Stumping i gel lakir: dizajn ideje i tehnika manikure

Stumping i gel lakir: dizajn ideje i tehnika manikure

Savršeno, elegantno i atraktivno – to je kako svaka moderna djevojka želi izgledati. Mnogi plaćaju blizu pozornosti svojim rukama. To su čavli koji su u stanju reći mnogo o predstavniku lijepog spola. U ovom članku ćemo pogledati kako se klanjam za ukrašavanje noktiju.

Što je?

Stupping je posebna opcija za stvaranje uzoraka na noktima. Na taj način, čak i oni koji nemaju umjetničke vještine moći će koristiti. Možete jednostavno i jednostavno napraviti najzanimljivije crteže pomoću posebnih uređaja. S engleskog “Stemppings” prevodi kao “pečat”.

Prednosti takve manikure uključuju sljedeće točke.

 • Sposobnost da se samostalno stvoriti moderan i kreativan dizajn. Sada neće biti potrebno prijaviti za majstore u kozmetičkom salonu, pričekajte svoj red i plaćanje novca. Vi ćete biti u mogućnosti stvoriti remek-djela koja će učiniti.
 • Spremanje vremena. Osim financijskih koristi, možete pobijediti vrijeme. Jeste li ikada probudili svoje ruke.

 • Dodatne vještine neće trebati. Takva manikura će moći obaviti bilo koju osobu. Važno je samo kupiti prikladan gel laka.
 • Možete stvoriti novi i kreativni dizajn barem svaki dan, budući da površina noktiju ne utječe. Lako je ukrasiti nove elemente.
 • Veliko raspoloženje. Kada žena ima savršene dobro uređene ruke, privlači pozornost drugih. Daje povjerenje dama i poboljšava raspoloženje.

Nail konoplje na gel baza je napravio jednostavno i praktično za razliku od upotrebe običnog laka. Uvijek možete ukloniti sastav, ako je potrebno, bez oštećenja glavne sloj.

Postoje neki nedostaci metode. Mnoge žene su nezadovoljni cijenom starta seta. To uključuje ultraljubičaste lampe, vrh, bazu, u boji premaza i ostale potrebne alate. Ipak, ova opcija na visoke početne cijene je bez sumnje. Nerijetko, to može biti alergičan na lak komponente. Ovdje je sve individualno i ovisi o svakoj osobi.

Uređaji i alati

Prije utjelovljuju stilski ideje, da bi stembling, to je vrijedno priprema sve potrebne materijale i alate koji će biti potrebni za rad. Budite sigurni da odaberete samo visoke kvalitete robe. Oni će napraviti savršenu manikuru. Što se tiče gel laka, on ne bi trebao biti kasni. Trajnost manikura ovisit će o kvaliteti premaza.

Trebat će vam osnovni premaz za jaku šape gel lak s nokta. Također treba čarapa potrebne nijanse gel lak. Vrh premazivanje ćete dovršiti cijeli sastav. Uz pomoć ultraljubičaste lampe, nokti mogu biti pažljivo sušenje. Kupnja posebne metalne diskove / tanjuri, gdje zanimljive obrasce, crteži, ukrasi su ugraviranim. To je kasnije ih da će se prenijeti na noktima.

Čitaj više  Što je uključeno u set za primjenu gela laka sa svjetiljkom i kako ga odabrati?

Višak boje na metalnu ploču bit će prikladno ukloniti pomoću posebnog strugala. Nošenje kreativni uzorak će pomoći pečat u obliku konusa sa elastičnim konveksne površine. To vam omogućuje da udobno i precizno uzoraka prijenosa.

Podsjetimo da je u stručnim trgovinama možete kupiti sve te elemente i pojedinačno u setu. Posljednja opcija će vam pomoći uštedjeti, ali ovdje morate provjeriti kvalitetu materijala.

Pogleda

Učiniti brzo i jednostavno moderan dizajn sada može svaka žena. Postoji nekoliko vrsta stemping. Razmotrite njihove pojedinosti.

Tradicionalan

Za početak, izaberite boje koje vam se sviđa najviše. Sada ćemo definirati unaprijed koji shvatiti ćemo prevesti iz metalne ploče na noktu, kao što će biti za nijansu. Obično odabrati kontrastne tonove. Oni izgledaju moderno i učinkovito.

Slijed tehnologije treba biti jasno promatrati.

 • Osnovni premaz se nanosi na gotove ploče nokta i pažljivo osuši u svjetiljci. Da li je uredan, brtvljenje svaki sloj na kraju noktiju. Dakle, stilski Neil umjetnosti oduševit će vas za dugo vremena.
 • Pokriti ih se bira gel lak. opet prilično suha njegu.

 • Nakon toga, sve je fiksna s gornjim slojem i polimerizira.
 • Sada možete nastaviti s konoplje. U početku priprema tanjur metala i sve potrebne stavke. Obrišite svoje posebne tekućine za uklanjanje čestica iz prošlosti laka, kao i prašinu i prljavštinu.
 • Za željenim uzorkom, nanesite malo poseban akril lak za pečat. Uklonite višak strugač, pažljivo distribuciju tvar na površini. To je učinio s samopouzdanja i svjetlo pokreta.

 • Sada je pečat uzima oprezno okrenuo oko crtež. Ispada otisak, koja bi trebala biti prevedena na dobro provjereno površinom nokta.
 • Određivanje gdje će biti bolje pozicionirati uzorak, donijeti pečat za nokte i uredno razvaljajte crtež u smjeru suprotnom. Boja za premazivanje se utiskuje na površinu. Sve mora biti vrlo oprezan, inače slika je mazivo.
 • Ako ne odgovara rezultat, uvijek možete uz pomoć acetona možete izbrisati uzorak i ponovno primijeniti. U tom slučaju, glavni premaz neće trpjeti.
 • Nakon toga, trebali biste čekati dok se boja ne vozi, a površina gornjeg sloja može biti pokrivena. Sve se suši u svjetiljci. Elegantna manikura spremna.

Zapamtite da za stvaranje crteža i uzoraka treba poseban akrilni lanac ili akrilna boja. Konvencionalni gel laka kako bi utiskivanje jednostavno neće raditi. Stoga je bolje potrošiti više novca, ali dobiti kvalitativni rezultat.

Reverzibilan

Ova opcija je izrađena slična prethodnom. Međutim, postoje vlastite značajke. Nakon što pripremite ruke, svi prikladni materijali i alati, uklonite onečišćenje s metalne ploče. Daljnje radnje su opisane u nastavku.

 • Površina željene slike ili uzorka pokrivena je posebnim lakom željenog tona. Koristite strugač i pažljivo uklonite višak, distribuirate točno tvar.
 • Voziti pečat i crtanje ispisa. Stoji s uvjerenjem pokretom, čvrsto pritiskom na alat.
 • Sada je vrijedno branje tanke četke i desno na pečatu kako biste otvorili otisak uz pomoć gela od odabranih nijansi. Nakon toga, sve je pažljivo sušeno u svjetiljci.
Čitaj više  Zanimljive ideje za nail dizajnu s gradijentom

 • Sada primjenjujemo osnovni premaz na cijelom sastavu i također sušeni u svjetiljci.
 • Uz pomoć Tweezer, pažljivo uklonite tanki sloj od pečata i nježno ga nosite na noktiju. Potrebno je sve dobro poravnati, odrezati prekorke s pogledom na rubove s macisarima manikura.
 • Odozgo cijelog sastava je fiksiran s gornjim premazom i sušen u svjetiljci.

Tako da možete sami stvoriti elegantan manikuru. Nemojte se uzrujati ako niste uspjeli od prvog puta. S iskustvom možete brzo napraviti ovaj dizajn.

Dizajn ideje

U modernim trgovinama, metalne ploče se prodaju s najrazličitijim uzorcima, crtežima i pripravcima koji će ugodno iznenaditi najzahtjevnije dame. To će učiniti lako za napraviti Neil-art moderan, kreativni samostalno. Možete odabrati različite ukrase: uzorkom u obliku linija, geometrijskih oblika, natpisa, boja, životinja i mnogi drugi. Tu su tematske dizajna povezane s novogodišnjih blagdana, Uskrsa i druge važne datume. Ploče s emoticons uživaju iznimno popularna. Takav dizajn uvijek podiže raspoloženje.

Možete koristiti boju laka različite tonove. Često, tamnije nijanse se koriste za ispis: tamnocrvena, crna, plava. Sve će ovisiti o vašim željama, kao i iz mašte i imaginacije. Možete stvoriti najhrabrijih rješenja, koristiti akrilnim bojama.

Kako se prijaviti?

Glavno pravilo u stembling je jasan pridržavanje redoslijeda uređaja. Napravite manikuru će biti lako kod kuće, ako korak zaobići slijedite upute. Za početnike Neil majstora postoje upute i pouke o tome kako koristiti sve alate, utjelovljujući modernog dizajna. To treba imati na umu da je prilično važna faza je priprema.

Prije nego što na pozornicu, trebate pažljivo liječiti svoje ruke, to je poželjno da ih drže u biljni hrabar. Nakon toga, pažljivo uz pomoć narančastom štapa kreće kutikule i uklonjen s oštrim visokotoncima. Ne zaboravite kako bi nokti odgovarajući obrazac. Da biste to učinili, koristite pilu, pažljivo izrezati nokta. Nakon toga, uzeti BAU i provesti proces mljevenja, uklanjanje nepravilnosti. Tek nakon toga možete premjestiti na manikuru.

Čitaj više  Modni opcije dizajn za transparentnu manikuru

Prvi osnovni sloj koristiti. Nježno ga primjenjuju na nokat pločama i suho sve dobro u lampu. Nakon toga, možete koristiti boje gel-lak. Polako se tvar primjenjuje od sredine nokta na glatkim i preciznim pokretima. Nakon što su bočna područja nedostaju. Prsti se ponovno osuše u svjetiljci. Sada je prikladno vrijeme korištenja metalne ploče.

Nanesite nekoliko kapi akrilnog laka na odabranu sliku. Pomoću strugača pažljivo uklonite višak. Sada donesite pečat i čvrsto ga pritisnite na metalnu ploču. Jedan pokretni pokret prenosi crtež na površinu pečata. Sada ga pričvrstite na nokte, u rasponu od lijeve strane valjka s desne strane. Ostaci boje treba ukloniti. Nakon toga, možete se preseliti na dizajn drugih prstiju. Nakon što ste stvorili vlastitu neil-umjetnost, sve treba popraviti s gornjim premazom i savršeno suha u svjetiljci.

Tako brzo i ne donose posebne napore možete učiniti se trendovski kreativni dizajn. S praksom ćete dobiti bolje i bolje.

Mogući problemi

Često možete čuti negativne povratne informacije o ovoj tehnici. Ne sve od prvog ispada da utjelovljuje elegantnu manikuru. Razmotriti moguće razloge.

 • Pogrešan izbor laka za obrasce. Može biti previše tekućine, kasni, slabo pigmentirana. Bolje je koristiti posebne opcije koje su namijenjene izravno za konoplju.
 • Ponekad možete naići na niske kvalitete maraka. Takav alat jednostavno neće biti u mogućnosti da jasno prevesti crtanje, ispisati najmanji pojedinosti o uzorku. Naravno, to izaziva negativne emocije. Kvaliteta proizvoda mora provjeriti prije kupnje.
 • Ako ste kupili metalnu ploču ne u profesionalnoj trgovini, to također može biti izvor loše kvalitete dizajna.

Zanimljivi primjeri

Postoje mnogi primjeri stilski Neil umjetnosti s konoplje. Glavna stvar je odabrati opciju koju želite. Možete stvoriti francuska manikura sa dekorom u ovoj tehnici, ili stvoriti životinjski uzorci, istaknuti jedan ili više noktiju ploče. Za ljetnom razdoblju, crteži u obliku cvjetova, listova, leptiri će biti relevantni. Ako je zima manikura – Pahuljice, snjegovića, snijegom pokriveni stabla.

Sažetak uzoraka, geometrija, razne linije su u potražnji. Oni će dati nokte elegancije i stila. Koristite najsjajnije pokrivenost, i možete reći o svom individualnosti.

U sljedećem videozapisu čekate tehnologiju aplikacije i brzo slikanje.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: