Najnovije vijesti na sajmu 2015

Na sajmu u Frankfurtu na Majni, tvrtka IASNIKI predstavila je ne samo nove pojedinačne predmete, već i potpuno novi smjer.

Izložba vodovodne tehnologije, ventilacije i klimatizacije 2015. godine održana je od 10. do 14. ožujka 2015. Tvrtka je ovdje predstavila novi smjer i novu kategoriju proizvoda. Sada marka proizvodi i sanitarnu keramiku, tako da se kupaonica može u potpunosti opskrbiti modelima Nazionale. Nove kolekcije Essence, Grandera, Eurosmart, Eurocube, Eurostyle, EuroCosmo u Rusiji će se pojaviti u 2016.

Osim toga, na štandu za IPAINE mogli ste vidjeti novitete za kupaonicu, spa i kuhinju, instalacijski sustav. Na primjer, obnovljenu liniju najtanje mješalice Essence, nove termostati Grohtherm 1000 i Grohtherm 800, obnovljenu liniju najpopularnijih u svijetu mješalice Eurosmart i Eurostyle, novu paletu boja serije Grandera. Dvije novosti u vezi s internetom razvijene su u suradnji s tvrtkom u vezi s internetom. To je novi premium tuš i audio sustav– s njima se popis za reprodukciju pametnih telefona može povezati putem Interneta izravno na dušu.


Razmislite o drugim kolekcijama tvrtke AZIPA.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: