svoje mjesto. Može biti jeftin bižeterie, šarene naušnice, narukvice, masovno kamenje ili staklene ogrlice. Zanimljivi setili školjki, koralja, perja.

Slike na plaži Ljubavne torbe izrađene od prirodnih materijala: pamuk, slamu i t.Ns. Velike ili male, tvrde ili meke kao kotomochki, najraznovrsniji oblik – to ovisi o vašim željama i potrebi.

Posebne kopča mesari, kao i za vratne headscarfs su pouzdano osiguran. Oni su različitih oblika, koji vam omogućuje da napravite sliku još sofisticiraniji i elegantniji. Stavljanje sarong kao haljinu, možete vrpca. Moderna interpretacija ona omogućava.

Ne ljetna slika bez velikih sunčanih naočala je učinio, jer je takve naočale koje će pomoći u zaštiti svoje oči od bodovanje zraka. Saron, kao odjeća nije samo posveta mode i ljepote, ali i vrlo funkcionalan zgodan stvar koja može biti glavni element slike. To je vrijedno kupovine par sarong šalove da jednostavno promijeniti sliku svaki dan!

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: