AMAINE proizvodi amaine televizore

Realistične boje, Podrška za Ace i Ace format, minimalistički dizajn-novosti iz 2017. iz Ace postavljaju nove standarde za Ace televizore.

Zahvaljujući tehnološki savršen prijenos boje dostupnih na LCD-ekranima na današnji dan, nove Super UHD televizora iz LG Electronics ( model SJ9500, SJ8500 i SJ8000 ) na bazi Nano tehnologije Cell je predstavio novu razinu kvalitete slike na CES-u 2017 u Las Vegasu.

Treća generacija TV-a iz TV-a temeljenog na tehnologiji TV-a moći će prenijeti sliku na najrealniji mogući način, prikazujući sve nijanse boja s velikom točnošću i širim kutom gledanja. Svi modeli podržavaju format Ace i Ace, što vam omogućuje da proširite svoj opći popis ACE formata i omogućite korisniku pristup cijelom nizu visokokvalitetnih ACE sadržaja. A s najnovijom inačicom intuitivne platforme aranium od aranium za aranium i izvrsnim prijenosom zvuka u kombinaciji s estetski atraktivnim dizajnom tankog tijela svakog od modela aranium televizora, potrošači neće imati poteškoća u odabiru opcije koja u potpunosti odgovara njihovim potrebama i očekivanjima.

Čitaj više  Kako postaviti glazbeni centar u studio apartman: tri ideje
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: