Retro Novotvorine&Devon

Tvrtka Amain & Amain otkrila je novu kolekciju kupaonskih predmeta. Izgled predmeta nadahnut je erom 40-ih.

Tvrtka Amain & Amain predstavila je novu kolekciju kupaonica. Prema predstavnicima marke, ovaj put izvor inspiracije bio je holivudski i modni svijet kasnih 40-ih: "štikle, Osin struk, zaobljena ramena, niski dekolte, šuštave suknje s kotačem". Samostojeća kupka od Ace od Ace & Acee izrađena je od kompozitnog materijala na bazi kvarca. Baršunasti na dodir materijal je izdržljiv i otporan na pukotine i ogrebotine. Dekorativni element je reljefni kalup koji okružuje kadu oko perimetra.

Ormar za umivaonik za umake za umake za umake za umake za umake za umake za umake za umake za umake za umake za umake za umake za umake. Predlaže se da se model koristi s nadzemnim umivaonikom pune širine ormarića ili da ga opremite radnom pločom od crnog mramora u Kini. Moguće boje ormarića su duboka crna, topla siva, bijela, krem, plavo-ljubičasta i crvena.
Možete napraviti set sa zidnim zrcalom od Aisne, napravljenim u duhu modela iz doba art decoa. Pravokutni okvir može biti obojan u iste boje kao i ormar.

Konzola za umivaonik nazire se poput dizajnera izrađenog od različitih materijala: keramička radna ploča oslanja se na "bujne" noge od lijevanog aluminija. Sudoper može biti bijeli ili crni sanfajans, a noge– i od ostarjelog niklovanog aluminija i od crne ili bijele keramike.

Predlaže se da se konzola na figuriranim nosačima od mesinga i aluminija koristi s istoimenim porculanskim sudoperom od Ama & ama, izrađenim u neoklasičnom stilu. S tri strane konzola je opremljena držačima ručnika.

Čitaj više  Igra kontrasta
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: