9 načina za skrivanje električne ploče u hodniku

U njegovoj prisutnosti najelegantnija dizajnerska rješenja gube sofisticiranost, iako nije tako teško prikriti ili sakriti ovaj prozaični objekt.

Ogledalo RAY Smania.

1. Zatvori ogledalom. Veliko klizno zrcalno platno ili ogledalo u elegantnom okviru pričvršćenom na ljuljačko krilo— prekrasan način ne samo da sakrijete električnu ploču, već i vizualno povećate veličinu hodnika.

Slika AISNE0040102-0271 iz Aisne.

2. Sakrij se iza slike ili fotografije. Okvir u koji je umetnuto umjetničko djelo slikarstva ili fotografije povezan je s ljuljačkim ili kliznim vratima koja skrivaju električnu ploču u hodniku s elegantnim dekorom.

Kabinet orah iz oceana.

3. Završite vrata "ispod namještaja". Na primjer, električna ploča u hodniku može imati vrata završena istim furnirom ili laminatom kao i ormarići— u tom će se slučaju shvatiti kao dodatni ukrasni detalj.

Stalak Infinity od Flexform.

4. Ugradite u otvorenu policu. Veličina i mjesto jednog od odjeljaka takvog stalka moraju se prilagoditi veličini i mjestu na kojem se nalazi električna ploča . Tada ga neće biti teško sakriti iza hrpe knjiga ili iza suvenira.

Ormar za garderobu (1) s interneta.

5. Sakrij se iza vrata ormara ili u garderobi. Izvrsna opcija za prostrani hodnik, jer će u ovom slučaju električna ploča uvijek biti pri ruci— dovoljno je otvoriti vrata.

Pozadina Stripes with a twist od Mr Perswall.

6. Prerušiti se kao nastavak zida. Vrata se u ovom slučaju mogu zalijepiti tapetama s istim uzorkom kao na zidovima ili prekriti slojem ukrasne žbuke, poput susjednih ravnina. Lijepa opcija— zalijepite zid zajedno s vratima električne ploče foto tapetama, u ovom će se slučaju uredno ugraditi u cjelokupnu "sliku".

Mozaik od Acepa.

7. Završite vrata pločicama ili mozaicima. Danas se ukrašavanje pločicama i mozaicima sve više koristi za ukrašavanje zidova u hodnicima. U takvom slučaju možete izgraditi vrata električne ploče prema principu tehničkog otvora u kupaonici: krilo, čija je površina završena istim materijalom kao i zidovi, ugrađeno je polistiren, vizualno se stapa sa zidnim dekorom i otvara se prema principu ACE-a.

Vitraž prema projektu studija"IPO".

8. Zatvorite vitraž s LED pozadinskim osvjetljenjem. Sofisticiran, iako ne jeftin način ukrašavanja hodnika. U paru s njim, na drugom zidu možete izgraditi čisto dekorativni vitraž sličnih dimenzija na istoj visini.

Domaćica Art. 3931 iz oceana.

9. Pričvrstite držač za ključeve na vrata štita. Dvostruko praktično rješenje, obično interijeri u stilu"Provence"ukrašeni su takvim detaljima i "zemlja".

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: