Kako napraviti pahuljice iz ubrusa?

Kako napraviti pahuljice iz ubrusa?

Mnogi ljudi vole ukrasiti svoj dom za novu godinu s različitim ukrasnim proizvodima. Da biste to učinili, nije potrebno trčati u trgovinu, jer se takav nakit može obaviti i sa svojim vlastitim rukama zajedno s djetetom. Potrebno je samo slijediti upute korak po korak tako da je obrtnici pokazao da je lijepa i svijetla. U ovom članku, razmislite o tome kako napraviti pahuljice različite težine papira i salvete.

Jednostavne opcije za djecu

Izrežite novogodišnju pahuljicu. Čak se i dijete može nositi s ovim zadatkom, dovoljno je samo dati sve potrebne materijale i objasniti tijek rada. Da biste napravili običnu novogodišnju pahuljicu s vlastitim rukama, trebate papir uske bijele marame ili obični papir A4, škare i jednostavnu olovku.

Prvo morate napraviti prazno za buduće obrte. Da biste to učinili, preklopite ubrus na pola. Ako koristite obični papir, onda se mora presaviti na pola i odrezati izbočeni dio iz njega kako bi ispao izloženi trokut, au osip – trg. Usput, to je od veličine vašeg trga, koliko će buduće pahuljice biti.

Ako želite napraviti mali obrt, preporuča se uzeti mali kvadratni kvadrat na posao.

Nakon što je napravio kvadrat i sklopivši ga na pola, dobivamo popravljivi trokut i također ga savijamo na pola, dobro milujući na preklopnoj liniji. Preklopite ga na pola kao što je prikazano u shemi. Skoro spreman! Sada morate koristiti jednostavnu olovku i širiti linije uzorka otvorenog rada. To se može učiniti i neovisno i s unaprijed pripremljenom matricom. Nacrtno, pažljivo izrežite pahuljicu strogo konturom. Imajte na umu da se ovdje ne isplati žuriti, u drugim slučajevima Novogodišnja zanatska radija može ispasti da ne bude najljepša ili prekida.

Rezanje, pažljivo rasporedite dobivenu pahuljicu. Spreman! Zahvaljujući ovoj glavnoj klasi, možete napraviti veliki broj snježnih pahulja različitih veličina i oblika: i okrugli, i kvadratnih i otvaranje. Slične pahuljice će služiti izvrsnom uređenju za prozore kuće i pomoći će u stvaranju novogodišnje atmosfere.

Sofisticirane prekrasne pahulje

Teže je u smislu izvođenja pahuljica. Međutim, da bi ih zanimljivi i uzbudljivi, iako se na njemu troši još nekoliko vremena. Otkrijemo kako napraviti pahuljasto pahuljicu. Za rad je potrebno škare, u boji ili bijeli papir i ljepilo.

Nakon što ste prikupili sve potrebne materijale, možete nastaviti s radom. Za početak, moramo uzeti komad papira i saviti ga tako da trokut je ispalo, istureni dio koji je u obliku pravokutnika mora biti obrubljen. Tako smo se preklopiti u pola kvadrata ili uzdignuti trokut.

Sada smo puta brojka tri puta na pola. Ispada vrlo mali trokut, istisnutog kutu koji se mora rezati kao što je prikazano na slici. Sada naoružani sa škarama i izrezati na rubu trokuta paperjast zrake.

Imajte na umu da ne morate rezati do kraja, inače jednostavno ne uspjeti.

Izrada potreban broj rezova, razmještenih pahuljica. U ovoj fazi, rad ne završava. Morat ćete napraviti neke više takvih pahulje, ali je već manji. Da biste to učinili, možete uzeti list papira druge boje, tako da se ispostavi da je pahuljica svjetliji. Izrada potrebnog broja praznina, zategnite ih ljepilom. Ako koristite PVA ljepilo, onda morate djelovati uredno da slučajno ne ulijte zanat. U drugim slučajevima sve će morati ponoviti. Lagano zategnite rubove pahuljice sa škarama tako da postane više pahuljasto i volumetrijski.

Još teža verzija je stvaranje volumena pahuljica. Ovdje morate djelovati strogo faze. Za rad, trebat će vam nekoliko listova papira, škare, klamerica, kartona, jednostavne olovke i ljepila. Prvo morate napraviti predložak koji će olakšati stvaranje praznina za buduće obrt. Da biste stvorili predložak, uzimamo karton ili uski list papira i nacrtajte šest redaka pod pravim kutom na njemu. Linije treba postaviti paralelno jedni s drugima i nikada se ne sijeku. Između njih treba biti udaljenost od oko 1 centimetra.

Sada je potrebno uzeti listove iz koje će biti praznine za pahuljicu. Mogu biti oboje i bijelo. Lekcije moraju biti iste veličine i imaju kvadratni oblik. Spustimo svaku od njih tako da se ispostavilo da je pokvareni trokut, to jest, na pola, i uz pomoć smrada, napravimo utore na njih. Imajte na umu da rezovi ne bi trebali dodirivati, inače će vaše pahuljice jednostavno uspjeti.

Radiš rezove, ne žuri, ne radi sve pažljivo, tako da vježba izgleda kao lijepa.

Ako ste učinili sve u redu, onda morate imati kvadrat, unutar kojeg će biti šest neučinkovitih trokuta s paralelnim rezovima ili malim kvadratima. Ovaj postupak radimo s ostatkom plahte. Sve što trebate imati šest takvih gredica na jednom pahuljica.

Sada nastavite s preklapanjem obratka. Uzmite jedan od lišća i nježno sklopite kutove malog trga, koji se nalazi u srcu, međusobno. Pričvrstite ih ljepilom. Pretvorite obradku na drugu stranu i činimo sljedeće s sljedećom veličinom veće veličine. Učinite to dok ne dobijete nešto poput višeslojnih ledica.

Isto radim s ostatkom od pet listova. Nakon toga, dobiveni detalji moraju biti kopirani. Možete to učiniti s klamericom ili običnom ljepilom. Za početak, pričvrstili smo tri dijela između sebe na dnu i otprilike u sredini. Radimo sve pažljivo tako da se pahuljica ne raspada, dok ne štedi ljepilo, niti zagrade. Pričvrstite detalje dobro i čvrsto.

Sada pričvrstite snježne tri druge stavke. Ako želite na vrhu pahuljice, napravimo malu rupu i radimo nit tamo. Tako možete objesiti pahuljicu da teče ili na bilo kojem drugom mjestu. Delica je spremna!

Koristan savjet

Razmotrite neke korisne savjete od igle.

  • Rezanje jednostavnog pahulje, pokušajte ostaviti što je više moguće papira i napraviti minimalni broj zaokruživanja. Inače nećete dobiti pahuljice, ali čipku ubrus.
  • Za rezanje uzoraka, najbolje je koristiti makere za manikuru, jer su udobniji, što je objašnjeno njihovom malom veličinom.
  • Za rezanje pahuljica može se koristiti traganjem. Ona je tanka, ali u isto vrijeme izdržljiva. Zbog svega ovoga možete napraviti više zrakoplovne tvrtke.
  • Tako da je vaša rukotvorina izgledala ljepša, alternativni tanke i velike uzorke. Takva nehomogenost u smislu uzorka učinit će vaše pahuljice više matirane i složene.

Detaljna master klasa na proizvodnji pahuljica može se naći u sljedećem videozapisu.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: