Antibakterijsko pranje posuđa

Nova perilica posuđa za pranje posuđa pažljivo obrađuje jako zaprljane i visoko održavane predmete posuđa.

Strojevi za pranje posuđa na visokoj temperaturi i pod pritiskom, pružajući temeljitiju obradu i trošeći znatno manje vode.

Posebna funkcija higijena pomaže u suočavanju i s najtežom prljavštinom, a funkcija higijena + perilica posuđa uništava 99,9% bakterija prilikom pranja onih predmeta kojima je potrebna posebna njega, poput dječjeg posuđa i bočica.

U oba načina, higijena ili higijena + u završnoj fazi ispiranja, temperatura vode doseže 70 S. Tijekom rada funkcije higijena + trajanje programa povećava se za 10 minuta, dok se potrošnja električne energije neznatno povećava, samo 0,1 kilovat.

Pogodnost leži i u činjenici da se ove funkcije mogu koristiti u gotovo bilo kojem načinu rada. Svaka od funkcija ima svoj gumb, koji je lako omogućiti željeni način rada uz osnovne programe. Ne bojte se mogućih oštećenja prilikom obrade stakla i krhkih predmeta u gornjoj kutiji perilice posuđa.

Zahvaljujući funkciji intenzivno područje moguće je prilagoditi promjene programa samo za donju kutiju, gdje se nalazi posebno zaprljano posuđe. Povećanje tlaka vode za 20% i još veći porast njegove temperature pomoći će u suočavanju s tim zadatkom.

Čitaj više  Priprema za veliku obitelj
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: