Tetovaža više ne: Lena Katina je rekla kako se žena vjenčala

Lena Katina je već 36 godina. Grupa je dugo prekinula, ali je još uvijek povezana s “tetovažom”. U 2013., pjevačica se udala za Saše Kuzmonovich, rekavši da je to njezina prva ljubav, međutim, nakon 6 godina brak se srušio. Svaki razlog – hlađenje odnosa.

Ali Lena Katina ne stavi križ na svoj osobni život – vjeruje da će jednog dana naći voljenu osobu u duhu čovjeka.

Tetovaža više ne: Lena Katina je rekla kako se žena vjenčala

Zašto tako teško naći muža

Lena vjeruje da će se žena želi udati, uspjet će. Samo trebate prikazati bilo koju aktivnost: barem za početak, to je češće od kuće i biti otvoren za komunikaciju. Pjevačica je sigurna da se prilika za pronalaženje njegove osobe pojavljuje kada osoba proširi svoj krug datiranja.

“U Americi, sve je mnogo lakše. Postoje stranci mogu razgovarati jedni s drugima u toaletu. U Rusiji je teže upoznati, jer svi čekaju neku vrstu siromaštva “, rekla je Lena. Pjevačica je neko vrijeme živjela u Americi i zna što on kaže.

Možda u Americi stvarno postoji više mogućnosti za pronalaženje svojih polovica, ali malo ljudi će ići tamo. Summing Up, možete povući sljedeće: Upoznati osobu blizu duše, morate biti povoljni, otvoriti za komunikaciju, a ne poricati sebe u novim poznanicima.

Sjetiti se da je tetovaža grupa službeno prekinuta 2009. godine. Julia Volkova nije tako davno ponudila Lena da se ponovno ujedinjuje i učini nešto zajedničko, ali je odbila.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: