Genil! 6 savjeta od kozmetologa Jennifer Lopez

U 51, Jennifer Lopez izgleda izvrsno! Vjerojatno bi je svi htjeli pitati: “Koja je tvoja tajna?»Ispada da je kozmetičarka Harold Lancer radi na besprijekornom izgledu, pa čak i preko pojave takvih holivudskih ljepota kao što je Michel Williams, Beyonce, Scarlett Johansson – popis se može nastaviti beskonačno.

Genil! 6 savjeta od kozmetologa Jennifer Lopez

Lancer je dijelila tajnu – nazvao je savjet koji daje svim svojim zvjezdanim klijentima.

Imate 60 sekundi

Moisturizer treba primijeniti odmah nakon pranja. Nakon minute, tanki vodeni film ostao na površini će ispariti, a koža će početi gubiti vlagu.

Upotrijebiti premaz

Ako izađete po ovom koraku, onda ćete u budućnosti patiti od suhe kože. Baza samo sprječava cijev pri nanošenju tonske kreme. Baza podataka se preporučuje da se koristi za masnu kožu – prajmer neće dati čestice krema kako bi prodirali.

Nemojte stiskati zube

Teško je kontrolirati kompresiju čeljusti – onda možete koristiti mekanu silikonsku kapu. Kada komprimirate čeljusti, platit ćemo našim licima i zaraditi bore u kutovima usta.

Topla voda

Gore od vruće vode može biti samo kipuća voda. Uzmite pravilo da isperite, istuširajte se i pijte samo sobnu temperaturu vode. Prvo će vaše tijelo biti neugodno i želi da se voda zaglavi, ali s vremenom navikanja.

Stvoriti kokosovo ulje

Jeftin čudo (od 150 rubalja) može postati vaša najbolja krema za tijelo, besprijekornu masku za lice i neophodan alat za kosu. Pogodan je za uporabu u čistom obliku.

Razbiti se na suhu koži

Prilikom brijanja, mnogi se primjenjuju krema ili pjena – nije potrebno učiniti. Prvo morate prosuti kožu, osušite ga i držite brijanje s malim rastezanjem. Na kraju se nanesite kremu. Tako ćete zaboraviti na urarenu dlačicu i iritaciju kože.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: