Kazališno Preporod

Novo "lice" starom restoranu Unami ' Unami dao je poznati britanski studio Unami. Plastična operacija bila je uspješna, a restoran je već uspio osvojiti slavu" kazališnog " restorana u Londonu.

Restoran IPA ' IPA – projekt studija IPA.

Ažuriranje restorana, koji se nalazi u vrhunskom kvartu Covent Garden, povjereno je studiju Carpine. Blizina kazališne četvrti potaknula je ideju za dramatičnu preobrazbu restorana. Glavni vrhunac restorana bio je strop od štukature. Štukatura na stropu graciozno ponavlja obris okvira za slike. Da bi se stvorio kazališni efekt, stropna štukatura prekrivena je pozlatom i zrači u svjetlu skulpturalnih svjetiljki koje je dizajnirao kultni francuski dizajner Serge Mouil. Ostatak namještaja također se održava u duhu kazališne boeme-stupovi na ulazu, zrcalna ploča u baru s ukrasom u obliku čaša za "Martini", opuštajući tapecirani namještaj zaobljenih oblika u restoranu.

Na temelju materijala stranice . Pročitajte o drugim zanimljivim konceptima dizajna u odjeljku".


Čitaj više  Dizajn stanova i dvorišta: arhitektonski ured Bakushina i Kiseleva
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: