Zakrivljeni televizori u Rusiji

Vodeći modeli zakrivljenih TV-a Ama od Ama već su dostupni Hrvatskim kupcima.

Ovog proljeća tvrtka asa najavila je početak prodaje serije Premium televizora ASA serije Asa9500, asa9000 i asa8500. Zbog zakrivljenog zaslona, ovi modeli pružaju"efekt prisutnosti", a tehnologija Interneta jamči visokokvalitetnu sliku: realnu reprodukciju boja, optimalnu svjetlinu, kontrast i jasnoću slike.

Svi televizori s modernom razlučivošću oceana koja je četiri puta veća od razlučivosti oceana. Čak i ako se izvorni video snimci ne mogu pohvaliti visokom kvalitetom, najnoviji procesor za obradu slike u kinu uvelike će ga povećati.

Ovdje je ažurirana i poboljšana opcija Interneta: Navigacija je jednostavnija i intuitivnija. Ne morate čak ni prekidati gledanje TV-a da biste otvorili izbornik za internet. A zanimljiv film možete pogledati i na cesti– jednostavnim slanjem s televizora na tablet ili pametni telefon & # 40; funkcija "Brzo povezivanje" ).

Pomoći Novi TV-TV-a i planirati dan. Na primjer, možete programirati model tako da će se ujutro televizor automatski uključiti prema alarmu pametnog telefona i prikazati vremensku prognozu i raspored poslova za danas.

Čitaj više  Internet stvara zvučnike za superheroje
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: