Supra za osvjetljavanje kose: izbor i korištenje

Supra za osvjetljavanje kose: izbor i korištenje

Sugra, poznatiji potrošačima kao bijela kana, učinkovito je sredstvo za osvjetljavanje kose do 7 tonova. Međutim, sastav nema nikakve veze s pravom kanom, pa kada se koristi, neke značajke supra i suptilnosti trebaju biti poznate.

Sastav

Zbog dosljednosti u prahu, supra se često naziva bijelom kanom, ali ovo “originalno” ime ne smije biti zabludu – lijek učinkovito osvjetljava kosu, ali u isto vrijeme apsolutno ne šteti.

Klarifier se sastoji od dvije komponente: Dodaci amonijevog karbonata i povrća. Alkalne komponente su urezane iz niti bojanje pigmenta i povrća – čine ovaj proces mekšom. Vrijedno je takva sredstva je vrlo jeftina, djeluje savršeno, Ali rezultirajuća boja je više tehnička Sadrži neželjenu žutu i treba dodatne nijanse.

Ovisno o sastavu Supra i vlasi kose, rezultirajući hladu može biti crvenkasto (pogotovo kad je kosa, tamna iz prirode, obojana crna), kao i žuta ili jasen-bijela.

Pogleda

Pomiješajte dvije vrste bijelog kanom:

 • Kustar – To je prilično niska cijena, oko 50 rubalja, provodi se u kozmetičkim odjelima supermarketa i domaćinstva trgovinama+
 • Profesionalni – To je puno skuplji, od 200 do 2000 rubalja, konačna cijena ovisi o koncentraciji oksidansa, prisutnost omekšavanje komponenti i marke proizvođača.

Neka nam ostane više o mehanizmu djelovanja Supra. Glavna komponenta sintetski tvar je amonijak, aditivi se mogu uvesti da se ubrza reakciju s kose šipke u kompoziciju – persulfate. Reakcijska je pokrenuta pri povezivanju suicon vodikovim peroksidom ili jači oxygents, koji se obično nude u koncentraciji od 6 do 12%.

U profesionalnim kompozicijama, te su komponente uključene u jedan set, u rukotvorinama – dva različita, u kojem slučaju je potreban njihov prije povezivanja.

Priprema za rukotvorina ne sadrži nikakve komponente za omekšavanje, Ali silicij soli se uvodi u profesionalnu bijelu kanu, biološki aktivne aditive dobivene iz sjemenki indijske akacije i neke vrste saharida i aminokiselina koje štite kosu od kemijske oštećenja.

Pod utjecajem supra i peroksida iz kose, melanin se ispere – glavno bojanje pigment, to je zato što nakon bojenja kovrča postaju lakši, Ali u isto vrijeme suha i krhka. Boja Ova vrsta može uzrokovati ozbiljnu štetu za kosu, pa Vrlo je važno točno slijediti sve upute, a na kraju manipulacija na promjeni Koller što je prije moguće za početak smanjenja postupaka skrbi.

Čitaj više  Sve o frizure i eprice

Prednosti i nedostatci

Glavne prednosti bijele kane:

 • Sposobnost razjašnjenja kod kuće+
 • Brzi rezultat+
 • Sposobnost izbjeljivanja niti na 7 tonova+
 • Širok segment cijena.

Samo se može zabilježiti samo od nedostataka, postoji traumatski utjecaj na kosu, tako da žene s tankim i svjetlijim od prirodnih kovrča, kao i vlasnici slabih, iscrpljenih niti nakon čestih bojanja i kemijskog curling, bolje da se preferencije Ostali načini za boju.

Međutim, radi pravde, napominjemo da prilikom odabira kvalitativnog sredstva, kao i kada su upute za uporabu, sigurno se sigurno uljepšavaju, to je još uvijek kod kuće.

Upotreba

Večera se koristi i za potpuno obojeno i mučenje pojedinačnih niti, osim toga, korištenje lijeka za pranje neželjene nijanse je široko zahtjevan.

Osvjetljavanje

Sijeva bijela kana može lako učiniti samostalno. Smjesa se nanosi u krilo bilo kojeg stupnja onečišćenja. Slijed akcija u ovom slučaju izgleda ovako:

 • Sadržaj vrećice se smanjuje u porculan ili stakleni spremnik (plastika, kao i emajlirana, može oksidirati, tako da se ne uklapaju)+
 • Prah se razrijedi toplom vodom i miješa do homogene konzistencije+
 • Dobiveni sastav je ravnomjerno raspoređen na niti+
 • Da bi se postigao veći učinak, poželjno je nositi kapicu za zagrijavanje – obično žene koriste paket i dodatno omotaju glavu ručnikom+
 • Klarifier se drži na kosi od 15 do 45 minuta, nakon čega se ispere bez upotrebe šampona.

Topljenje

Kada grabbling, posebnu pozornost treba posvetiti dosljednoj konzistenciji pripravka. Poželjno je da je imao debljinu kiselo vrhnje, inače rješenje će poteći, a učinkovitost razjašnjenje će se smanjiti. Međutim, ako je postupak planiran je na svježem zraku, osobito u vruće sezone, bolje je napraviti smjesu malo više tekućine, tako da se ne osuši pod zrakama sunca koje prži.

Čitaj više  Preporuke za odabir frizure za djevojčice za novu godinu

Oxidifiers s koncentracijom od 3% ili 4.5% uzimaju mučenja, jer Što je niža taj postotak, sporiji je reakcija, što znači da je čistač će biti očišćen. Razlika u korištenju Supra za bojenje i isticanje smanjena samo na tehniku ​​uređaja i volumen lijeka.

Pranje

Ponekad nakon bojanja kose, rezultat je vrlo različit od očekivanog, tako da žene pribjegavaju boje oprati, a visoka učinkovitost pokazao bijelu kane. Ali imajte na umu da u slučaju oslabljenih i lomljivih niti, postoje neki slučajevi kada su jednostavno uvježbani u neposrednoj blizini korijena prilikom primjene razjašnjenja sastav. Ako se želite brzo riješiti antestičke boje, bolje je kontaktirati usluge profesionalaca koji se mogu kompetentno pokupiti i razrijediti u juhu kako bi njegovi štetni učinci na kovrče minimalne.

Obično za pranje kombiniraju 1 komad supra, 1 komad šampona, 1 dio topline vode i 2 dijela oksidirajućeg sredstva. Sve komponente su pomiješane u homogenoj masi i razmazu na kovrče sa spužvom, istezanje kose prstima u isto vrijeme. Nakon prethodnog vremena, kompozicija se ispere, koristite balzam klima uređaj i 2 dana kasnije, kovrče su podvrgnute nijansiranju i prediranju.

Kako olakšati tamne niti?

Supra je učinkovit alat, ali je nesposoban za čudesa, tako da će vlasnici crnih niti morati biti osvijetljeni u nekoliko faza, a poželjno je koristiti profesionalni sastav.

Postupak se provodi u tehnikama bojanja, Ali ponovite 2-3 puta s intervalom od 10-14 dana. U prekidima, posebnu pozornost treba posvetiti postupcima vraćanja – korištenje maska, ulja i seruma za regeneraciju kose.

Bojanje tamne plave kose je mnogo manje traumatično – čak i ako je postupak netočan, onda nedostaci i nedostaci neće biti uočljivi kao na crnim kovrčama. U tom slučaju, bit će prilično jednokratni utjecaj.

Briga nakon promjene boje

Supra je prilično jak alat koji joj je kosa krhki i slab, niti često počinju ispadati, a savjete pala, koji općenito čini izgled kapela dim i beživotan. Nakon promjene boje, potrebno je koristiti balzam i klima uređaje dizajnirane za brigu o oslabljenim niti. Za češljanje je bolje koristiti četku ili češalj s rijetkim zubima. Mokri niti, općenito, ne trebaju češljanje – u mokar stanju vrlo su ranjivi i vrlo se lako izvlači, pa čekajte potpuno sušenje.

Čitaj više  Sve o bojama kene

Potpuno eliminirati uporabu sušila za kosu, kao i željezo i loše – samo se pogoršavaju i bez bolnog stanja kose. Ako nema alternativa – ne zaboravite koristiti lijekove za zaštitu od topline. Da biste brzo vratili zdravi sjaj i sjaj, trebali biste koristiti ostavljanje maski. Mogu se kupiti u specijaliziranim prodavaonicama, ali možete koristiti narodne lijekove.

Usput, to je apsolutno po izboru napraviti složene smjese, možete koristiti Monorandepts. Visoka učinkovitost ima takve proizvode Med, maslinovo ili zraka ulje, avokado, jaja u žumanjku, također banana i krema.

Make Up maske su vrlo jednostavne. Razmotrite nekoliko jednostavnih recepata.

 • Pet žlica rastopanja meda na vodenoj kupelji i pomiješajte s 20 ml brzog ulja, dodajte 1 žumanjku, pomiješajte sve i nanesite na kosu. Za veću učinkovitost dodatno omotajte kosu s kapom za zagrijavanje. Maska je ostavljena na kosi 25-30 minuta, nakon čega se ispere s deterdžentom i nanesite balzam.
 • U jednakim omjerima, pomiješajte zraka, ricinuca i maslinovo ulje, zagrijavajte smjesu i toplo bljeskove na kosi od korijena do većine savjeta. Vrijeme djelovanja nije ograničeno, ako želite masku, možete otići na moju glavu čak i noću pod plastičnim šeširom.
 • Zdrobljeno zrelo meso jednog avokada povezano je s 1 žlicom meda i 2 žlice maslinovog ulja. Voće mora biti zrelo, provjerite je li vrlo jednostavna – samo trebate pritisnuti oljug, a ako se formira zub, možete ga sigurno koristiti za kozmetičke postupke.

Sugra je vrlo učinkovit alat, ali njegova uporaba zahtijeva posebnu skrb prilikom primjene i brige za kovrče nakon promjene boje. Pokušajte ne zlostavljati bijelu kanu.

Maksimalna dopuštena količina uporabe mjesečno – tri, ali poželjno manje, Inače, veliki rizik je temeljito spoaling na kosu i, umjesto lijepih kovrča, dobiti neuredan krug na glavi.

U sljedećem videozapisu čekate na razjašnjenje tehnologije kose s suproleom i slikanjem u kabini.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: