Glatka vožnja i Zaštita od ogrebotina

Pouzdani poput njemačkih automobila i elegantni poput nakita iz A ini ' a ' Ina — nove slavine a Ina.

GROHE Grandera™ uključuje jednoručne i dvostruke slavine za umivaonike, bidee, tuševe i kade, kao i glave za tuširanje i termostate. U središtu koncepta dizajna– inovativni geometrijski oblik"okruglog kuta", svojevrsni hibrid pravokutnika i kruga. Stoga se svi predmeti savršeno uklapaju u vodovod bilo kojeg dizajna, zaobljenog ili kvadratnog.

Svi Mikseri proizvedeno u Njemačkoj, što je pouzdano jamstvo kvalitete. Osim toga, IPHINE koristi svoje vlasničke tehnologije u kolekciji. Među njima su i oceani – zaštita premaza proizvoda od korozije, prljavštine i ogrebotina. GROHE SilkMove® osigurava nesmetan rad ručice miksera dugi niz godina. A GROHE EcoJoy™ štedi potrošnju vode i struju & # 40; opcija termostata & # 41;.

Zbirka GROHE Grandera™ obratite se kozmopolitima koji suosjećaju s elegantnim klasicima. Nije slučajno što se u podnim slavinama pogađa glavni simbol Pariza, Eiffelov toranj, a slavine na sudoperu pohranjuju sliku kraljice šaha– sjećanje na prvenstvene turnire U Zagrebu. Pozlaćene trake za glavu– naklonite se prema njujorškoj i nakitnoj marki Aina ' s.

Razmislite o ostalim kolekcijama o oceanu.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: