Odaberite kipić drva

Odaberite kipić drva

Za ukrašavanje stambenih prostorija, figurice izrađene od prirodnog drva često odabrati. Prirodne sirovine ima šarmantan izgled i nevjerojatna tekstura. Za proizvodnju figura, koriste se različite vrste drva: kako rijetki i raširena.

Kakav pasmina učiniti?

Figurica može se praktički od bilo raznih drva. Svaka vrsta materijala ima određene estetske i operativne osobine koje gospodar uzima u obzir Prije početka rada. Ovisno o karakteristikama, sirovine su tretirani i pripremljeni za rad.

Od crnogorice ima šarmantan uzorak, međutim, oni su teško postupku. Na primjer, kada neaktivan cirkulaciju, oni lako mogu ih oštetiti. Stručnjaci često odabrati korijen smreka. Ona ima zanimljivu teksturu, a također je prekrasna polirana i obrađuju.

Velike kulture dobivene raširena:

 • pepela – otporne na pucanja+
 • Brijest – ima poseban obrazac+
 • Hrast – izdržljiv i jak materijal+
 • Platan – razred sa šarmantnim teksture+
 • kesten – ovisno o mišljenju to može biti teško ili mekana+
 • topola – lako obrađuje i ne osuši.

Drvene svile i akacije brojke su vrlo popularni. Druga sorta je divna, ali jedva prerađena. Pod utjecajem sunčevih zraka – mraka. Prvi pogled ima visoke estetske kvalitete, ali prilično krhke.

  Majstori također koriste voćke. Trešnja, trešnja, kruška i Alycha dobili su rašireno. Drvo privlači pozornost na nevjerojatnu boju koja se razlikuje od središta debla do rubova. Neke sorte se mogu pohvaliti šarmantnim nijansama i jedinstvenom teksturu.

  Neki su statuti izrađeni od rijetkih i skupih drvnih sorti. Potražnja ima proizvode od crvene ili sandalovine. Također su šarmantni modeli dobiveni od crni wenge. Drvo u shemi tamne boje daje interijeru sofisticiranosti i šik.

  Razne modele

  Brojke drva prikazani su u širokoj osobi. Bogat izbor omogućuje odabir određene opcije za bilo koji stil u unutrašnjosti. Najčešći i najpopularniji modeli mogu se podijeliti u kategorije.

  Životinje i ptice

  Minijaturni kipovi u obliku životinja ili ptica već su postali klasični. Oni su se dugo koristili kao dekorativni elementi. Može biti kao poda vanjske proizvode (više od jednog metra i gore) i kompaktne opcije koje se mogu postaviti na policu ili stol. Ovisno o boji, obliku i stilu njih, možete ukrasiti sobu u klasičnoj i modernom stilu. Proizvodi se često odabiru za etničke smjerove.

  Preživjeli su opcije:

  • Ptice i životinje (orlovi, sove, vukovi, medvjedi, lisice)+
  • Kućni ljubimci (psi i mačke)+
  • Egzotične zvijeri (žirafe, zebre, lavovi, tigrovi, panteri).

  narod

  Brojke u obliku osobe mogu biti i apstraktne (za moderne unutarnje smjerove) i realni (klasični stil). Često pronađeni parni kiputa gdje su prikazani muškarac i žena. Popularne opcije koje prikazuju ljubavnike. Takav kompaktan statuet će biti divan gledati u spavaću sobu.

  Ukrasite dnevni boravak ili dvoranu koju možete snimati “obitelj”, koji personificira ljubav i udobnost doma. Slika osobe može imati bilo kakvo značenje ovisno o autorskom planu. Ženske figurice iz drva, personificirajući nježnost i strast, često postaju ukras dnevnih dvorana neženja.

  Apstrakcija

  Ljubitelji suvremenih smjerova u stilu dekoracije Odaberite apstrakciju. To mogu biti proizvodi različitih oblika i boja. Takvi statue su divni za ukrašavanje bilo koje prostorije u kući. Ako ćete objaviti na jednom mjestu nekoliko brojki, moraju se kombinirati jedni s drugima.

  Tematski

  Ovo je najveća particija u kojoj se može pripisati nekoliko skupina:

  • Mitska stvorenja (zmajevi, feniksi i drugi)+
  • Etničke figurice (egipatski, afrički, slavenski i drugi smjerovi, orežavajući kulturu određenih ljudi)+
  • Proizvodi za narudžbu – ako financijske mogućnosti omogućuju vam da naručite majstore na majstorima na osobnim skicama.

  Napomena: Da biste proizvodili proizvode izražajniji izgled, majstori koriste niti i volumetrijske dekorativne elemente.

  Nijanse djeteta

  Prilikom odabira statuete za unutrašnjost, potrebno je uzeti u obzir stil u kojem je soba uređena. Za svaki smjer postoje određena pravila koja bi se trebala uzeti u obzir. Na primjer, u klasičnim stilovima koriste se zlatni elementi, a kromirani dijelovi futurističkog oblika odabrani su za inovativni smjer high-tech.

  Ako ovo pravilo ne bude u skladu s dekorativnim elementom, bit će izbačen iz općeg koncepta i ometaju integritet interijera. Suvremeni izbor statuu stabla je tako raznolik da nije teško odabrati odgovarajući model.

  Također treba obratiti pozornost na veličinu proizvoda.

  Za kompaktne apartmane, bolje je odabrati malu figuru koja neće uzeti mnogo prostora u sobi, ali u isto vrijeme ga ukrašava.

  Ako veličina sobe dopušta, možete pokupiti veliki proizvod. Napraviti statuu s središnjim elementom interijera, može se postaviti u središte gdje će privući fokus.

  Neki obožavatelji drvnih proizvoda skupljaju ih. Ako želite, možete organizirati mali muzej umjetnosti. Sve stavke su instalirane u zasebnoj zoni. Preporuča se organizirati pozadinsko osvjetljenje kako bi otkrio ljepotu proizvoda što je više moguće.

  Prilikom odabira glavne stvari – nemojte nositi sobu.

  Veliki broj figurica negativno utječe na izgled prostora. Prekomjerni ukrasi izgledaju grubo i neuredno. Ako u jednoj prostoriju postoji nekoliko proizvoda, moraju se uskladiti između sebe i stvoriti jedan sastav.

  S obzirom na značajke određenog unutarnjeg stila, kada je odabrano statuete, morate uzeti u obzir osobne preferencije. Lik bi trebao voljeti stanare kuće, inače neće ispuniti svoju estetsku destinaciju.

  Savjeti za njegu

  Visokokvalitetni drveni proizvodi mogu poslužiti za mnogo desetljeća. Glavno stanje je kompetentna briga za proizvode.

  Da biste proširili svoj životni vijek i spasili šarmantni izgled, brojke su prekrivene lakom.

  Stablo treba biti zaštićeno od negativnog utjecaja na dio. Neke sorte drva ne toleriraju sunčevu svjetlost. Oni također mogu patiti od štrajkova oko čvrste površine. Na proizvodu se pojavljuju udubljenja, mikročitovi i drugi nedostaci. Ako je oštećen premazom laka, treba ga ažurirati.

  Pod utjecajem zraka sunca, neke sorte mogu početi tamne. Također na figuricama negativno utječu na agresivne kemijske komponente, koje se mogu sadržavati u sastavu kućanskih kemikalija. Stoga se ne mogu koristiti za čišćenje proizvoda. Također odustati od losiona alkohola.

  Tako da su proizvodi iz prirodnog drva izgledali predstavljeni nakon dugo vremena nakon kupnje, moraju redovito obrisati meku i suhu tkaninu. Terry materijal, flanel ili mikrovlakana.

  Ako lik ima složeni oblik i prljavština je uvučena u nju, može se ukloniti pomoću konvencionalnog crtanog tassela.

  To će doći do teško dostupnih mjesta i lako ukloniti zagađenje. Također možete koristiti četku, ali samo s mekom čekinjem koja ne oštećuje premaz laka.

  Ako trebate vratiti statučak bivšeg sjaja, koristite uobičajeni polirol za namještaj iz prirodnog drva. Tekući pripravak također će uštedjeti proizvod od malog oštećenja. Da biste vratili sloj laka, morate kupiti poseban sastav u bilo kojoj zgradi ili trgovini.

  Za očuvanje šarmantnog izgleda proizvoda, preporučuje se slušanje preporuka.

  • Stavite dekorativni element dalje od oštrih predmeta, kontakt s kojim može pokvariti premaz laka.
  • Također ne možete staviti sliku pored baterije ili grijača. Neke sorte drva osjetljive su na pucanje. Vrući suhi zrak može pokvariti integritet proizvoda (pojavit će se pukotine).
  • Ako kućni ljubimci žive u kući, morate postaviti sliku tako da ne stignu do njega. Visoke drvene statue često privlače pozornost mačaka koji počinju akumulirati kandže o njima.
  • Još uvijek postoje takve neprijatelje drvenih proizvoda, kao što su visoka vlažnost i oštrim temperaturnim fluktuacijama. Ti čimbenici često uzrokuju pucanje. Stavite proizvod dalje od prozora koji stvaraju nacrte.

  Proces stvaranja statuete stabla – vrlo kompliciran, filigran. Da biste bili sigurni, pogledajte sljedeći videozapis.

  Ocijenite članak
  ( Još nema procjena )
  Dodaj komentare

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: