Crne cipele haljina

Crne cipele haljina

Mala crna haljina je ušao u žensku garderobu sa svjetlom ruku Poznati Coco Chanel i od tada je postao nezamjenjiv stvar u moderan arsenalu svaka djevojka. Crna haljina u kombinaciji s gotovo bilo stilu odijevanja i pogodan je za događaje bilo koje vrste. Ostaje samo jedno pitanje – koje su cipele najprikladnije za crne haljine?

Koje cipele su crne haljine?

Crna haljina cipele moraju imati tanku ili srednju petu. Osobito dobra takva haljina izgleda s kose.

Klasična opcija je kombinacija crnih cipela s crnom haljinom. Ovaj elegantan ansambl je savršen za poslovni sastanak ili planinarenje.

Možete igrati kontrasti i zaustaviti svoj izbor na bijelim cipelama. Bolje ako takva slika nadopunjuje pribor svjetlosnih tonova. Što se tiče kombinacije bež cipela i crnih haljina, ovdje morate promatrati neke nijanse. Najbolja prikladna bež sandala pod malo zaklanu srednju duljinu. Osim toga, beige cipele su dobro pogodne pod haljinom sa svijetlim ispis ili crtanje.

Još jedna klasična, ali svijetla opcija su crvene cipele. Privlačan remen, crveni ruž – i imidž fatalne ljepote je spreman.

Ali morate zapamtiti da crvene cipele za crnu haljinu samo izravno smanjiti, tako da su cipele najsvjetliji detalj slike.

Plave cipele savršeno uklapaju. Ja bi fino dodati ovu sliku sa torbici ili šape tamno plava. Ljubičasta cipele u kombinaciji s haljinama demokratskog stila i thugged na ramenima s kratkim jakna.

Za stvaranje ljetne slike, možete kombinirati crnu haljinu s ružičastim ili žutim cipelama. Pa, ako je haljina će imati neki print ili crtež.

Green cipele mogu biti dobar izbor za ljetne ili jesen. Slika mora biti dopunjen s dva i tri zelena pribor: to može biti torba, šal ili svijetla narukvica na ruci. Jesen takav pribor može biti vestu, jaknu ili kaput.

Za posjetu stranku ili svečani događaj pod crnu haljinu savršeno nadopunjuje s cipele, ukrašene rhinestones, iskre, remenja i drugih atributa.

Što se tiče Leson, smeđe i pješčane cipele savršeno se kombiniraju sa slučaja case haljine, modeli s preklopljenom suknje. Za pluća, slobodni haljine su pogodni modela cipele s remenjem oko gležnja ili otvoreni nos. Haljina s otvorenim ramenima savršeno se uklapaju lakirane cipele i sandale.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: