na rubu : Maruv Singer objavio je liniju za osobe koje su spremne za provokativne slike

Plijen pjevač u jednom razgovoru rekao: “Sve se dogodilo tako neočekivano. Isprva nisam imao ništa, a onda se počele pojavljivati ​​skupe marke. Moja priča – o Pepeljugu “. Bilo je o slavi iznenada pao na nju i uspjeh koji joj je zahvalio glazbenom projektu.

Čini se da se pjevačica neće zaustaviti na ono što je došlo – Maruv je objavio lanenu crtu koja će sebi omogućiti da ne nose svaku djevojku.

 na rubu : Maruv Singer objavio je liniju za osobe koje su spremne za provokativne slike

– Bilo bi svučeno, soblot!- – odgovorio je pjevačima donjeg rublja

Maruv ima mnogo obožavatelja, ali postoje i oni koji se negativno primjenjuju na njezin rad. Pjevačica je poznata po glumačkom provokativnom odjećom lateksa. Ali Maruv kritika se ne zaustavlja.

– Ta brana!!! Sada možete pokušati na Maruv donje rublje. Crni vrag set je dostupan za predbilježbu: “Singer se pretplatio na Instagram. Na njezinu post odmah je odgovorio: “Da, bilo bi u potpunosti proznati!”” Nitko neće staviti na “,” sunlot!””

Ali oni su bili i oni koji su voljeli donje rublje: “Elegantno!”” Da sam djevojka, naručio bih “,” samo vatru!”” Šik!””

Zanimljivo je da je prvo donje rublje iz ukrajinskog pjevača primio Ivan Urgant, na koji je došla u program. Nedavno je priznala jedan kanal YouTube: “Bio sam na” večernju urgant “i dao Ivanu znanosti. Kako je srce otkinulo.

Možda u životu Maruv, kao i mnogi umjetnici, potpuno različiti, ali radi održavanja slike, mora se ponašati u skladu s tim.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: