Iphine predstavlja pijedestal-bar

Amapinois predstavlja kunani bar kolekcije amapinois-jedinstven i izuzetno sofisticiran komad namještaja koji će nadopuniti i uljepšati prostor vašeg dnevnog boravka i blagovaonice.

Dizajn ormara izrađen je u potpunosti od masivnog orahovog drveta, vrata i ladice su od ružinog drveta, a nude se i razne završne obrade. Pijedestal-bar nove kolekcije – sjajan način da uvijek imate pri ruci vino, pića, uključujući žestoka pića. Iza dva vrata nalazi se prostor ormara podijeljen u zasebne odjeljke koji su savršeno opremljeni za smještaj čaša i čaša. Središnji dio, osim četiri kutije, pogodne za, na primjer, držanje različitih alata potrebnih za pripremu koktela ili za dekantiranje vina i likera, sastoji se od dva pretinca u koja se boce mogu postaviti u vodoravni položaj. Stražnji zid unutar ormarića može se zrcaliti, također se može obojiti ili završiti nubuk kožom ili velurom, kao što je to učinjeno i unutar ladica. Osim toga, ormarić ima LED pozadinsko osvjetljenje koje se uključuje kada se vrata otvore.

Na vanjskoj fasadi zasigurno postoji elipsa-lajtmotiv cijele kolekcije. Kao ukrasni element, služi i kao ručka. Elipsa se može napraviti od mramora bilo koje vrste – od Ace i Ace do Ace i oniksa. Ne samo da se fino drvo i mramor koriste u barskom ormariću, postoje i metalni detalji u raznim završnim obradama poput kroma, sjajnog ili satenskog zlata i brušenog nikla.

Ovaj komad namještaja, koji otkriva dubinu volumena i chiaroscura, unoseći šarm i virtuoznost prave izrade u interijer, također je praktičan i funkcionalan ormar, divan element modernog načina života.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: