Psihijatar je rekao da će pomoći da se nosi s depresivnim raspoloženjem

Svatko od nas ponekad doživljava negativne emocije, a to je normalno. Glavna stvar nije zadržati u depresivnom stanju. Ako osjećate da se približavate ponoru, početi glumiti!

Akcije uključuju jednostavne respiratorne i motoričke vježbe – njihova učinkovitost je odavno dokazana.

Psihijatar je rekao da će pomoći da se nosi s depresivnim raspoloženjem

Liječnik govori o prevladavanju alarma i depresije

Ako počnete hodati dugo vremena (što je posebno korisno u proljeće, kada je toplo sunce toplo), uključite fizičke i disanje vježbe u vašoj rutini – kao psihoterapeut Jeanne Gartanova uvjerava, to će pomoći u novinama depresija.

To je ono o čemu govori: “Da izađete iz anksioznog depresivnog stanja, morate učiniti bilo koji motor, motoričke vježbe (terapijska fizička kultura) i hodanje.

Također trebate naučiti disanju vježbi, jer savršeno poboljšavaju emocionalno stanje. Psihijatar se još uvijek preporučuje za korištenje u kući aroma-ulja, koji, na štetu ugodnih aroma, blagotvorno utječe na osobu i ukloniti alarm.

Možeš odabrati:

  • Ulje breskve+
  • geranijum+
  • smreka+
  • Ulje.

Po želji koristite aromatsku svjetiljku. Dovoljno je da ispadne par kapljica ulja na maramice i nositi ga sa sobom (periodično disanje miris). Osim toga, Zhanna Gardanov preporučuje pijenje čaja s kamilice i zvijeri koje imaju sedativno djelovanje.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: