Gornji oblici za ekstenzije noktiju: vrste, izbor i upotreba

Gornji oblici za ekstenzije noktiju: vrste, izbor i upotreba

Noktiju dizajn počinje s dajući im željeni oblik. U isto vrijeme, danas, više nego ikad, relevantno modeliranje, za koje majstori koriste različite tehnike. Jedan od njih je produžetak duljine kroz gornje oblike. Što je to, kako ispravno koristiti takve materijale, kako ih odabrati, recite materijalu ovog članka.

Značajke simulacije

Gornji oblici su posebni uzorci kojima možete značajno smanjiti vrijeme modeliranja ploča za nokte. U pravilu, to je ne više od jednog i pol sata. Tehnika je jedinstvena u tome što vam omogućuje da radite na vlastitim noktima. Predlošci koji se koriste za njega mogu se koristiti za razrijeđene i oslabljene ploče za nokte.

Koristeći gornje obrasce, možete povećati akrilne ili gel marigolds. U stvari, predlošci sami nisu ništa drugo do šablona koji su nametnuti na pločama za nokte s radnom materijalom kako bi se stvorila željena dužina izvan apstraktnog ruba.

Jedna od značajki takvog modeliranja je činjenica da nije zahtjevna u skrbi. Korekcija takvih noktiju potrebna je oko jednom mjesečno pod uvjetom prosjeka.

Ovisno o tome je li se gel koristi ili akril, bit će tehnologija proširenja. Razlika leži u činjenici da za akril ne treba polimerizaciju u svjetiljci, a za gel će morati koristiti posebnu svjetiljku za sušenje. Što se tiče prve opcije, takvi su romani nadalje lakše ukloniti, primjenjujući poseban monomer za otapanje akrilnim.

Gel za modeliranje je nemoguće omekšati nakon sušenja u svjetiljci, morat će ih smanjiti. U isto vrijeme, zanimljiva je nijansa slična kemijskom sastavu dvaju građevinskih materijala.

Rad s gornjim oblicima isključuje potrebu za popunjavanjem umjetnog nokta, koji štedi količinu potrošnog materijala. U pravilu, u radu s takvim predlošcima, izvrstan „stresan zona” je stvoren, završio ploča je gotovo savršena. Možete svladati tu tehniku ​​vrlo brzo, ponekad je dovoljno za ovaj par dana. U isto vrijeme, činjenica da možete koristiti gornje oblike s vrlo kratkim i zamagljenim pločama za nokte. Osim toga, novi nokti se razlikuju u prirodnoj debljini, izgledaju kao prirodni.

Sorte

Do sada su poznati dvije vrste top formi. Ovisno o cijeni, oni mogu biti oboje s oznakom koji olakšava tijek rada i bez njega. Prva opcija je posebno prikladna za početnike koji su upoznati s produžetkom noktiju na takvim predlošcima. Obilježavanje obrazaca mogu razlikovati, negdje je lučnog pruge, negdje – rešetka.

U kompletu ima isti luk i dužine, kao i označavanje s navedenim veličinama. Na temelju markup liniji, to je lakše uskladiti duljinu i ispraviti rub. Ovdje se ne morate biti zamorno prilagođene identičnom obliku, kao što je već tamo. Gornji oblici odnose na višekratnu upotrebu vrste predložaka za izgradnju. Oni se razlikuju od lučnim analoga i tekućih savjete.

Kako odabrati?

Kupnja gornji obrazaca za proširenje noktiju, te treba obratiti pozornost na broj nijansi. Na primjer, unutarnji dio od predložaka je vrlo važno. To ne bi trebao imati vidljive nedostatke, visoke kvalitete robe će napustiti potrebne sjaja na novim nevena. Obično takvi okviri dovoljno za 40-50 zgrada. Kupi bolji okvir s oznakom, posebno novaka.

Odabir željene opcije, trebate pažljivo gledati obliku predložaka koji se mogu razlikovati. Ponekad je više skrivena, ponekad je razlika može biti u visini od luka. Bolje nego opciju u kojoj manikura Otvor može stati u prostor između najviše obliku i nokta.

Preporučuje se steći setovi s velikim brojem predmeta – to će vam omogućiti da odaberete željene dimenzije što je više moguće.

Ovisno o vrsti sredstva kada izgradnji silikonske vrhovima modeliranje, gel proizvodi mogu biti potrebna, kao i baze, na vrhu i akril. Pored njih, potrebno je pripremiti predloške, klica materijal za vuču (primera), ulje za uklanjanje kutikule, sjajni premaz, sredstvo za uklanjanje disperzije sloj resice, pinks, naranču štapićem i ima dehydrator.

Korak po korak proširenje

Način rada s gornje oblika ovisit će o vrsti simulator koristi. Međutim, za početak, a u drugom slučaju, nokti su pripremljeni.

 Gel

Polygel je poseban brzo sušenje sastojak s gustom kremaste teksture. Takvo projektiranje šminka suši doslovno pola minute. Tehnika u porastu u ovom slučaju će se sastojati od niza koraka:

 • Ruke su tretirani s antiseptik+
 • premjestiti zanoktica, obrađuju slobodnog ruba pile+
 • Od ploču ukloniti sjaj, traže jednostavan hrapavost+
 • pokupiti veličinu izratka koji bi trebao biti malo veći čavao+

 • unutar se primjenjuje gel, distribuirati, formiranje slobodni rub+
 • Obrazac se nanosi na nokat, kombinirajući svoju bazu u bazi prirodnog ploče+
 • Višak sredstava modeliranje gurnula u stranu+
 • Nokat osuši u svjetiljke za 20 sekundi, pritišće predložak na površinu nokta nativnog+

 • Dalje sušenje se provodi u svjetiljke bez pritiska 6 minuta+
 • lagano gura na vrhovima oblika, predložak je uklonjen+
 • Biljni slobodan rub+
 • Izvođenje dekorativni manikuru.

Akril

Rad s akril, koristite posebnu monomera koji će otopiti prašak, omogućujući vam da dobijete željenu konzistenciju. Ova tehnika ima svoje faze. Ne smijemo zaboraviti da je u radu potrebno je priming na tanjure u klici, uklopite ih od utjecaja polimera.

 • Unutar jedne pripremljeni oblik staviti (dvije, tri) lopta akril ball. Količina materijala ovisi o veličini same ploče, širini i dužini nokta.
 • Akrila distribuirati jedinstvene slojeva na unutarnjoj strani predloška.
 • Oblik se nanosi na pripremljenu nokat i drže oko 7 sekundi.
 • Sljedeći oblik površina umjetnog ploče.
 • Dries akril oko 3 minute, nakon čega će biti moguće napraviti prekršaj rub.
 • Zatim izvode ukrasni manikuru.

Jedan od najodgovornijih fazama modeliranja se pritiskom na formu za nokte. Ponekad ćete morati distribuirati simulator, cijeđenje dodatni masu u dužini. To je izuzetno važno kako bi se spriječilo oblik zraka.

Također je potrebno kako bi se osiguralo da je „stres zona” ne radi previše tanka, jer se može slomiti. Ako postrojbe nema dovoljno duljine, ona se dodaje.

Što se tiče rada s gelom, on također ima svoje karakteristike. Na primjer, ta tvar ne podnosi dodatne manipulacije. To je posebno važno ovdje odmah obaviti sve. Ne prilagodba nakon nanošenja neće funkcionirati. Također možete dodirnuti predložak dok se sušenje gela nije dozvoljeno čak i najmanji oblik smjene. Ispravan način za nokte produžetak po gornjim oblicima i gel zahtijevaju prisutnost rotirajućeg ili tunel svjetiljke.

Što je bolje?

Nedvosmisleno reći koji je od dva materijala je bolje, to je nemoguće, jer svaka opcija ima svoje prednosti. Na primjer, akril suši brže, što utječe na vrijeme cijelog tijeka rada. Osim toga, to je lakše nokautirati u tankom sloju, zbog čega je on izgleda prirodnije.

Treba napomenuti da je akril ima atraktivan cijenu, to je ekonomičan u radu, a karakterizira ga visoka čvrstoća.

Kada ugradnja umjetnih noktiju, gel može priuštiti razne fantasy rješenja. Na primjer, čak i Francuzi mogu obavljati u boji materijala te vrste. Međutim, ako ne postoji posebna lampa u kući, trebali biste pokušati modeliranje akril.

Recenzije

  Lak za usluge profesionalci daju visoke procjene top forme. Prema njihovom mišljenju, to je izvrsno rješenje za izričitog manikura. U isto vrijeme, majstori, imajte na umu da su predlošci stvarno pojednostaviti i olakšati postupak produljenja noktiju. Nokti su glatki i bez mana. Nakon uklanjanja, ostaje samo da popuni slobodno rub. Majstori poput ovog pristupa produžetku, budući da se može smanjiti vrijeme naseljeno na modeliranju, a zbog toga je to povećanje za dizajn.

  Pročitajte više o gornjim oblicima za ekstenzije za nokte, možete u ovom videozapisu.

  Ocijenite članak
  ( Još nema procjena )
  Dodaj komentare

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: