Uvijek pri ruci: 5 aplikacija za ljepotu koja će olakšati život svake djevojke

Ti virtualni asistenti će vam reći kada se dovoljno sunčali.

Uvijek pri ruci: 5 aplikacija za ljepotu koja će olakšati život svake djevojke

Stvarne aplikacije za Android i iOS su sjajne izbjegavati bilo koju djevojku koja se koristi za sebe.

Cosmobase: Kozmetika skener

Sve što trebate je pružiti ovaj pomoćnik barkod skener, a on će vam reći koliko je kozmetik siguran. Također potiče koliko će biti korisno za vašu kožu. Cosmobase zdravo će pomoći onima koji koriste kozmetiku, ali ne s njim se ne mogu baviti.

Kosa: Njega kose

Ne svi pohađaju kozmetičke salone, ali brinuti se za kosu kod kuće samo zaboraviti. U ovom slučaju, nećete spriječiti pomoćnicu za kosu – na temelju vaše vrste kose, pokupit će vam osobnu njegu. Program uključuje dnevni plan: naučit ćete o zanimljivim maski za kosu, koliko dana u tjednu trebate oprati kosu i tako dalje.

Kozmetički

Ova kozmetika će vam reći, od koje je kozmetike vremena da se riješite. Ovo je učinjeno vrlo jednostavno: vozite batcheni kod i dodajte alat na svoju “kozmetičku torbu”. Kada mu vrijeme kaže: “Zbogom”, aplikacija će podsjetiti na to. Svi učitani podaci se spremaju, tako da uvijek možete provjeriti rok trajanja.

Skindvisor: odabir skrbi

Možete gledati mnoge valjke na usluzi YouTube, slušati upute za kozmetike, ali ne razumiju što je to – vaša savršena njega. Pokušajte s kozmetolozima. Neće vam samo pomoći, ali će uštedjeti novac na kozmetiku. Aplikacija će potaknuti koja je kozmetika prikladna za vašu vrstu kože.

Zdravo sunce – sigurno preplanulo

Odlazak na odmor dugo vremena na plaži? Razumjeti! Sunce je izvor dopamina, zbog čega se toliko ljudi pojavljuje na ulicama s dolaskom toplih dana. Vratimo se na prijavu. Instaliranjem zdravog sunca – Sigurni ten, uvijek ćete biti svjesni da li još uvijek možete biti na suncu ili je vrijeme za skrivanje u sjeni. Uz ovu aplikaciju ćete koristiti spaljene ramena i nos.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: