Kako napraviti prekrasne bukete ručno izrađenog sapuna?

Kako napraviti prekrasne bukete ručno izrađenog sapuna?

Ako ne znate što predstavljati mamu, baku ili sestru, postoji izvrsna verzija dara koji su izrađeni vlastitim rukama – ovo je ručno izrađeni sapun. Takav dar će biti vrlo originalan i neočekivan. Osobito ako je to cijeli prekrasan buket.

Cvijeće od sapuna

Sapun je najzanimljiviji i fascinantniji proces. Također će biti zanimljivo sudjelovanje na vašoj djeci. Svi potrebni materijali možete kupiti u trgovini, koji se specijalizirao za to.

Detaljno ćemo analizirati kako napraviti ručno izrađeni sapun u obliku kamilice i tulipa.

kamilica

Potrebni materijali:

 • Baza sapuna (bijela i prozirna) ili baby sapun+
 • Boje hrane ili mineralni pigment (zelena, žuta)+
 • Fondcy (izborno)+
 • Oblikovanje (u obliku kamilice)+
 • Kapacitet za taljenje baze+
 • Ljekarna kamilica (djeluje kao antiseptik)+
 • Kozmetička ulja (za njegu kože)+
 • Alkohol (podmazivanje između slojeva)+
 • Drveni štap (prikladan i od sushi).

Prije nego što nastavite izravno na proces, izlijte cvjetove kamilice s kipućom vodom tako da se pivo.

Za početak, uzimamo bijelu bazu, usitnice fino, stavite ga u spremnik i miris na vodenu kupelji ili u mikrovalnoj pećnici. Zatim ga spriječite iz potpunog otapanja tako da ne postoji kvržice i dodajte nekoliko kapljica mirisa. Nakon toga, ulivamo rješenje u pola i ostavite 10 minuta da se ohladi.

Nakon vremena, čačkalica je napravljena od strane mreže, a ispred punjenja drugog sloja podmazujemo alkohol za više pouzdanih slojeva. Tada je također fino slomljen transparentni temelj, mi ćemo namirisati i ometati. Dodajte 4 kapi zelene boje. Tamo također sipamo cvjetovi zajedno s cvijećem, kao i nekoliko kapi mirisa.

Sve to mora biti učinjeno brzo, jer se mješavina zamrzne. A ako se to dogodilo, to se opet dogodilo. Ne zaboravite da slojevi podmazuju alkohol. Drugi sloj sipajte na kraj. I staviti u štap za 10 minuta. Nakon što je sve zamrznuo, izvadite ga iz oblika. Sapun je već spreman i možete ostaviti tako ili dodati i tamo i jezgru.

Da biste to učinili, možete uzeti bušilicu ili nešto drugo nego što možete napraviti rupu, a mi to radimo prije početka drugog (zelenog) sloja.

Zatim napravite sredinu na isti način kao i drugi detalji. Pripremamo ga s transparentne osnove i mrlje u žutoj boji, pažljivo ulijte u rupu. I ostavite da se držite par minuta.

Naš ručno izrađeni sapun u obliku kamilice je spreman. Ostaje ga zamotati u prekrasnoj ambalaži i vezati konopac. Ili jednostavno možete omotati hranu.

I kamilica se može obaviti bez kalupa.

Uzimamo bijelu bazu, sitno izrezana i mirisala. Zatim dodajte arome, kozmetičko ulje. Sve pomiješajte sve temeljito, a zatim ulijte na ravnu, čistu površinu. I pustite da je ohladi. U međuvremenu, baza je zamrznuta, priprema jezgru i lišće budućeg cvijeta. Da bismo to učinili, uzimamo transparentnu bazu sapuna, izrezana i smirena. I također predstaviti sve što vam je potrebno i miješati. Sipati i ohladiti.

Zatim iz bijele mase početak latice za rezanje. Od zelenog – napravite lišće i od žute – jezgre. Nakon svega, počeli se povezati. Radimo to na transparentnom temeljima – služi kao ljepilo. I na ovom cvijetu je spreman.

Lala

Za proizvodnju trebamo:

 • baza sapuna ili baby sapun+
 • Boje (zelena, crvena, žuta)+
 • Fondcy (izborno)+
 • Kozmetičko ulje (za njegu kože)+
 • Oblikovanje (u obliku tulipana)+
 • Alkohol (podmazivanje između slojeva i plijesni)+
 • Kapacitet (za taljenje baze)+
 • Krajolik+
 • Drveni štapić (ometati temelje)+
 • papir za pakiranje+
 • Ukrasni cvjetovi+
 • Kliješta (za savijanje žice)+
 • Ukrasna zelena žica (za stabljiku).

Uzimamo Mo (baby sapun), vrlo je fino odrezati, miris u mikrovalnoj pećnici ili u vodenoj kupelji.

Nakon što je oblikovana, dodajte kozmetičko ulje, boja (nekoliko kapi), raznih krajolika, sve pažljivo ometaju da je masa homogena, a nije bilo nisku skupinu. Radimo to brzo tako da se osnova ne smrznu, ako se to dogodi, zadržavamo stražnji.

Onda se oblikujemo, obradimo ga alkoholom i prelijeva smjesu. Stavite u hladnjak do sapuna. Dok suši sapun, pripremite stabljiku i zdjelu cvijeta. Uzimamo žicu i kliješta da napravi petlju. Kup već smo spremni ili izrezati iz papira. Nakon što su svi pripremili, i sapun je zamrznuo, izvadite ga iz kalupa. Zatim je Bouton fiksiran na stabljiku, popraviti temelj baze, isto s zdjelom. Tako i sa svakim pupoljkom. Nakon što su svi učinili, počnemo skupljati buket.

Dodajte krajolik tamo i zamotajte u pakiranje papira.

Ali i tulip se može obaviti bez posebnog oblika.

Od potrebnih materijala, isti je isto kao iu posljednjoj varijanti, doda se samo nož za izrezivanje komponenti, a čačkalica (za dekoraciju lišća).

Nastavite do procesa koji počinje s osnovama. Taljenje za početak transparentnosti na vodenoj kupelji ili u mikrovalnoj pećnici. Zatim dodajte boju boje koju ste odabrali za cvijeće, a mi stvaramo mirise. Masa se temeljito miješa s drvenim štapićem i sipati na ravnu, pripremljenu površinu. Isto je učinjeno i bijelom osnovom. Samo u ovom slučaju, slikamo ga u zelenoj boji. Također ga izlijte na ravnu površinu. Čekamo da se sve zamrzne. Tada uzimamo nož i početi odrezati lišće iz zelene mase i od drugih – latica.

Jednom završeno, počinjemo stvarati lišće, latice i stabljike (mogu se napraviti iz baze, kao i od žice). Njihovi rubovi koreliraju svoje ruke. Postignuće radi s čačkalištima. Sada skupljati cvijet. Da biste to učinili, uzmite transparentnu temelj, vrlo sitno rez i miris. I sve komponente su zalijepljene ovom masom. Služi nam ljepilo.

Nakon lijepljenja pupoljak s lišćem, započinjemo stabljiku. To čini od žice na isti način kao iu prošloj verziji ili s temelja. U ovom slučaju, također je zalijepljen na cvijet. Naš tulip je spreman.

Opcionalno, možete ukrasiti.

Prema ovoj tehnologiji, možete eksperimentirati s različitim oblicima, cvijećem, krajolikom i okusima.

Međutim, to nije potrebno da se čine pupoljke, možete i koristiti već spremna.

Master class na stvaranju buket

  Razmislite korak-po-korak upute za izradu prekrasan buket gotovog ručne izrade sapuna u obliku tulipana.

  Potrebni materijali:

  • papir za pakiranje+
  • Tulip Outlet set+
  • Ukrasni cvjetovi+
  • Kliješta (za savijanje žice)+
  • Zelena Ukrasna žica (za Stem).

  Za početak, make proizlazi za boje. Učinite to iz dekorativne zelene žice. Uzmi nju i kliješta, a oni savijati tako da je ispalo petlje. Tada ćete pripremiti sami tulipani. Mi uzeti set, izvaditi cvijeće iz tamo – onoliko koliko je potrebno za buket, a mi ćemo ispraviti latice. Uz svaki pupati sam umetnuta već pripremljenu žice. Te ih učvrstiti sa transparentnoj osnovi boljem boravka. Zatim napraviti zdjelu cvijet, možete ga koristiti spremni, ili napraviti sami od papira. Stavili smo stabljiku i popravimo osnovu.

  Takav proces vrši se sa svakim cvijetom. Nakon što ste učinili sve cvijeće, počnemo ih skupljati u buketu, dodajte krajolik i okrenuti pakiranje papira. Prekrasan buket ručno izrađenog sapuna.

  Glavni razred na stvaranju buketa sapuna izgleda u sljedećem videozapisu.

  Ocijenite članak
  ( Još nema procjena )
  Dodaj komentare

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: