Bojanja plavuša: metode i preporuke za boje

Bojanja plavuša: metode i preporuke za boje

Plava nijansa same kose je prilično mala, daleko od svih vlasnika takvog kolatora u niti postoje spektakularni tokovi pšenice, pepela, karamela ili zlatne boje, zbog čega se djevojke često pribjegavaju zamrljavanju kako ne izgledaju kao “sivi miš”. Do danas, postoje mnoge zanimljive tehnike bojanja, tako da svaka žena može odabrati odgovarajuću opciju u skladu s unutarnjim samoodrživom i stilom.

Osobine

Svjetlo je vrlo višestruka boja koja ima mnogo varijacija:

 • ash-blin+
 • riđokos+
 • zlatan+
 • Blijedo-kesten+
 • bakar.

Među svim vrstama ženske boje kose, plavuša boja je najtuđih, to nije slučajnost da većina vlasnika takve straže nastoji promijeniti boju, dajući zasićenje i dubinu – za to mijenjaju niti suprotno, dajte čokolade. U isto vrijeme, plavočna boja vrlo dobro reagira na boje, u pravilu, promjena pigmenta ne predstavlja nikakve probleme, tako da žena može lako postati i ženska plavuša i sparna crnka. Vrlo spektakularno na Romi Copley izgleda višetona boja, kada su individualne lance, kao i korijeni i savjeti su zataljeni u različitim bojama.

U bojanju plavih niti rasporedite dva glavna smjera. Prvi je toning u prirodnim nijansama, najskuplja prirodna. U isto vrijeme, uvojci steći meke preljeva, a slika je formirana ženstvena i nježna. Druga – bojanje u kontrastnim otrovnim nijansama, obično uz pomoć takvog bojenja poštenog seksa nastoji se izdvojiti iz gomile, privući pozornost drugih na njih, čine sliku neobično i šareno.

Treba napomenuti da ponekad postoje situacije kada se kosa ne smije naslikati čak i s velikom željom. Za bojenje ne smije se pribjeći tijekom trudnoće i dojenja, također ne vrijedi mijenjati svoju sliku tijekom menstruacije.

Činjenica je da se u tim državama hormonalna pozadina žena mnogo mijenja, pa se boje može dati najneočekičnije rezultate na izlazu – čak i ako požurite promijeniti svoj izgled, bolje je platiti malo. Slažem se, jedva možete voljeti boju “leoparda” na glavi.Ne biste trebali čekati promjenu ako ste nedavno obojili kosu ili bas. Nakon tretmana bojom od povrća, u najboljem slučaju, kada reakcije s kemijskim bojama, nova boja će ostati neprimjetna, au najgorem – crvenokosi od cigle će dobiti niti, ne samo da se pogled na nijanse.

Ako ste napravili keratin ravnanje na kosu, onda je potrebno čekati za bojenje najmanje 2 tjedna, inače pigment jednostavno neće moći prodrijeti u unutrašnjost dlačica, dok će učinak vrlo ravnanja doći do ne, jer to je prilično hirovit postupak.

Ne smije se naslikati rastegnutim niti, budući da se struktura umjetne kose oštro razlikuje od njihovih rođaka, tako da potpuno reagiraju različito, a konačna boja je sasvim različita od prirodnog. I ako se azijski niti koriste za proizvodnju pukotina, ove kovrče i nema smisla biti obojana jer prolaze posebnu obradu koja čini kosu u imunom na toniranje. Strogo je zabranjeno izvršiti postupak za bojanje plave kose, ako postoje ogrebotine, ogrebotine, kao i upala na koži glave.

U ovom slučaju, tvari sadržane u boji mogu dovesti do opeklina koji će biti jako dugo i teško liječiti na glavi. Nemojte slikati lošom dobrobiti, također je nemoguće, budući da par koji proizlazi iz kompozicija boja može biti znatno štetan za zdravlje.

Koje nijanse biraju?

Većina žena s plavušnim WOP-ovima nije osobito zadovoljna svojim prirodnim valjkom za kosu – vjeruju da to apsolutno ne pokazuje ljepotu kapela, jer je preopterećivanje plavokosnih niti u potražnji u frizerskom tržištu. Svjetlo se može preraditi u širokom rasponu nijansi, prestanemo više u najspektakularnijim opcijama.

Plava

Za predstavnike finog seksa s Rusimi kovrčama, najbolja opcija može se prekinuti u laganim tonovima. Ova opcija je povoljna s plemenitim blijedom kožom i vrlo svijetlim očima – plavim ili sivim. Ako je nativni plavo svjetlo, tada pojašnjenje neće dostaviti nikakvu gnjavažu, a ako je prirodna boja tamno vezana, to će poduzeti preliminarnu promjenu boje kovrča, što dovodi do pojave efekta žutila.

Da biste legitimirali ovu neugodnu nijansu, možete koristiti ljubičaste ili srebrne tonik – i treba ih primijeniti ne samo na završnoj fazi bojanja, već u cijeloj “razdoblju čarapa”.

Lagano svjetlo

Dame s tamnom rusijom kosom često su postale na tonu – dva svjetlija, osobito dobro takvo rješenje gleda na ženske proljeće i ljetne boju biljaka za koje je blijeda koža i svijetlo plave ili sive oči karakteristične. To je upravo takva bojanja da mnogi poznati diva – Jennifer Aniston, Taylor Swift i Cameron Diaz. Možete kupiti novo svjetlosnu hlad pomoću kompozicija za bojanje, međutim, prilično dobar učinak daje se narodni lijekovi – sok običnog limuna, soka od kamilice, izvarak šafrana uljepšala tamne plave kovrče, dok bez ikakve štete na ljepotu kapela.

Pepelja

Jedan od najspektakularnijih načina bojenja plavih nijansa je tontacija pepela – Izvrsna siva boja je skladna kombinacija s hladnim tonom kože i očiju, ali djevojke s tamnim licem i tamnim očima od takve kolker trebaju se suzdržati. Nijanse srebrne boje su optimalne za monofonsko bojenje, a za sve vrste tehnika bojanje niti – učinak je prilično moderan i malo tajanstveni.

Karamela

Ako ne možete odlučiti što boju odabrati za bojenje kose – hrabro pokušajte karameli tonove. Ova mekana nijansa učinit će bilo kakve plave kovrče mekše, a izgled je senzualan i ženstven. Osim toga, Caramel Notes daju frizuru pompe i volumena, jer je takva izvršenja optimalna za tanku i rijetku kosu. Važno je napomenuti da se hlad karamela kombinira i hladno i tople tonove, pa se smatra univerzalnim za žene svih tonova kože i bilo koje nijanse očiju.

Ova boja je dobra za potpunu nijansing i mučenje.

Zlatan

Zlatna boja odgovara ženama s plavušnim očima i toplom kožom. Pšenica i medena nijansa osvježavaju i vizualno čine lica malo mlađeg, a također daju frizuru dodatnih den.

Međutim, imajte na umu da se ova boja smatra prilično hirovitom, tako da je neposredno prije slikanja potrebno za pripremu kovrča – za provođenje smjesa za obnavljanje i eliminirati savjete za sekvenciranje, samo u ovom slučaju zlatna boja će ravnomjerno pasti u plavu kovrče ravnomjerno.

Brončanost

Brončano bojenje čini sliku žene više estetski i elegantni. Osobito relevantne brončane bilješke za tamne dame s zelenim i sivim očima. Slična boja često se stvara kroz uporabu prirodnih boja – kanu i baza.

kesten

Prilično skladan izbor za djevojke ruver-kose. Kesten se smatra univerzalno – smeđe oči koje može učiniti dublje, a plava i siva daje izražajnost. U smeđim bilješkama često čine bojanje plavu kosu, kombinirajući ih s karamelom i nijansama pšenice. Najtravagantne žene mogu kreirati na kosi prijelazu iz smeđe do Burgundenta – u ovom slučaju izgled će biti više zasićena i bogata.

Čokolada

Plava boja kose je prilično lako preplaviti u čokoladnoj nijansi. To je jedna od najtraženijih i popularnih mogućnosti bojanja, zahvaljujući kojem on uživa u vrlo velikoj potražnji za predstavnicima prekrasnog spola svih uzrasta. Najveći u trenutnoj sezoni neposredno nekoliko zanimljivih nijansi:

 • mliječna čokolada – svjetlo ton, koji je skladno u kombinaciji s Karijevom, kao i sivim očima i lijepom tamnom kožom+
 • gorka čokolada – je duboka tamna nijansa koja ide ženama s tamnim očima i laganom kožom maslina.

Ako se čokoladni tonovi koriste mučenje ili bojanje niti, boja se kombinira s jantarnoj i pšeničnoj bilješci – vrlo je učinkovito i prirodno i prirodno.

Pijesak

Ako smatrate da je vaša prirodna nijansa previše dosadna, onda ga razrijedite mekim pjeskovitim blješću, koji stvaraju učinak paljenice kose na glavu. Boja svjetla omekšava značajke i ima izražen mladi učinak. Takvi su tonovi usklađeni sa svjetlom i tamnim očima, naglašavaju ljepotu tamne kože. Najčešće se takvo bojenje vrši u tehnici shatuha, Ballozh i Ombre.

Moko

Mokko je vrlo izuzetna i plemićka nijansa, koja izgleda dobro na ženama i tople i hladne boje, – koristiti ga, bez iznimki, bez iznimke, vlasnik plavušnih kovrčama, izgleda kao svaka dama. Na nekim, preplavljuje se sočnim bojama, čineći sliku više podebljano i podebljano, a na drugima dobiva prigušenu mat boju i daje sliku zarez sofisticiranosti i francuskog šarma.

Bež

Bež tonove na licu tamnih žena s Karimima ili plavim očima, važno je da su značajke lica u isto vrijeme savršeno ispravne i kao mekane. Samo u ovom slučaju, slika se dobiva ženski, inteligentni i aristokratski. I malo razrijediti bež, možete ga dodati kao pepela ili bisera.

Med

Za vlasnika maslinove kože i smeđih očiju dopušteni su medenim nijansama, takvi tonovi omekšaju grube obilježja lica i čine ženu više.

Kada slikate smeđe niti u nijansama medenima, svakako naglašavajte obrve, kao i oči i usne – bez takve šminke, lice će biti previše fleksibilno i obilno. Ako nemate priliku potrošiti previše vremena na sastav – koristite tettoo tehniku.

Crno

Duboka crna boja čini sliku sjajnom, spektakularnom i seksi. Međutim, uporaba ove Colora ima niz ograničenja. Boja je pogodna samo za vrlo mlade djevojke, jer je nijansa stara. Za žene koje su prošle 30-godišnju granicu, može postati prava katastrofa. Koža bi trebala biti zdrava, bilo koja bljedilo, akne ili upala postaje još izraženija u okviru crnih niti.

Pripremite se za ono što imate svakih 2-3 tjedna tonting savjete, pogotovo ako imate laganu plavu boju kose. Naposljetku, imajte na umu da je vrlo teško napustiti crno, gotovo je nemoguće jer je prilično loše podložno bilo kakvom pojašnjenju i prerađivanju. Obično je najprije obojeno snažnim oksidacijskim sredstvima, obično hidrogera, čini kosu suhom i krhkom, a boja se dobiva ili narančasta ili prljava crvena.

Ako se ne bojite svih ovih poteškoća – možete sigurno obojiti svoje smeđe lance u crno.

Ružičasta

Vrlo nježna i nestašna opcija – obojite većinu vrhova plavuša kovrčaca u ružičasti nijansi. Ova vrsta boje izgleda sjajno na mlade djevojke s vrlo laganom kožom i istim svijetlim očima. Bojanje proizvoditi s upornim bojama, obojenom trupom ili kredom.

Crvena

Savršeno rješenje za žene hladne boje sa sivim ili svijetloplavim očima. Imajte na umu da samo najkvalitetnija boja treba koristiti, inače kole jednostavno ide u raž, a slika neće biti hladna. Takva nijansa je potpuno neprikladna za žene s problemom kože, crvena samo naglašava akne, akne i druge upale na licu. Djevojke s pjegama i vaskularnom mrežom, takva boja također nije prikladna, jer sa strane mogu postojati dojam da se žena ne brine o svom izgledu.

Đumbir

Ova bakrena boja pogodna je za najljepše i hrabre žene koje zadivljuju one koji okružuju svoju biciklističku energiju i brijanje. Ako ste spremni biti u središtu stalne pozornosti, onda crvena boja – za vas. Možete popraviti kosu u potpunosti, ali možete stvoriti spektakularne preljeve iz crvenih, smeđih, tamnocrvenih i jantara.

Mogućnosti za bojenje

Privremen

Privremeno bojenje omogućuje vam da osvježite frizuru i date joj novu nijansu bez upotrebe trajnih boja – takvo toniranje se čuva kratko vrijeme, nekoliko trostrukih pranja, nakon čega se sastav treba ponovno primijeniti. Moderna industrija nudi širok izbor svih vrsta tonika i balzama, oni se primjenjuju na vlažnu kosu isto kao i najobičniji šamponi, temeljito pjene i izdržati potrebno vrijeme na njezinoj kosi. Nakon toga, isprati obilnom količinom tekuće vode – inače tonik može biti obojeni posteljina i odjeća.

Imajte na umu da možete koristiti takve metode toniranja ne češće nego jednom svakih 3 tjedna. Ne tako davno, bojanje uz pomoć bojica ili obojenih lakova, na takav način dizajniranja plave kose pribjegao modernoj strani ili ponovno izračunao glamuroznu fotografiju – učinak slikanja je sačuvan samo do prve pranje kose.

Pun

Puna boja je promjena boje svih kapela, u pravilu, u ovom slučaju, koristi se jednobojna boja. Ovaj postupak se smatra jednim od najjednostavnijih, moguće je provoditi i sami po sebi kod kuće. Bojanje se vrši pomoću boje i četke, a za spektakularniju promjenu pigmenta, na glavi se nosi poklopac za zagrijavanje ili poklopac.

Mnoge djevojčice preferiraju prirodna sredstva – prilično dobar učinak s jednim bojama, kanu i basmu daje kosu lagano crvenkastu nijansu, a bas čini kalibar u tamnijoj, čokoladno smeđe.

Ako kombinirate obje boje, možete dobiti mnogo različitih učinaka boja. Međutim, nemoguće je uljepšati kosu na ovaj način – nova nijansa će biti tamnija u izvorniku.

Djelomičan

U posljednjih nekoliko godina, Fasnost preferira djelomično bojenje, a ovaj slučaj je osvijetljen. Odvojite kovrče ili dijelove kose. Kao rezultat toga, kosa stječe spektakularne preljeve i zanimljiv kel. Jedna od najpopularnijih tehnika se smatra ombre – obično na sličan način organizirati glatki prijelaz iz domaće boje kose u korijenskoj zoni na drugu nijansu na savjetima, najčešće izrađuje gradijent na svjetlo ili crveno.

Složenija tehnika za dugu kosu – fašus, u ovom slučaju rodbina i slušani niti alternativni. Kosa stječe pogled na kovrče koje su spaljene na suncu, dodaju volumen i pomp frizuru, a boja je svijetla, vrlo zasićena i živa. Mulj je dobar na plavoj kosi bilo koje nijanse, u pravilu, bliske nijanse koriste se kao istodobne boje.

Još jedna moderna tehnika je mučenje, u ovom slučaju, u ukupnom bakru, odvojeni niti su izabrani i prekriveni njihovom kompozicijom bojanjem, povlačeći se iz korijenske zone 5-7 cm. Do danas, postoji mnogo različitih opcija za postavljanje, najprirodniji se smatra da je kalifornijska tehnika, u ovom slučaju kosa je obojana pomoću 3-5 nijansi. Lagano plavuša djevojke su popularne s francuskom silovanjem, a ne koristi se više od 2-3 tona. Tehnika Venecije prikladne za tamnu plavu kosu. Uvijek relevantna i klasična naglašavanja, u kojoj su pojedinačni lanci obojili jednim tonom.

Savjeti za njegu

Nakon toniranja plave kose, moraju platiti povećanu pozornost na boju što je duže moguće rijetko svjetlinu i zasićenju palete boja. Stilisti preporučuju:

 • Koristite šamponi za obojenu kosu bez sadržaja sulfata, inače je bojanje pigment prilično brzo povratak iz kovrča+
 • Pokušajte minimizirati bilo koji toplinski utjecaj na niti – polaganje naffera i željeza, kao i sušenje kose s vrućim sušilom za kosu čini boju dosadnu i izblijedjele, a osim toga, sušeni i bez te ozlijeđene kose+
 • Nakon pranja kose, svakako biste trebali koristiti balzami i klima uređaje – oni čine kovrče glatko, također je poželjno redovito koristiti sprejeve od konfuzije na pramen za ublažavanje češljanja i polaganja+
 • Da bi održao zanimljivu nijansu, slijedi svakih 3 tjedna da koristi tonik i hlad balsams za kosu, međutim, nije potrebno zloupotrijebiti takvo bojenje, ako ga pribjegnete nakon svakog pranja, kosa će brzo promijeniti svoju boju+
 • Barem jednom u 2 mjeseca, treba posjetiti frizerski salon za koordinaciju žitarica+
 • Jednom tjedno preporučuje se pribjegavanju maski za kosu – poželjno je da ovi pripravci sadrže vitamine, minerale, proteine ​​i silikon.

Prekrasni primjeri

U zaključku, predlažemo fotodifikaciju najzanimljivijih mogućnosti za bojenje plave kose kratke i srednje duljine, kovrčave i ravne, guste i tanke, s bangs i bez. Nadajmo se da će vam ove ideje pomoći da odlučite o boji i tehnici bojenja kovrča.

O bojama plave kose u pepelu hladnom nijansu ćete naučiti iz video ispod.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: