Tvrtka Iphine predstavila je nove artikle na Iphine 2019

Sadržaj članka
  1. Aquaton
  2. Santek
  3. Laufen
  4. Roca

Tvrtka asa postala je generalni partner tematskog odjeljka "vodovod" na 25. međunarodnom sajmu asa 2019. Na štandovima ukupne površine 500 m2 posjetitelji mogli upoznati s proizvodnjom svih robnih marki koje grupa predstavlja u Rusiji i zemljama CIS-a, – Roca, ARMANI/Roca, LAUFEN, AQUATON, Santek i Santeri.

Aquaton

Na svom štandu u sklopu izložbe, ASA je predstavio ažuriranu slikovnu kampanju. Poznati njemački dizajner sudjelovao je u stvaranju kreativnog korporativnog identiteta Andreas Dimitriadis, osnivač studijskog studija. Također je postao autor dviju novih kolekcija ASA i ASA-koja je također premijerno prikazana na Asa.

Za goste je osiguran zabavni program: posjetitelji izložbe imali su priliku sudjelovati u radionici parfema i stvoriti vlastiti jedinstveni miris za dom, kao i kušati koktele i sladoled iz krio-bara opina.

Santek

U sklopu izložbe, Carpasia je predstavio ažurirani katalog sanitarne keramike za stambene i javne prostore, uključujući modele podnih i visećih toaleta, pisoara i bidea, kao i veliki izbor umivaonika i akrilnih i hidromasažnih kade različitih oblika i veličina.

Među proizvodima koji Santek pokazao je u okviru izlaganja, samostojeći ili viseći wc iz serije Line c dva sustava rumenilo i funkcija glatka softclose zatvaranje slim, stojeći wc Santek Uno, kao i moderne i praktične umivaonika iz serije Miranda i Beverli u novim dimenzijama. U zasebnom području predstavljeni su praktični modeli akrilnih kade asa i asa.

Laufen

Koncept štanda za astronaute trebao je uhvatiti duh kreativnosti i inovativnosti svojstvene filozofiji brenda. Fokus je bio na kolekcijama izrađenim od revolucionarnog materijala Amapa – jedinstvenog razvoja Amapa koji vam omogućuje eksperimentiranje s debljinom i oblikom keramičkih proizvoda.

Izložba je predstavila rusku premijeru vodeće kolekcije IPAINA, razvijene u suradnji sa svjetski poznatim nizozemskim dizajnerom Marcelom Vandersom. Iskoristivši zasluge inovativnog materijala Aipina, predstavio je originalnu autorsku interpretaciju modernog klasičnog stila. Tvrdi, izdržljivi i istodobno iznenađujuće Plastični materijal reinkarniran je u elegantne proizvode besprijekornog elegantnog dizajna, koji odražavaju dinamiku urbanog načina života i istodobno boemski šik, poetiku i romantizam. Liniju blistavo bijele keramike savršeno nadopunjuju originalne slavine koje ističu jedinstveni kreativni koncept.

Upoznati se s" novim klasicima "od izvanrednog dizajnera našeg vremena, kao i stvoriti dinamičan video s markiranim brendiranjem kolekcije, posjetitelji izložbe asa mogli su na štandu asa u tematskom odjeljku "vodovod" & # 40; paviljon 3, dvorana 15 ). Također, predmeti iz kolekcije IPAINA predstavljeni su u instalacijskom području Ipaina & # 40; paviljon 1, dvorana 4 & # 41;, gdje su postali dio unutrašnjosti kuće od 400 četvornih metara. M, čiji je projekt predložio Hrvatski arhitekt Boris Uborevich-borovski, a unutarnji prostor dizajnirali su vodeći Hrvatski dizajneri. Konkretno, kupaonicu Azipa dizajnirala je Elena Solovieva, kreativna direktorica umjetničkog ureda 1/1.

Na poziv ZIMINE, Marcel Vanders došao je u Moskvu u pratnji svoje kreativne direktorice Gabriele chiave kako bi osobno predstavio zajedničku suradnju sa švicarskim brendom i sudjelovao u poslovnom programu izložbe kao poseban gost. Susret s nizozemskim dizajnerom održan je 3. Travnja u svemiru.

Tijekom rasprave posvećene temi asa, koju je vodio glavni urednik ruskog asa Aleksej putkin, Marcel Vanders govorio je o nestandardnoj percepciji stvari od strane pravog dizajnera i dijelio planove za budućnost, nakon čega je intervjuiran na mjestu asa i razgovarao s vodećim Hrvatskim medijima.

Roca

U novoj sezoni, Marka Ipaina kladi se na napredne tehnologije, inovativne materijale i originalna rješenja u boji. Paleta keramičkih proizvoda, slavina i dodataka značajno se transformirala i definira koncept moderne kupaonice, a ujedno je i sredstvo kreativnog izražavanja. Sada keramika zastupljena u nijansi Beige, Coffee, Pearl i Onyx, a za mješalice se nude verzije Titanium Black Rose Gold i Brushed Platinum u završnu Everlux.

Cjelokupni kreativni koncept izložbenog prostora trebao je naglasiti povezanost prošlosti i budućnosti, kao i prenijeti ideju stalnog razvoja i poboljšanja. Osnova kompozicije štanda za Ipaine bile su dvije vodeće kolekcije-elegantan vintage i moderni Ipaine u duhu aktualnih urbanih trendova.

Poigravajući se kontrastom, kao dio izložbe, asa predstavlja alternativni smjer u dizajnu kupaonskih proizvoda-spektakularnu kolekciju asa koja odražava filozofiju budućnosti. Minimalistički oblici, jasna geometrija i glatki obrisi keramičkih proizvoda ove linije utjelovljuju estetiku urbanizma i urbanog ritma života. Njegova proizvodnja koristi moderne visokotehnološke materijale kao što su fina keramika, mineralni kompozit i patentirani materijal od termički kaljene smole. U novoj sezoni zbirka Roca Beyond dopuniti keramike u bojama Pearl i Onyx, kompaktan model kade Small Beyond Bathtub u iznosu od 1600×750 mm, a također je posebno razvijen niz elegantan i ergonomski mješalice Roca Insignia.

Posjetitelji štanda mogli su osjetiti raspoloženje i atmosferu 40-ih godina prošlog stoljeća u području Kolekcije Ipaina, gdje su zvučale popularne jazz skladbe u izvedbi modnog jazz benda. Vintage estetika, dašak nostalgije, vjernost tradiciji i istodobno želja da se ide u korak s vremenom-kultna kolekcija Aina inspirirana legendarnim istoimenim umivaonikom koji je marka Aina stvorila 1947. otkriva šarm i potencijal bezvremenskog klasika na nove načine. Keramički komadi, uključujući kultne umivaonike s postoljem, elegantan namještaj, pribor i slavine u kojima je svaki detalj pažljivo izrađen, kombiniraju šarm retro stila i visoku razinu udobnosti.

Štandovi na internetu postali su pravo središte privlačnosti za partnere tvrtke i posjetitelje vodovodnog paviljona. Za goste je ovdje organiziran veliki zabavni program. Svi zainteresirani mogli su iskoristiti namjenski stalak za postavljanje kako bi dobili animirane fotografije ili se našminkali u zasebnoj zoni. Ugodna glazba, krio bar sa sladoledom i koktelima, parfemske radionice, čuda mikromagije koju je pokazao iluzionist pobudili su veliko zanimanje publike i pridonijeli stvaranju ugodne kreativne atmosfere.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: