Internet štedi vodu lijepo

Marka Iasinia predstavila je tri nove kolekcije slavina s pametnim dizajnom i pametnom tehnologijom.

Nove kolekcije asa i asa + marke asa uključuju slavine za umivaonik, kadu i tuš. Konciznog su oblika– s ravnim linijama i zaobljenim kutovima. Poluge su uske– tako je prikladnije upravljati. I što je najvažnije, Novi proizvodi osigurat će najbolju kvalitetu vode. Unutar miješalica položeni su polimerni kanali– sve kako voda ne bi došla u kontakt s metalom.

Modeli Ace i Ace + jednostavan za instalaciju. Imaju posebna crijeva koja se ne uvijaju, a aeratore je lako ukloniti i zamijeniti čak i bez posebnih alata– dovoljno novčića. Osim toga, slavine štede vodu & # 40; protok je ograničen na 5 litara u minuti ).

U kolekciji se igraju jednostavni cilindrični oblici, čiste linije. Serija uključuje 15 modela: za umivaonik, tuš, kadu, termostate. Postoje modeli različitih visina. Svi oni s jednostavnim, intuitivnim kontrolama i po pristupačnoj cijeni. Završna obrada svih novih slavina je krom.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: