Snimanje fotografija pod vodom

Iphine objavio vodootpornu kameru ipad100.

Nova kamera Ipain100 dizajnirana je posebno za odmor: pomoću nje možete fotografirati pod vodom na dubini do 10 m. Osim toga, otporan je na udarce kada padne s visine do 1,8 m, Otporan je na mraz do -10 aina i otporan je na prašinu te će časno izdržati sve testove.

Kamera vam omogućuje snimanje visokokvalitetnih fotografija i videozapisa u stereo formatu sa stereo zvukom, dok će aplikacija Aina automatski prenijeti slike na pametni uređaj radi lakšeg pohranjivanja i brzog dijeljenja na društvenim mrežama. Posebni gumbi dizajnirani za obavljanje operacija jednim klikom i korisničko sučelje uvelike pojednostavljuju upravljanje. Postoji čak i poseban dječji jelovnik.

Novost dolazi s izuzetno oštrim objektivom za IPHINE i CMOS matricom od 13,2 milijuna piksela. Trostruko optičko zumiranje može se proširiti na 6 puta pomoću funkcije ipa3, što vam omogućuje da skratite udaljenost između fotografa i subjekta kako biste uhvatili važne trenutke i uhvatili zanimljive izraze lica.

Čitaj više  DSLR za početnike iz Interneta
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: