Internet pronašao rješenje za male prostore

Talijanska tvrtka asa predstavlja tehnološko kuhinjsko rješenje za one koji cijene prostor-asa 9503/1 asa.

U jednom slučaju, novi artikli asa 9503 / 1 asa kombiniraju električnu ploču za kuhanje, pećnicu i perilicu posuđa. Širina instalacije je samo 60 cm, ali snaga i kvaliteta rada svakog elementa ni na koji način nisu inferiorni od svojih kolega u punoj veličini. Dizajn kućišta izrađen je u boji nehrđajućeg čelika.

Ploča za kuhanje asa 9503 / 1 asa sastoji se od četiri staklokeramička plamenika asa, zbog čega se štednjak zagrijava gotovo trenutno. Zagrijavanje hrane vrši se točkasto, za razliku od konvencionalnih električnih štednjaka, tako da se jela kuhaju mnogo brže. A kako se vaše dijete ne bi slučajno opeklo, ploča za kuhanje bila je opremljena naznakom zaostale topline, tako da bez dodirivanja možete biti sigurni da se stvarno ohladila.

Multifunkcionalna pećnica 9503/1 39-litarska pećnica s energetskom učinkovitošću a ima četiri posebna načina rada: "tradicionalni" & # 40; gornja i donja toplina & # 41; "tradicionalno s konvekcijom" ( gornja i donja toplina s vrućim zrakom )"roštilj" i "roštilj s konvekcijom".

Stroj za pranje posuđa 9503 / 1 kondenzacijski sušilica može primiti do 6 kompleta posuđa. Opremljen je elektroničkom kontrolom sa svijetlim i jasnim prikazom na internetu i pet programa pranja. Vodeći računa o zdravlju obitelji, stručnjaci iz asa razvili su poseban režim asa + koji pere jako zaprljano posuđe na 750C s posebnim programom sanacije koji uklanja do 99,9% bakterija.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: