Odaberite parfem od Betty Barclay

Odaberite parfem od Betty Barclay

Njemački brand Betty Barclay, osnovan 1955. godine, proizvodi ne samo ženski parfem, ali i odjeću i pribor. okusa zaštitni znak su voljeli na cijelom svijetu. U mirisnom zbirkama Betty Barclay, svaka žena može odabrati miris raspoloženje, dob, socijalni status, pa čak i doba godine.

Osobine

Najraniji parfema branda ugledao svjetlo u 1994, a danas se okusi su više od 35. O kvaliteti i višestrukih sastavu parfema kreacije branda kaže činjenica da U skladu s njom, kao poznatih i slavnih ljubitelje parfema kao Nathalie Lorson, Ursula Wandel, Anne Flipo, Fanny Ba i mnogi drugi.

Većina brand parfema podijeljena je u nekoliko tematskih linija, čija imena govore za sebe. Na primjer, žena, ljubav zbirka, ljetni voćni vladar mirisa čistog pastela.

Pregled parfema

Stil

Stil linija uključuje čisti stil i stil noću aroma. Prvi sastav je dizajniran za veselo i ispunjeno osvježavajućim bilješkama. Ovdje su akordi magnolije, Bergamota, freedy, breskve, ljiljana ljiljana i jasmina. Na kraju zvuka, parfem obuhvaća svoj vlasnik mirisne i duge petlje s mošusom, Amber i Cedar.

Drugi miris – stil noću, Sasvim je pogodan za glamurozne zabave kada je vaš cilj pamtiti druge. Ženski i senzualni okusi ljubičica i jasmina upotpunjuju se mekoći kašmira i svježine akcentima.

Žena

Ovaj vladar predstavlja 3 različita mirisa. Žena №1 je dizajniran za mlade uzorak, koji su osvijetljeni njihovim prisutnom sivim danom. Sastav parfemske vode vlastiti od plodova i agruma (mandarina, marelica, narančasta, crvena bobica) i dopunjena senzualnom jasminom, nerolijem, penyjem, mošusom i jantarom.

Žena №2 je stvorena posebno za samouvjerene, neovisne i samodostatne dame koje točno znaju što žele od života. U početku, bilješke ljubičica, sandala i mošusa jasno su zdravi. Iu bazi podataka, slatkoća vanilije, luksuznog jantara i svježine cedra.

Žena 3 je pogodna za smiješnu i kontradiktornu, koji su navikli učiniti sve na svoj način, a ponekad su zatvorili svoje ponašanje. Iako je kompozitni parfem prilično klasičan, oni djeluju na magičan način – a pozornost okoline ćete svakako biti osigurana. U bilješkama kompozicije parfema, deklarirani su Bergamot, Cassia, Rosa, jasmina, sandala i vanilije.

Drugi

Jedan od najpopularnijih okusa Betty Barclaya, na internetu, – Nježan cvijet. On je kao očekivanje proljeća i buđenja prirode, tako je nježan i delikatan sastav parfema. Parfemi su bili inspirirani cvatnjem vrtovima i njihovim vrtoglavim aromama. Ovdje možete osjetiti nježnost magnolije, bolničara mirisa i ciklame svjetline. Harmoničan zaključak je senzualni mišić i sandala i sandala napunjena layubisty.

  Jedan od novih stavki prikupljanja mladih – prilično leptir. Ovaj voćni cvijet classic će vam pomoći da postanete svijetle kao najrealniji ljetni leptir. U početku, bilješke egzotične marakuje, slatkoće kupina i svježine limuna. U srcu postoji klasična mirisi ljubičice, ruže i doline ljiljan. I petlja fascinira nježnost ružičastog stabla, senzualnost Pathouli i prigušenog mošusa.

   Također stabilna popularnost naših sunarodnjaka koristi takav parfem brand vode:

   • Dragocjeni trenuci+

   • Čisti pastelni limun+

   • Čista pastelna ruža.

   Kako odabrati?

   Nije tajna da na različitim kožom neki i isti duhovi “zvuči” potpuno drugačije. Tako da je netko miris savršen, a netko će uzrokovati samo glavobolje. Kada dovedete parfem na ručni zglob, nemojte žuriti da ga trljate, jer će aroma izgubiti izvornu strukturu i biti izmijenjen. Prvi dojam mirisa je gornje bilješke, oni će nestati nakon nekoliko minuta. Tada srčano bilješke ulazi u njihova prava, oni su mekše i “zvuk” za sat vremena. Osnovni akordi su najustrajno, a jedva privlačna petlja pratit će vas cijeli dan.

   Zato ne u žurbi, odabiru toaletne vode, osjetite miris, a ako to ne učini ništa u njemu, idite na kupnju “najviše” duhova.

   Ocijenite članak
   ( Još nema procjena )
   Dodaj komentare

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: