Akcenti u boji

Dizajneri Ama & ama razrjeđuju klasičnu bijelu boju u kupaonici, stvarajući kolekcije namještaja, dodataka i završnih materijala u raznim modnim nijansama.

Bijela boja vodovoda i pločica, koja je dugo dominirala kupaonicama, više nije toliko relevantna. Sada su u modi hrabri eksperimenti s bojama– svijetle nijanse, neobični prijelazi boja. U duhu ovog trenda, tvrtka je& Internet nudi nove kolekcije namještaja, pribora, završnih materijala uređenih u različitim bojama.

Jedna od trendovskih novih završnih obrada iz Ace& Boch– White Wood. To je kombinacija bijele boje s mekim drvenim zrnom. U novoj nijansi već su objavljene kolekcije namještaja Nazionine 2.0, AZ i AZ. Komplementarni naglasak u boji u kolekciji Aina su ručke, dostupne u nekoliko varijanti– klasični krom, bijela mat, siva mat, plava mat i neobična boja "bakar".

U tri aktualne boje izrađene su palete Kolekcije Aisne– Weiß Internet & # 40; bijeli alpski& # 41;, internet & # 40; škriljevac & # 41; i internet & # 40; taupe ). Također od strane tvrtke& Boch osnovana razvoj ViPrint. Ona otvara nove mogućnosti dizajna boja u boji. Na 18 najpopularnijih modela paleta možete nanijeti premaz koji je u skladu s dizajnom podnih pločica. Palete iz kolekcije opremljene su ugrađenim ispiranjem i mogu se prilagoditi bilo kojoj veličini.

Radikalno revidirati dizajn kupaonice omogućuje kolekciju funkcionalnih modula-aplikatora. Na primjer, posebno praktične okrugle zdjele međusobno se kombiniraju u različitim kombinacijama, omogućujući vam da sve male potrepštine za osobnu higijenu držite u redu. A raznolikost tonova & # 40; bijela, zemljana Aina, toplo žuta Aina, Aina, svijetla boja Aina i blistav ton cvijeta fuksije Aina & # 41; otvara široke mogućnosti za eksperimentiranje u dizajnu.

Moderna kolekcija– to su sudoperi s uskim kunaovima i namještaj s fasadama od akrilnog stakla, koji se nalaze u bojama Aisna & # 40; bijelo staklo & # 41;, aisna & # 40; sivo staklo& # 41;, Aisna & # 40; crno staklo & # 41; i spektakularna boja aisna & # 40; plavo staklo ). Da biste stvorili unutrašnjost kupaonice u mediteranskom ili skandinavskom stilu, posebno je prikladan plavi namještaj, učinkovito u kombinaciji s bijelim vodovodima.


Razmislite o drugim kolekcijama tvrtke Azipa& Boch.


Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: